SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Nostalji Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   1975 Yılından Bir Anı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20503)

celalozdemir 29.08.2008 20:28

1975 Yılından Bir Anı

Merhaba Kardeşlerim
Ben 1975 Yıllarında sanırım İlkokul 5. sınıftaydım. Mahallemizde oynarken benden 2 yaş falan büyük olan selami isimli bir abi ben maça gideceğim saat geliyor diye oyunu bıraktı
Ben o zamana kadar hiç maça gitmemiştim.sİvasspor o zamanlar kaçıncı ligde idi onu bile bilmiyorum. Ama tek hatırladığım Sivasspor ve Rizespor maçıydı.Selami abi benide götür dedim tamam dedi. Evdekilere sormadan çekip gittik.Mevsim karakışın tam ortaları statyuma kadar gittik baktık bizim gibi küçükler turnikeden geçen büyüklere abi benide araya al benide diyor abilerde bir ufaklığı içeri sokuyordu. selami bu yolu öğretti bizde girdik.
Aman ne soğuk ayaklar buz tutuyor maçı bıraktık zaten az adam var ısınmak için bir ileri bir geri koşuyoruz. yav dedim bu maçta hiç iyi olmuyormuş hayatta bir daha gelmem dedim.Maç bitti ama bende öldüm İyi olan tek şey skordu 2-0 yenmiştik
Kırk yaşına kadar maçlara tövbe ettim ne zamanki sivas parlamaya başladı ikinci ligden bu yana istanbulda olan çoğu maçını karda kışta olsa kaçırmıyorum
İnşallah sivasspor bizi bu zevkten ve heyecandan mahrum etmez
hepinize saygı ve sevgilerimle

kangallı58 29.08.2008 20:36

-->: 1975 Yılından Bir Anı

güzel bir anı abi bizlerle paylastıgın için sağol

yusuf_yusuf 29.08.2008 21:30

--->: 1975 Yılından Bir Anı

güzel bir anı saol gardas paylastığın için

EyüphanAydın 29.08.2008 22:11

[B]Baya bir eski bir anı,bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.[/B]

RECEP_YÜKSEL 29.08.2008 23:29

Teşekürler abi bu güzel bir anı maalesef senin dediin zamanlar ben dağa 6 yaşında ve İstanbuldaydım ama bende istanbulda ilk maçıma su satmaya gitmiştim ilk stada girdiğim maç Bjk- FB - Maçıydı yani 11 - 12 yaşındaydım ve hiç unutmam demir parmaklıkların arasından inönü stadına açık türbüne girdim ve maç 1- 0 bjk üstünlüğüyle bitti golü de hayatında tek gol atan Şaban atmıştı bunlar güzel anılar maalesef o zamanlar Sivassporu bilmediğimizden olsa gerek istanbulda doğup büyümenin etkisi olsa gerek mahallede herkez top oynarken ya metin oktay ya baba hakkı ya lefter ya cemil turan yasin velan olurduk ondanki istanbulda bir takım tarafatrı olduk her istanbulda yaşayan diğer illerinin insanların olduğu gibi aklım erdiğinden beride SİVASSPORUN TÜM MAÇLARINA gittim istanbulda hele İnönüde bir maç bilet yok kara borsa o kadar mutlu olmuştumki işte bu benim görmediğim memlektimin takımı dedim ve son 5- 6 senedir özelikle Rize ve sebat tarafından hakkı yenildiği sene sinir oldum ve artık SİVASSPOR Dedim ve sonuçta süper lige çıkdı artık gücümüzün yettiği kadar maçlarına gidiyoruz hayatımda bir x takım vardı onun için yapmadığım kalmadı ama hiç deplasmana gitmedim ilk defa SİVASSPORUM İÇİN gittim ve onunlada hep gurur duydum Allahıma bin şükür çünkü ben DOĞUŞTAN SİVASLIYIM VE SİVASLI OLMAKTAN HER ZAMAN GURUR DUYDUM SİVASSPORLU OLMAKTANDA
BU DA BENDE OLSUN DEDİM

SAYGILAR

yigidomustafa58 30.08.2008 00:23

[B]anını bizimle paylaştığın için teşekkürler..[/B]

MrMrBy 25.01.2009 10:08

Cevap: 1975 Yılından Bir Anı

Celal ağabey.Yaşadığın o güzelliği paylaştığın için teşekkür ederim.

çılgın-sedat 25.01.2009 10:31

ben istanbulda doğum buyudum zamanında sivassporu bilmezdim fanatik beşiktaş taraftarıydım zaten beni tanıyanlar bilir taki yanılmıyorsam 2000 yıllarında sivasspor inönü stadında istanbul belediyeyle maç yapmışdı ve 1-1 berabere kalmışdık ben o zaman sivassporu sevmeye başladım inönü dolmuşdu ve 2003de yine inönüde ist belediyle karşılaşmışdık bu sefer maçı 3-1 almışdık ama superligi kılpayı kaçırmışdık sivasspor sevgisi dolmaya başlamışdı içime yinede beşiktaş sevgisi vardı içimde ama son 2 sezondur sivasspor sevgisi içimdeçok buyudu artık bende orendım tutulacak tek bi takım var oda ***SİVASSPOR*** artık herşey sivasspor için

sinan-58 25.01.2009 10:33

o zmn turnikeler yoktuki???????????????

bahadır erdem 25.01.2009 10:39

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Bende hatırlıyorum.Babam Ağabimi Sivas'ın maçlarına götürürdü.Ben arkalarından ağlardım.Dediğiniz gibi Sivasspor parlamaya başlayınca bizimde Sivasspor aşkımız depreşti.İNŞAALLAH böyle devam eder. [/COLOR][/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:15.