![]() |
Sizce Futbolcular Oruç tutmalı mı ?
Yıllardır tartışılan bu konu bazı kesimlerce tutması futbolcuların performanısının düştünü iddaa ederler,bazılarıda bunun hiçbir etki göstermeyeceni düşünür hatta bazı t.direktörler futbolcuların oruç tutmalrunı yasaklar.
[B]Sizce Futbolcular Oruç tutmalı mı ?[/B] |
-->: Sizce Futbolcular Oruç tutmalı mı ?
[B]bu herkesin kendi isteğine kalmış bişeyama maç günleri tutmamalılar ve ağır antrenman günlerinde[/B]
|
-->: Sizce Futbolcular Oruç tutmalı mı ?
kisenin kimseye karışmaya hakkı yok isteyen tutar ısteyen tutmaz topcuya kalmış orası
|
--->: Sizce Futbolcular Oruç tutmalı mı ?
[B]Sagliklari acisindan bana gore tutmamadirlar...[/B]
|
haır kardeşim müslüman adam ne yapıp tutacak allahın emri bu o oruç tutsun allah c.c yardım eder
|
YA SİZENE ARKADAŞLAR ÖNCE KENDİ MÜSLÜMANLIĞINIZI SORGULAYIN SONRA MİLLETE KARIŞIN
|
Evet tutmalı. Oruç islamiyetin beş şartından biridir. Oruç tut sıhhat bul mantığındanda hareket ederek sporculara çok faydası olacak ve ilmende yabancı tıp adamlarının araştırması sonucu oruç tutmanın insan vücudunu iç bakıma aldığı ispat edilmiştir. Oruç tutmak insanı dahada güçlendirir ve dayanıklığını artırır, sabırla beraber sinirlerini güçlendirir. Zaten sahurda alınan kalori iftara kadar yeterlidir. Vücud birkaç gün sonra alışarak adeta daha rahat oruç tutabiliyoruz. Bütün bunları göz önüne alarak ORUÇ TUTULMALI diyorum. Herkezin ramazan ayını tebrik ediyorum.
|
[B]Bunu herkez kendisi bilmeli
Bende zamaninda top oynadigimda oruc tutarak oynadim ve sorunum olmadi.[/B] |
Herkesin kendi bileceği bir şey bu. Bana göre oruç performans düşürmez.
|
maç günlerinde bide ağır antremanlarda tutmamaları gerekiyo yoksa ümit özat gibi olabilirler ama izinlerinde tutmalılar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:36. |