SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ümit Özat'a Geçmiş Olsun Ziyareti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20546)

SivasSpor.Com 01.09.2008 22:17

Ümit Özat'a Geçmiş Olsun Ziyareti

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/blnt_ozat.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Köln’de hastanede Ümit Özat’ı ziyaret edip 6 milyon Sivaslının hayır dualarını iletti

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Köln'ün Karlsruhe ile oynadığı maçta fenalaşarak yere yığılan ve sevenlerini üzen hemşehrimiz Türk Futbolunun değerli ismi Ümit Özat'ı Köln'de hastanede ziyaret etti

Kocaelispor macının ardından Köln'e giden ve Ümit Özat'ı ziyaret eden Teknik Direktör Bülent Uygun, tüm Türkiye’nin ve özellikle 6 milyon Sivaslının biran önce iyileşmesi için hayır dualarını eksik etmediğini Ümit Özat'a söyledi
Yıllarca Türk Milli Takımına hizmet eden ve Türk Spor tarihinde önemli bir yere sahip olan Ümit Özat'ın biran önce iyileşmesi ve sahalara dönmesi yolunda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ında dileklerini ileten Uygun " Ümit'in biran önce iyileşerek sahalara dönmesini bekliyoruz. Köln'de hastanede gerekli tahlil ve tetkikleri yapılıyor.Şu an durumu çok iyi. 4 hafta sonra Türkiye'ye gelecek ve burada kontrollerini yaptıracak.
Sivasspor ve 6 milyon Sivaslı adına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İnşallah Ümit’imize en yakın zamanda sahada görürüz " dedi

[B]BU KADAR ÇOK SEVİLDİĞİMİ BİLMİYORDUM[/B]
Teknik Direktörümüz Bülent Uygun tarafından Köln'de hastanede ziyaret edilen Ümit Özat " Gerçekten bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum. Allah hepsinden razı olsun. Telefonlarım biran susmak bilmedi, Kölnh'e hastaneye gelip beni ziyaret edenlerin arkası kesilmiyor. Telefonla Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlar ve milletvekilleri, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve kulüp başkanları ve yöneticileri,sporcu kardeşlerim biran olsun beni yanlız bırakmadılar. Hepsine minnet borçluyum" dedi.

[B]KARARINI VERECEK[/B]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un ziyaretinden mutlu olduğunu dile getiren Özat " Sivasspor Başkanımız Mecnun Otyakmaz başta olmak üzere beni ziyaret eden Teknik Direktörümüz Bülent Uygun'a ve tüm Sivasspor camiasına, 6 milyon Sivaslıya teşekkür ederim. Gerek burda, gerekse Türkiye'de yapılacak olan tetkiklerin ardından ailemle birlikte spor hayatımın devam veya tamam olduğunu karar vereceğim " dedi

TracyMcGrady58 01.09.2008 22:21

-->: Ümit Özat'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Ümit Özat'a tekrar gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. Insallah en kisa zamanda tekrar yesil sahalarda görürüz kendisini. Bülent Hocamizada ziyaretinden dolayi tebrikler. Ümit Özat icin cok iyi bir moral olmustur :)

EyüphanAydın 01.09.2008 22:26

--->: Ümit Özat'a Geçmiş Olsun Ziyareti

[B]Bülent Uygun hocamız'ın bu vefakar örneğini herkez yapmalı.Sonuçta Ümit Özat'ta tür kfutboluna uzun zamanlar hizmet vermiş biri olarak gösteriliyor.

Sonuçta bizim sevdiğimiz sayılı ' Sivaslı ' ünlüler arasında.Tekrar tekrar geçmiş olsun Büyük kaptan böyle bir üzücü olay senin başına geldiği için çok talihsizsiniz.

Böylesi zor günlerde bu tür hastalara morel vermek en güzel hediyedir.Bülent hocamızda bunu gerçekleştirmiş durumda.Kendisini tebrik ediyorum.[/B]

TracyMcGrady58 01.09.2008 22:36

Haaa bu arada Ümit Özat kalp krizi gecirmedi cok sükür. Mac günü az yemek yemis ve az su icmis. O yüzden tansiyonu baya bi düsmüs ve yere düstügü anda dilini yutmus. Türk haberlerinde Kalp krizi felan gecirdi diye yaziyordu, yanlis bilgiler vermisler

YuNuSPaSa58 01.09.2008 22:41

--->: -->: Ümit Özat'a Geçmiş Olsun Ziyareti

[QUOTE=TracyMcGrady58;406724]Haaa bu arada Ümit Özat kalp krizi gecirmedi cok sükür. Mac günü az yemek yemis ve az su icmis. O yüzden tansiyonu baya bi düsmüs ve yere düstügü anda dilini yutmus. Türk haberlerinde Kalp krizi felan gecirdi diye yaziyordu, yanlis bilgiler vermisler[/QUOTE]

Ben zaten söyLemiştim Kalp Krizi DeğiL diye. Ama herkes Kriz dedi. Allahtan değil..

SempaticH 01.09.2008 22:49

geçmiş olsun ümüdimize allah yavrularına bağışlasın

FurkaN 01.09.2008 22:52

[B]Geçmiş olsun ancak Bülent Uygun'un gitmesini anlayamadım... Herkes telefon açıp geçmiş olsun dileklerinde bulunmuş Bülent Uygun'da böyle yapabilirdi...[/B]

yerliturkuaz 01.09.2008 22:59

[B]Ümit Özat'a tekrar büyük geçmiş olsun. Yaşadığı rahatsızlığı en kısa zamanda atlatır ve aramıza döner. Gerçi eşi ve çocukları oynamasına karşı imiş...

Bülent Uygun'un bu göstermiş olduğu ilgi günümüz döneminde eşine az rastlanır cinsten bir vefakarlık örneğidir...

Bülent hocamızada ayreyetn teşekkürler...[/B]

SivasLady 01.09.2008 23:29

[B]gecmis olsun acil sifalar dilerim
kölnde oturan yokmu ziyaretine giderdiniz :D[/B]

etzel1967 02.09.2008 00:22

geçmiş olsun sevgili ümit özat...Allah seni eşine ve çocuklarına bağışlasın, yaşadığın en kötü şey bu olsun...acil şifalar...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:16.