![]() |
'Cevabı' Verildi !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/kcleli_sivs.jpg[/IMG]
Sivasspor Yönetimi, Kocaelispor galibiyetiyle herkese bir kez daha Sivasspor’un gücünü gösterdiklerini ve Kocaelispor Yönetiminin iddialı açıklamalarına cevap vermiş olduklarını söyledi. Sivasspor, Cumartesi deplasmanda Kocaelispor’u 2-0 mağlup etmişti. Yiğidolar, Kocaelispor karşısında aldığı galibiyetle, yeni sezonun ilk galibiyeti, ilk deplasman galibiyeti gibi, sezonun ilklerini gerçekleştirdi. Kırmızı-beyazlılar bununla birlikte Kocaelispor Yönetimi ve Teknik heyetinin iddialı açıklamalarına karşılık vermiş oldu. Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulanan Sivasspor Yönetimi, yeni sezonun ilk galibiyetini aldıkları için son derece mutlu olduklarını belirtti. İlk maçta Kayserispor’dan üç puan almak istediklerini ancak bunun gerçekleşmediğini söyleyen Sivasspor Yönetimi, “Nasip ikinci maçımızaymış. Her gecen hafta zirveye daha yaklaşarak yine zirveye oturmanan hesaplarını yapacağız” dediler. Kocaelispor galibiyetiyle bir kez daha Sivasspor’un gücünü herkese gösterdiklerini belirten Sivasspor Yönetimi, “Yeniden Sivasspor’un geçtiğimiz sezon ki gücünü koruduğunu herkes gördü. Taraftarlarımız arasında da endişe yaşayanlar vardı. Bu galibiyet yeniden taraftarların takımlarına olan güveninin artmasını sağlamıştır.” şeklinde konuştular. Sivasspor Yönetimi son olarak ise Kocaelispor Yönetimi ve Teknik heyetine cevap verdiklerini ifade ederek, “Biz maçtan önce bu tip açıklamalara sadece sahada cevap vereceğimizi söyledik. Şimdi bunun cevabını verdik. Kimse oynanmamış bir maç için bu kadar iddialı olmamalı. Çünkü karşınızdaki takımın Sivasspor olduğu unutulmamalı” denildi. [B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi [/I][/B] |
--->: 'Cevabı' Verildi !
:)bu resmi sivasın sesi gazetesi nerden almış çok merak ettim ....
bu resmi ben çekmiştim de ...:) |
Sivasspor Yönetimi son olarak ise Kocaelispor Yönetimi ve Teknik heyetine cevap verdiklerini ifade ederek, “Biz maçtan önce bu tip açıklamalara sadece sahada cevap vereceğimizi söyledik. Şimdi bunun cevabını verdik. Kimse oynanmamış bir maç için bu kadar iddialı olmamalı. Çünkü karşınızdaki takımın Sivasspor olduğu unutulmamalı” denildi.
bu tam kapak olmuş ya :D :D |
-->: 'Cevabı' Verildi !
tek cevap böyle olmalı işte................
|
insanlar elbetteki iddaalı olacaklar.daha maça başlamadan bu takım bizi yenecek diye sahaya mı çıkılır :).biz bu seneye de iyi başladık 2 hafta daha galip gelirsek çok hoş olacak.böylece geçen seneki gücümüzü herkes kabullenip karşımıza çıkarken tedirgin çıkacaklar buda bize olumlu yönde artı puan kazandırır diye düşünüyorum...
|
ya bu gazete sallıyor sivas yonetımınden böyle bir açıklama olduguna zerre kadar inanmıyorum.
|
[B]Gunumuz futbolunda herles birbirini yenecek gucte zaten ve ozellikle Kocaelispor bizi kucuk dusurmesi onlarin zaten maglubiyetle ayrilacaginin habercisiydi....[/B]
|
böyle cavaba can kurban bee.helal sivasa
|
sivassporumuza kimler kafa tuttu ama hepsinin sonu böyle oldu:)
|
[COLOR="Blue"][B]bız sıvassporluyuz her yerdeyız su gıbı akıyoruz[/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:37. |