![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/20.11.2006%20(5).jpg[/IMG]
Geçen sezon gösterdiği etkili performans ile Şampiyonluk yarışını son haftalara kadar kovalayan Sivasspor yeni sezondaki kendi sahasında ilk galibiyetine kavuştu. Bu önemli maç hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz. Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? |
--->: Maçı Değerlendirelim
allahıma sukurler olsun kı maçı aldık
bana gore maçın en iyi yıldıdı tumdu neden dersenız eskı takımana karsı çok güzel bır oyun sergıledı sivaspor a gelecek maçlarda basarılar dilerim |
-->: Maçı Değerlendirelim
[B]bugun tum ve mehmet süper oynadı bütün takım güzeldi kötü oynuyan yoktu[/B]
|
ben bursa nın daha fazla direnecegini bekliyordum,o yüzden 3-1 veya 3-2 sivas alır demiştim.zevkli maç oldu sivas yine hedefe dogru ilerliyor.hedef ilk 5.Allah ın izniyle.
|
Maçın güzelliklerinden çok Yunus YILDIRIM denen hakem ...... verdiği saçma sapan kararlarla hatırlayacağım bu maçı. Adam nizami golümüzü ve bir de penaltımızı yedi resmen.
Bunun dışında maç için söylenebilecek pek birşey yok. Zaten Sivassporumuz her zamanki gibi çok iyi oynadı ve Bursa karşısında tarihi bir farkı kaçırdı. |
Maçın yıldızı kimdi:Mehmet Yıldız
Maçın en kötüsü kimdi:Takımda kotu yoktu Maçta göze çarpanlar:Faruk Bayer ve Tum Bilica Ne gibi eksiklerimiz var: Eksigimiz yok fazlamız var Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Gercekten bugun cok iyi mücadale ettik cok iyi oynadık inş. seri devam eder |
genel olarak takım güzel oynadı ancak ikinci yarı son yarım saatde çok geriye çekildi.bence yarım saat kala geriye çekilmek hiç iyi olmaz.çünkü heran gol yeme tehlikesi vardı...
|
[QUOTE=ZYYZ;411499]Maçın güzelliklerinden çok Yunus YILDIRIM denen hakem bozuntusunun verdiği saçma sapan kararlarla hatırlayacağım bu maçı. Adam nizami golümüzü ve bir de penaltımızı yedi resmen.
Bunun dışında maç için söylenebilecek pek birşey yok. Zaten Sivassporumuz her zamanki gibi çok iyi oynadı ve Bursa karşısında tarihi bir farkı kaçırdı.[/QUOTE] gar tarafında olduğum için ofsayt diye sayılmayan golü pek seçemedim ama penaltı pozisyonunu biz ordan gördük hakem görmedi :mad: :mad: |
Sahada mehmet yıldız şhov vardı heryerde rabip ile mucadele etti macın ilginç olayı ise golu atan daha sonra asist yaptı. Sezer badur un sakatlıgını atlatması cok ii oldu orta sahada kalsını gösterdi direkten dönen topu talihsizlıktı. Kazanmamıza rağmen takım Muhammed ali yi cok arıyor inş. en kısa sürede kaptan takıma katılır...
|
maçın en kötüsü hakem di
en iyiside tüm sivasspor |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:30. |