![]() |
Saat : 23.40 Lider SİVAS
[B]Sivasspor'umuz ligin 3.haftasında Liderlik koltuğuna geçen sezondan sonra ilk defa oturarak bize bu mutlu anı bir kere daha yaşattı...
bugün İstanbul Sivasspor Taraftar Derneğinin yemeğinde maçı izledik ve bu bize şans getirdiğini zannediyorum. bu hafta rakiplerimiz hep puan kaybetti sanki gel Sivas Lider ol dercesine teşekkür ediyorum rakiplerimize inşallah bu koltuk 1 haftalık değil bütün sezon boyunca o koltuktan inmemek dileğiyle... [COLOR="Red"]Mustafa SALTIK[/COLOR][/B] |
--->: Saat : 23.40 Lider SİVAS
inşallah o koltukdan birdaha inmeyiz bee cok yakişio bize o koltuk
|
[B]Bu Sene Biraz Daha Erken Oldu Liderdik Hiç İnmemek Dileğiyle ;)[/B]
|
Bana göre biraz erken lider oldu.Keşke biraz geç otursaydık liderlik koltuguna.Çünkü,eminim, kuyumuzu kazmaya başlayacaklar.Kimbilir belki yarın belki yarından da yakın.Olsun.Yine gönüllerin şampiyonu oluruz.Bu da bize yeter.
|
bu sene gönüllerin şampiyonu olarak kalmicazz ayni zamanda süperlig şampiyonu olucazz inşallah allahimin iziniyle
|
[B]Şampiyon olmak için elşmşzden geleni yapacağız...[/B]
|
başarımızın tesadüf olmadığının kanıtı.. bu arada dünya yerinden oynar bursa'dan adam çıksa.. :D
|
-->: Saat : 23.40 Lider SİVAS
[B]sivassporum oturdu lider koltuğuna artık inmez işallah [/B]
|
erken geç farketmez liderlikte çok yakışıyor be sivassporumuza.bu yıl inşallah gs ve fb yide yenip şampiyon oluruz.yoksa geçen lıki bibi olursa yine olmaz rakiplerimizi yenmek şart.olurmu...?olur neden olmasın.
|
koltuk bizim oldu birdaha kaptırmayız inşallah avrupadan elenince cok sinirlenmiştim ama şuanda daha mantıklı düşünüyorumda iyki elenmişiz elenmesek belki şuanda ligde bu kadar iyi olamazdık bize yaşattıgın sevinçlere üzüntülere... kısacası herseye teşekkürler sivasspor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:07. |