![]() |
Stadı Niye Dolduramıyoruz!!!
2 senedir SİVASSPORUMUZ doludizgin yoluna devam ediyor.Daha 3. hafta ama yeniden liderlik koltuğundayız.Herşey çok güzel devam ediyor.Herkes SİVASSPORUMUZ için elinden geleni yapmaya çalışıyor.Ama stad bir türlü dolmuyor.Takım yapması gereken herşeyi yaptı.Bilet fiyatları gayet uygun.Eskişehirsporlular geçen haftalarda 50 ytl ye maça gittiklerini söylüyorlardı.Bizde 15 ytl ye 10 ytl. Bu hafta iftarı falan da bahane etmeyelim hem yönetim kumanya dağıttı hem bu iş önceki haftalarda da aynıydı.Herşey tamam ama bu stad niye dolmuyor.Niye bu kadar duyarsızız.
|
--->: Stadı Niye Dolduramıyoruz!!!
Evet Cok Onemli Bir Konu Malesef Bunun icin Gerekli Onlemler Alinmasina Ragmen Stadyum Dolmuyor.Birazda Ramazanin Etkisi Var.Oyleki Ben Kayserispor macina Goturecek Adam Bulamadim.Adamlardaki Gorus Aynen Soyle..Yaw Kayseriyi Gorsem Nolur Gormesem Nolur Ne Iism Var Macta..Iste Gonul Gozu Kor Birini Stada Zorla Sokamazssin Insanin Iicinden Gelecek....Futbol Aski Bambaskadir...Bilene
|
bizim stadımız normalde doluyoda biz sivaslılar olarak taraftarlığın nasıl yapıldığını blmiyoruz bildiğimiz tek şey var o da susup maçı seyretmek şu günlerde stadın dolmaması ramazan dolayısı ile olabilir
|
Arkadaşlar sivas bilindiği gibi ekonomi olarak çok zayıf bir il.İnsanların bir kısmı bu yüzden maçlara gelemeyebilirler.İkinci olarak ta bu maç için söylüyorum tam iftar saatine denk geldiği için seyirci sayımız azdı.Ayrıca bizim seyircimizin yaş ortalaması diğer takımlara göre bayağı yüksek,bu yüzden oraya gelen insanlarımızı da ÇEKİRDEKÇİ diye adlandırmayalım.SAYGILARIMLA
|
birgün düzelir inşallah ne diyelim.....
|
[QUOTE=bjk58;411683]2 senedir SİVASSPORUMUZ doludizgin yoluna devam ediyor.Daha 3. hafta ama yeniden liderlik koltuğundayız.Herşey çok güzel devam ediyor.Herkes SİVASSPORUMUZ için elinden geleni yapmaya çalışıyor.Ama stad bir türlü dolmuyor.Takım yapması gereken herşeyi yaptı.Bilet fiyatları gayet uygun.Eskişehirsporlular geçen haftalarda 50 ytl ye maça gittiklerini söylüyorlardı.Bizde 15 ytl ye 10 ytl. Bu hafta iftarı falan da bahane etmeyelim hem yönetim kumanya dağıttı hem bu iş önceki haftalarda da aynıydı.Herşey tamam ama bu stad niye dolmuyor.Niye bu kadar duyarsızız.[/QUOTE]
senin gibiler yüzünden dolmuyor. Sivası Sivassporu destekliyom diyon nick bak gardaŞ bjk ne oluyor. Tek gerçek SİVASSPOR. |
dolmaması ice arkadas lar bağıran taraftarımız yok hıçdeilse stat dolmasın ondan hayırlısı olur derım ben
|
[B]iLimizde kendi takımını deqiLde,üç zübükleri de destekLeyenLer oLduqu sürece doLmaz.Sen ve senin gbiLEr yani..[/B]
|
[QUOTE=CoRTeZ;414341][B]iLimizde kendi takımını deqiLde,üç zübükleri de destekLeyenLer oLduqu sürece doLmaz.Sen ve senin gbiLEr yani..[/B][/QUOTE]
çok haklısın be gardaş......... |
bu soruyu sen kendine sor bakalım neden dolmuyor stad...hatta gidip karşı tribünü dolduranlar bile var...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:25. |