![]() |
Şükür Maçı 90 Dakika İzleyeceğiz
Arkadaşlar Bilindiği Gibi Sivassporumuzun Maçi Bu Zamana Kadar Yayinlanmamişti Hep 5 Dakikalik özetini Izlemek Zorunda Kaliyorduk.şimdi Bu Haftaki Galatasaray Maçinda Takimimizi 90 Dakika Izleye Bileceğiz
|
nerede gardaş? lig tv yok bizde.!
|
[b]olan bir yere git gardas... ben gidemezsem oyle yapacagım....[/b]
|
heryerde lig tv var bu macıda izleyemessenız kaldırın kendınızı atın asagıya ölümüne sivasspor...
|
[QUOTE=tanju_58]Arkadaşlar Bilindiği Gibi Sivassporumuzun Maçi Bu Zamana Kadar Yayinlanmamişti Hep 5 Dakikalik özetini Izlemek Zorunda Kaliyorduk.şimdi Bu Haftaki Galatasaray Maçinda Takimimizi 90 Dakika Izleye Bileceğiz[/QUOTE]
gardas gercekten haklısın..medya gereken onemı gostermıyor..bu sorunun cozulmesı lazım.. |
[QUOTE=gunay][b]olan bir yere git gardas... ben gidemezsem oyle yapacagım....[/b][/QUOTE]
gunay abı maca gelsene yaf:)yıne omuz omuza durur bagırırız...:) |
[QUOTE=fatih_5834]gunay abı maca gelsene yaf:)yıne omuz omuza durur bagırırız...:)[/QUOTE]
[b]hayırlısı atih su anda gelemeyecegim gibi duruyor :( ama ins gelebilirim...[/b] |
[b]Valla ben şimdiye kadar bu sezon 4 maçın hepsini izledim...İnşallah bu maçıda 90 dakika takip edeceğim...Osman GÜNAY maça gelmemezlik yapma...:D[/b]
|
[b]gelmemezlik değil abi gelememezlik olacak gibi :([/b]
|
[QUOTE=gunay][b]gelmemezlik değil abi gelememezlik olacak gibi :([/b][/QUOTE]
[b]Valla mazaret kabul etmem..Bekliyorum Ali Sami Yen'de...[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:56. |