![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg[/IMG]
Bu önemli maç hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz. Geçen sezon gösterdiği etkili performans ile Şampiyonluk yarışını son haftalara kadar kovalayan Sivasspor yeni sezonda namağlup yoluna devam ediyor. Bu maç için yorumlarınızı bekliyoruz. Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? |
--->: Maçı Değerlendirelim
[B][I]Maçın yıldızı kimdi?Federasyon
Maçın en kötüsü kimdi?İLKER MERAL Maçta göze çarpanlar?İLKER MERAL Ne gibi eksiklerimiz var?İLKER MERAL ın Fazlalıgı VArdı :mad::mad:[/I][/B] |
[B]Bu maca ancak yarin aksam TRT'de stadyum'u izledikten sonra yorum yapabilirim.[/B]
|
[QUOTE=kadir0911;414985][B]Bu maca ancak yarin aksam TRT'de stadyum'u izledikten sonra yorum yapabilirim.[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER]Reklam Yapmayalım :):).................[/CENTER][/I][/B] |
[B][COLOR="Red"]Maçın yıldızı kimdi ?ilker meral (aslında bir eczacı bu adam...yan mesleği hakemliği katletmek..)
Maçın en kötüsü kimdi ? ilker meral Maçta göze çarpanlar ? ilker meral Ne gibi eksiklerimiz var ? federasyonda bir dayımız yok !!!!!!!! Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? yaşasın istanbul...ne mutlu onları şampiyon yapan ve anadolunun önünü kesen hakemlere.......[/COLOR][/B] |
gardaş az önce trt verdi maçı ya... keşke baksaydın...
|
-->: Maçı Değerlendirelim
[B]Maçı seyrettikten sonra daha sağlıklı değerlendirmeler olur radyoda sunucunun anlatımına göre değerledirirsek Eskişehir'i çok överiz :)[/B]
|
--->: -->: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=FurkaN;415017][B]Maçı seyrettikten sonra daha sağlıklı değerlendirmeler olur radyoda sunucunun anlatımına göre değerledirirsek Eskişehir'i çok överiz :)[/B][/QUOTE]
ben baktım özetine az önce stadyumda vefikirlerimi belirttim furkan.. yarın göreceksinki haksız değilim bu konuda... |
Penaltı doğru karardı ben staddaydım
Kırmızı kartı anlamadım küfürden dolayı 2.sarıdan gösterilmiş oda doğrudur ztn dk 87di.2 kere öne geçtik ama kazanamadık.Beraberlik sizin için oldukça iyi olmalı. Febe maçında başarılar |
[QUOTE=TekBuyukEses;415024]Penaltı doğru karardı ben staddaydım
Kırmızı kartı anlamadım küfürden dolayı 2.sarıdan gösterilmiş oda doğrudur ztn dk 87di.2 kere öne geçtik ama kazanamadık.Beraberlik sizin için oldukça iyi olmalı. Febe maçında başarılar[/QUOTE] penaltı olmasına neden olan faul pozisyonu içinde bu adil yorumalrını bekliyoruz.... futbolcularımıza çirkef derken taraftarlarınız, kendini yere atan futbolcunuz içinde uygun bir yakıştırma yapmanı bekliyoruz... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:22. |