![]() |
Böyle Hakem İlk Defa Gördüm
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildizz2.jpg[/IMG]
Sakinliğiyle bilinen Sivasspor kaptanı Eskişehir maçı sonrasında adeta isyan etti. Hakemin sürekli yanlış kararlar verdiğini belirten kaptan Mehmet Yıldız “Ben bu takımın kaptanıyım, takım adına hakeme söyleyeceklerim oluyor, bunun için konuşmak istiyorum ama beni konuşturmuyor, yanına yaklaştırmıyor. Bizim aleyhimize verilen penaltıya bir bakın, birde geçen hafta Bursa maçında lehimize verilmeyen penaltıya. O zaman hakemin ne yapmak istediğini anlarsınız. Maç boyunca trafik polisi gibi her şeye düdük çaldı” diyerek tepkisini dile getirdi. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
--->: Böyle Hakem İlk Defa Gördüm
adam hakLı kardesim. Ama hakem bu. İnsan hata yapaßiLir ama ßu haftaki maçın hakemi qeçen hafta veriLmeyen penaLtıyı qörmedimi acaba veya bu hafta weriLen penaLtıyı qeçen haftanın hakemi qörmedimi acaba.. İlqinç
|
penaltıyı bırakın pozisyonun basındaki faul, faul değildi bikere orada balili ne güzel topu aldı oyuncunun ayağından nasıl faul verdi anlamadım ve o nasıl kırmızı kartı eğer gösterilen kırmızı kart doğru ise her hafta takımlardan 5 futbolcu atılması lazım tek kelime ile rezil bir hakemdi
|
Eskişehir maçında attığı golden sonra sinirden bir bağırdı valla tüm stadın sesini bastırdır.Ligtv.com dan izleyebilirsiniz.
|
o golu eskişehire değil hakeme attı mehmet.o nednele de aslında isyan sevinci idi.
başka zaman olsa görmeyen hakemler sivası yendirmek için ne gerekti ise yaptı.eeeeee maliyeci bakanın memleketi nede olsa. |
[QUOTE=YuNuSPaSa58;415760]adam hakLı kardesim. Ama hakem bu. İnsan hata yapaßiLir ama ßu haftaki maçın hakemi qeçen hafta veriLmeyen penaLtıyı qörmedimi acaba veya bu hafta weriLen penaLtıyı qeçen haftanın hakemi qörmedimi acaba.. İlqinç[/QUOTE]
ya beyLer bu söyLediklerim için ßeni affedin. Az önce Telelig'de izLedim Mehmet Yıldız topu cezasahası içinde eliyle düzeltmiş. Sonuç: Penaltı haklı:):) |
[QUOTE=YuNuSPaSa58;415819]ya beyLer bu söyLediklerim için ßeni affedin. Az önce Telelig'de izLedim Mehmet Yıldız topu cezasahası içinde eliyle düzeltmiş. Sonuç: Penaltı haklı:):)[/QUOTE]
en azından bana göre öyle. siz ne düşünüyorsunuz. |
eskisehir kim ki sivasa iki tanne atsin nasil bir is bu yaw bunun rovansi aci olcak geldigi gibi gider bu eskimis sehir
|
-->: Böyle Hakem İlk Defa Gördüm
biz çıkar yüreğimizle oynarız varsın hakkımızı yesinler ebet bi yerden çıkar
|
Arkadaşlar tabıkı bızım ıcımızde hapcı tınercı tıpler olabılır ama cogunluk bole degıldır ayrıca besıktasdan baska trıbunde cocuk olduren baska klup varmıdır bız anadolu klublerınden bırısının sampiyon olmasından yanayız ve bunun içinde takımımızı desteklıyoruz tabıkı bırbırımızın sloganlarını kullanacagız ama yasıyan buyuklerımız bıze anlatırlarkı daha bız tezahurat yaparken uc buykler basta besıktas bu işi bizden örenmıiştır agzı acık seyretmışlerdır fenerbahce bıle amıgo orhan ve 40 arkadsını sırf avrupa macı için bır maclıgına transfer etmıstır rıcalarınıda kabul etmısızdır bu tartışmayı buyutmeye gerek yok ama bız sıze kufur etmemdık saygımızı gösterdık bız kuru gurultu degılız bjk gıbı bız zor bır deplasmanızherkes bıle
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:08. |