![]() |
PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPORU SEVENLER.
Fenerbahçe maçı için pankart yaptırmaya karar verdik.Yapılacak bir pankardı üçyıldız58 isimli abimiz karşıladı.Bunun yanında yetinmeyerek ikinci bir pankardı yaptırmaya karar verdik.Bunun için istanbul yalakası olmadığını söyleyen onlarca arkadaşımızın desteğini bekliyoruz.Forumda herşeyimle varım diye yazan kardeşlerin samimiyetini ölçmede bir nebzede olsa bu başlık kıstas olacaktır.Sivas dışındakiler verilecek hesap numarasına 5 ytl den başlayarak yardımlarını yapabilirler.Sivasda olanlar ise 1 ytl 2 ytl dahi verseler yapılabilir.
ŞEHİR DIŞINDAN YARDIM YAPACAKLAR... (+)1)yener_şahin (10 YTL)-------->>>>>>> (gönderdi) (-)2)basayev58 (miktar belli değil) (+)3)zaralı19 (5 YTL)-------------->>>>>>(gönderdi) (+)4)abircan (10 YTL)-------------->>>>>>(gönderdi) (-)5)izmirli yigido (miktar belli değil) (-)6)münihliyigido58 (10ytl) (+)7)engineer58 (10 YTL)---------->>>>>>>(gönderdi) (+)8)Murat SARI(50 YTL)------------>>>>>>(gönderdi) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... (+)1)YigidoKafaBozuk (5 ytl)-------->>>>>(gönderdi) (+)2)AhMeTTuRaN90 (5 YTL)----------->>>>>(gönderdi) (+)3)yigido0058 (15ytl)------------->>>>>(gönderdi) (+)4)merkez_emre (5 YTL)------------>>>>>(gönderdi) (-)5)furkancfc (5 YTL) (-)6)tykinik58 (miktar belli değil) (+)7)yeniçeri_can (5 YTL)----------->>>>>(gönderdi) (+)8)bugrakova (300 YTL)------------>>>>>(gönderdi) destek için: Hesap Emre YILDIRIM adına.Ziraat bankasından... Hesap numarası : 1507-4943-9034-5001 Emre YILDIRIM tel:0554 251 37 85 |
--->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPORU SEV
[QUOTE=yener_sahin;416556]Fenerbahçe maçı için pankart yaptırmaya karar verdik.Yapılacak bir pankardı üçyıldız58 isimli abimiz karşıladı.Bunun yanında yetinmeyerek ikinci bir pankardı yaptırmaya karar verdik.Bunun için istanbul yalakası olmadığını söyleyen onlarca arkadaşımızın desteğini bekliyoruz.Forumda herşeyimle varım diye yazan kardeşlerin samimiyetini ölçmede bir nebzede olsa bu başlık kıstas olacaktır.Sivas dışındakiler verilecek hesap numarasına 5 ytl den başlayarak yardımlarını yapabilirler.Sivasda olanlar ise 1 ytl 2 ytl dahi verseler yapılabilir.Burda yarım yapacak kişiler isimlerini yazdırsınlar bizde ona göre kullanılacak hesap numarasını verelim ve sivasda kime verileceğini söyleyelim....
ŞEHİR DIŞINDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)yener_şahin (10 YTL) (gönderildi) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5 YTL) 4)abircan (10 YTL) 5)izmirli yigido (miktar belli değil) 6)münihliyigido58 (10ytl) 7)engineer58 (10 YTL) 8)İSTDER adına Murat SARI(miktar belli değil) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (5 veya 10 ytl) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (15ytl) 4)merkez_emre (5 YTL) 5)furkancfc (5 YTL) 6)tykinik58 (miktar belli değil) 7)yeniçeri_can (5 YTL) destek için: Hesap Emre YILDIRIM adına.Ziraat bankasından... Hesap numarası : 1507-4943-9034-5001 Emre YILDIRIM tel:0554 251 37 85 [/QUOTE] Siz sivastamısın yener_sahın kardesım |
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;416557]Siz sivastamısın yener_sahın kardesım[/QUOTE]
yok kardeş bursadayım.......... |
-->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPORU SEVE
[B]kardeş bende bursadayım fener maçına gitmeyi çok istiyorum ama sivasta değilim bende varım kardeşim 5 ytl yatırayım ama kime yatırıyoruz yener_şahin kardeşim bursanın neresindesin[/b]
|
--->: -->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPOR
[QUOTE=zaralı19;416563][B]kardeş bende bursadayım fener maçına gitmeyi çok istiyorum ama sivasta değilim bende varım kardeşim 5 ytl yatırayım ama kime yatırıyoruz yener_şahin kardeşim bursanın neresindesin[/b][/QUOTE]
kardeş ben bursa fenerbahçeliler derneğinin tam üstündeki evdeyim:) yani beşevlerde...hesap numarası şehirdışından göndereceklere bildirilecektir. |
[B][I]Benidde Yazın Parayı kıme vERecez?..[/I][/B]
|
-->: --->: -->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVA
[QUOTE=yener_sahin;416564]kardeş ben bursa fenerbahçeliler derneğinin tam üstündeki evdeyim:) yani beşevlerde...hesap numarası şehirdışından göndereceklere bildirilecektir.[/QUOTE]
tamam kardeş bende bursa/orhangazide oturuyorum. |
[QUOTE=YigidoKafaBozuk;416568][B][I]Benidde Yazın Parayı kıme vERecez?..[/I][/B][/QUOTE]
sivasda olanlar merkez_emre isimli kardeşe verebilirler.Şehir dışından yatıracaklar ise emreyle konuştukdan sonra karar verilecek ya bana ya da onun hesabına yatırırsınız.Yarına kadar destek verecekler belli olursa akşam olmadan hesap numaraları belli olur.Siz nerden ve ne kadar yatıracağınızı yazarsanız çok güzel olacak :) |
ŞEHİR DIŞINDAN YARDIM YAPACAKLAR...
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 3)zaralı19 (5ytl) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)daha siftah yok... |
[QUOTE=yener_sahin;416576]ŞEHİR DIŞINDAN YARDIM YAPACAKLAR...
1)yener_şahin (miktar daha belli değil) 2)basayev58 3)zaralı19 (5ytl) 4)YigidoKafaBozuk SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)daha siftah yok...[/QUOTE] [B][I][CENTER]Ben Sivastan:).................[/CENTER][/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:41. |