SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Dün Geceyi Hiç Unutmayacağım... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21020)

SivasSpor.Com 27.09.2008 05:04

Dün Geceyi Hiç Unutmayacağım...

[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/img]

[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B]

[COLOR="Red"][B]Dün geceyi hiç unutmayacağım...[/B][/COLOR]

Bu mübarek günde rabbime ne kadar şükür etsem azdır! Sivasspor'un galip geldiği çok maçlarda sevinç yaşadım ama dünkü gibi sevinç yaşadığımı hatırlaıyorum.

Dün “Gerçek Sivassporlular için özeldi, “Çünkü karşımızda, arkasında basını olan, şöhretli futbolculardan kurulu,gittiği yer yerde dalkavuk bulmakta zorlanmayan bir rakip vardı.

İşte onun içinde Sivasspor'un böyle takımları yenmesi bana ayrı bir keyif ve mutluluk verir.

Galip geldiğimiz bir maçın akşamında taraftar için kötü bir şey yazmayacağım. Onlara “Yine maçın büyük bölümünde uyudunuz.İlk golü attığımız 76. dakikaya kadar neredeydiniz?" demeyeceğim!"

Dün gece gerçekten özeldi. Mübarek Kadir gecesinin huzurunu ve bu maçtan alınan üç puanın mutluluğunu yaşatan yüce rabbime bir kez daha şürükler olsun. Maça gelince.

İlk yarıda Sivasspor gerçek gücünden uzak bir görüntü çizdi. 20. dakikada Sylla ve 23.dakikada Musa'nın üst direkten topunun dışında ciddi pozisyon bulamadık. Biz iyi kötü bu pozisyonları bulduk, Fener bunuda bulamadı ama duran bir topla 1-0 öne geçti.

Ben dün akşam Bülent hocanın maça neden Balili'yle başlamadığına gerçekten çok şaşırdım. Zira Fener'in leri çıkacağı ve geride boş alan bırakacağı belliydi. Neyseki ikinci yarı oyuna giren Balili, kanatlardan rakip kalede etkili olmaya başladı. Daha sonra Tum'uda alan Bülent hoca forveti 3'ledi ve yapması gerekeni yapıp büyük bir risk aldı. Bence maçın kopma anı skor 1-0 iken, Aleks'in yakın mesafeden vurup, kaleci Petkoviç'in çıkardığı top oldu.

Eğer o gol olsaydı skor 2-0 olur ve maçta orada biterdi. Dünkü maçın ikinci yarısında Sivasspor'a yakışır şekilde mücadele edip üç puanı hakkıyla alan Sivasspor'u yürekten tebrik ediyorum.

izmirliyiğido35 27.09.2008 07:59

--->: Dün Geceyi Hiç Unutmayacağım...

SİVASSPOR BUNU HEP YAPIYOR YENİK DURUMA DÜŞSE BİLE MAÇI BIRAKMIYOR ÇEVİRMESİNİ BİLİYOR BU DA HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL O YÜZDEN BİZE BU SEVİNCİ YAŞATTIĞINIZ İÇİN SİZLERE SONSUZ MİNNETTARIZ
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSPOR
------------------------------------
***SİVASSPOR***

Abdullah DuMaN 27.09.2008 08:02

-->: Dün Geceyi Hiç Unutmayacağım...

VALLA BİZE ÇİFTE BAYRAM GİBİ BİŞE OLDU BU..................

ademgoze 27.09.2008 08:24

ben çok deplasmana gittim yendik çok tvden maç izledik yendik inönüde deplasmandaki maça gittik yendik ama hayatımda bir galibiyete bu kadar sevinmedim çok güzel oldu sivasta maç kazanmak büyük takımları yenmek daha güzel maça giden sivaslıların o çoşkusunu görmek daha güzel innşallah gs bjk maçlarınıda içerde kazanacagız

ssk58 27.09.2008 08:38

çok sevindim güzel maç oldu pencereme sivasspor bayragı astım

cenk5821 27.09.2008 09:35

mactan once su bursa maciyla ilgili ntv spora baglanmıstı balilinn hafif sakatlıgı varmıs ve balili buuyk ihtimalle yedek kalcak demistionun icindi heralde

muttalip58 27.09.2008 09:59

abicim dün geceyi kim unata blirki

davulcu 27.09.2008 10:13

hiç unutmayacağım bir gece zate. ilk yarı fenerlilerin üstünlüğüyle kapandığında benle dalga geçenler maç sonunda kahveden koşarak eve gittiler benle dalga geçenler gelip tebrik ettiler

bana guizayı satsam sivası satın alır diyenler sezeri ayakta alkışladılar

savaş2 27.09.2008 10:15

takım iyi degıldı eger balili ve tumla başlasaydık fener.e 5 çekerdık
bulent hocanın duşuncesı tahmın edeym once fener oyunda duşsun sonra ikiliyi alıym der.fener pekı 3 atsaydı ne olurdu...o zaman 4 mu atardık

spidey58 27.09.2008 10:18

Üç senedir şu statta en fazla zevk aldığımız maçtı, içimin yağları eridi valla ,maçtan sonra taraftarın sokaklardaki coşkusu bitmek bilmedi, bu geceyi unutmayacağız, teşekkürler yiğidolar..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:59.