![]() |
O Bunu Hep Yapıyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/sezer_badur.jpg[/IMG]
Sivasspor’un galibiyet golünü atan Sezer Badur, haklı bir sevinç yaşadı. Geçtiğimiz sezonlarda da Sivasspor’un üç büyüklerle yaptığı maçlarda attığı gollerle dikkat çeken Sezer, Yiğido’nun kritik maçlardaki kritik golcüsü olarak ön plana çıkıyor. Bu özelliği ile Teknik Direktör Uygun’un da forma şansı tanıdığı Sezer, Fenerbahçe karşısında da yine yapacağını yaptı. Maç sonrasında bir açıklamada bulunan Sezer, maçtan önce arkadaşımlarına golü attığı kaleyi göstererek, “Bu kaleye gol atacağım' demiştim.” dedi. Fenerbahçe’ye gol atacağını hissettiğini söyleyen Sezer galibiyet nedeniyle de son derece mutlu. [B]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/B] |
--->: O Bunu Hep Yapıyor
bravo sezer başarılarrrrrrrrrrrrrrrrr
|
hiss-i kalbel vukusu açık olan 26 numarama diyorum ki..
bahtında, tahilinde açık olsun... devamı gelsin... |
[COLOR="DarkRed"][B]HELALLLLLLLLL OLSUN SANA BİZLERE SİVASLILARA BU ANLATILMASI ZOR HATTA İMKANSIZ DUYGUYU BİZLERE YAŞATTIĞINIZ İÇİN SAOLUN VAROLUN ALLAH RAZI OLSUN TOP TOPLAYACISINDAN DOKTORUNDAN YÖNETİMİNDEN TEKNİK HEYETİNDEN FUTBOLCULARINDAN İYİKİ VARSINIZ SİZLERLE NE KADAR GURUR DUYSAK O KADAR AZDIR ...[/B][/COLOR]
|
[B]Sezer seninle gurur duyuyoruz !! :)[/B]
|
[B][QUOTE]26/09/2008- Sivasspor:2-1:Fenerbahçe (Sezer Badur)
10/05/2008- Gençlerbirliği:0-2:Sivasspor (Sezer Badur) 04/05/2008- Sivasspor:3-5:Galatasaray (Sezer Badur) 26/04/2008- Denizlispor:1-2:Sivasspor (Sezer Badur)[/QUOTE] bu maçlarda da hep uzaktan mükemmel goller atıyor ...[/B] |
manisa Macını unutmayın onlarada atmıstı son dakıkada
|
Dede aragonez Sezer'i hiç hesaba katmadı tabi.Bu takımın golcüleri sadece Mehmet Yıldız'dan,Balili'den yada Tum'dan ibaret değil dedeciğim.Herkes golü koklar merak etme.
|
[B]Böylesi değerli bir orta saha oyuncusu,altın gibi gol atması hepimizi sevince boğdu.
Sezer bunu gerçekten hep yapıyor geçen sezon 4 Eylül stadında Galatasaray'a karşı 1 golu bulunuyor. Hayırlısıyla hep gol atmak dileğiyle.[/B] |
valla yalan soylemeye gerek yok sezerı oldu olası futbolunu tarzını hiç sevmıyorum...ama bıde su var ne zaman macda eleştiri yapsam adam cıkıp gol atıyor yalancı cıkarıyor beni :D gecen senede manısa macında cok soyleyım ama bızı son dakıkada ipden aldı...ne dıyelım boyle olacaksa ben elestırmeye devam ederim :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:31. |