![]() |
Sivas’tan Oktay’a tepki
SİVASSPOR cephesinden yayıncı kuruluş Lig TV’nin maç yorumcusu Oktay Derelioğlu’na tepki geldi. Maldonado’nun yerine Semih’in girdiği sırada “Alex çıkmalıydı. İnşallah faydalı olur” yorumu yapan eski yıldıza Kırmızı-beyazlı taraftarlardan ‘taraflı anlatım’ tepkisi geldi. Yiğido’ya gönül verenler “İnşallah ne demek, yorumcu taraf tutmaz” şeklinde tepki gösterdi.
Bu adam tv de beni de deli etti.Neredeyse fb de değişiklikleri bu kadar çok arzulamamıştır.Yeniliyor diye kendini yedi bitirdi.İki lafından birisi alex yok sakat,yok yürüyemiyor,yok yüzündeki acı taa burdan belli oluyor ve son yorum inşallah alex çıkar.... Bu kadar da taraf belli edilmez be adam... |
--->: Sivas’tan Oktay’a tepki
benimde dikkatimi cekti sen mi yorum cusun nie faydalı olur dion iste bisi istememelerin de ki tek faktör
|
-->: Sivas’tan Oktay’a tepki
evet kardeşim spiker bile maçta sivassporun ataklarında çok değişik fenerin ataklarında çok değişik bir tarzda anlatıyordu
|
-->: Sivas’tan Oktay’a tepki
Adamda suc yok onu getirende kabahat. Adam gördügünüz gibi beceremiyor iste yollayin gitsin
|
oktaydan yorumcu olsa ne olur.. iş bulamayan acemi futbol çaylaklarını tv ye yorumcu yapan lig tv de bütün suç.. oktayın futbolculugu neydiki yorumculugu ne olsun.. ipini koparan yorum yapıyo...
|
[B]evet sana katılıyorum çok belli etti fb olduğunu[/B]
|
[B]Geçen haftalarda ' LİG TV ' böyle bir ayıp yine gerçekleştirdi.Yine Sivasspor'a karşı bir ayıp.
Bu sefer böylesi zor bir deplasmanda yine hedef Sivasspor.Heralde biz Sivasspor Türkiyenin bir takımı değil,yabancı ülkenin bir takımı olarak görülüyoruz. OKTAY DERELİOĞLU SENİ ÖLÜMÜNE KINIYORUZ ![/B] |
Arkadaşlarımın söylediklerine tamamen katılıyorum. Oktay derelioğlu, aynı yorumlarını Bursa maçında da yapmıştı .. Yorumcu isen objektif olacaksın, aslanım, yalakalığın gereği yok...Aslında ligtv ye e-mail yolu ile bu konudaki rahatsızlığımızı dile getirerek, oktay derelioğlunun,bizim maçlar yorumcu olarak katılmamasını sağlayabiliriz..
Yorumcu olarak, anadolunun güçlü sesi Tunç Kayacı veya Ali Bilgin i istiyoruz |
simdi ise rıdvan dilmen sivas carptı acıkması yapdı
|
Rıdvana göre maçın sonucu 7-2 bitmeliydi.çokda doğrudiyor.Son vuruşlarda hele musa nın 5 pozisyonu bariz gol olabilirdi.Ama son vuruşlardaki yetersizliğimiz 2-1 bitmesine sebep oldu.Bizansa 7 de iyi olurdu hani :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:33. |