![]() |
Maraton`a Anlamlı Forma
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/forma.jpg[/IMG]
Ünlü yorumcu Erman Toroğlu’na ve Maraton proğramının yapımcısı Şansal Büyüka'ya galibiyet anısına forma hediye edildi... Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ve Genel Koordinatör Faruk Taşseten, Sivasspor-Fenerbahçe maçını izlemek üzere ilimize gelen ünlü yorumcu Erman Toroğlu’na ve Maraton Proğramının yapımcısı hemşehrimiz Şansal Büyüka’ya galibiyet anısına Sivasspor’lu sporcular tarafından imzalanan formayı hediye ettiler. Sivasspor’un Fenerbahçe ile yaptığı müsabakayı tribünden izleyen ve Pazar günü tüm spor camiasının kitleneceği Lig TV’deki “ Maraton “ proğramında yorum yapacak olan Erman Toroğlu ile bir araya gelen Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ve Genel Koordinatör Faruk Taşseten, galibiyet anısına ünlü yorumcuya forma hediye ettiler. [B]UĞURLU GELDİ [/B]Ziyaretle ilgili olarak görüşlerini dile getiren Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal “ İlgiyle izlediğimiz Maraton proğramında Erman Hocamızı bu kez ilimizde hemde Sivasspor’un Fenerbahçe’yi 2-1 yendiği bir müsabakada görmek bizi sevindirdi. Erman Hocamızın ayağı uğurlu geldi. Bizde bu günün anısına üzerinde Teknik Direktörümüz Bülent Uygun ve sporcularımızın imzası bulunan bir formayı hediye ettik.İmzalı formanın yanı sıra Erman hocamıza üzerinde Ulu Önder Atatürk’ün fotoğrafları bulunan kravatlardan da hediye ettik”dedi Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal imzalı forma ve Atatürk’lü kravatlardan Lig TV Genel Müdürü ve Maraton proğramının yapımcısı hemşehrimiz Şansal Büyüka’yada hediye verildiğini de sözlerine ekledi. [B]ÇOK DUYGULANDIM [/B]Sivasspor-Fenerbahçe maçının ardından kendisine Sivasspor tarafından imzalanan formayı ve Atatürk fotoğraflı kravatları alan ünlü yorumcu Erman Toroğlu “ Üç haftadan beri diyordum. Bu Fenerbahçe bir gün tökezler diye,hatta çok gol yer demiştim. Sivas’ta bunu yaşadık. Sivasspor sayısız gol fırsatları kaçırdı.Maçtan sonra bu nazik jest beni çok duygulandırdı. Bu anı hiçbir zaman unutmayacağım “ dedi [B][I]sivasspor.org.tr[/I][/B] |
--->: Maraton`a Anlamlı Forma
[B]Böylesi güzel bir hediyeyi,kadir gecesinde vermek güzel bir an.Güle güle kullanmak dileğiyle.[/B]
|
[B]O formayı eminim en önemli yerde saklar...
Kimseye nasip olmaz bilesin o formanın kıymetini...[/B] |
Anlamadığım bir nokta var..Tv Programlarını izlediğimde bütün kanallarda hep Fenerbahçe'den bashediliyor.Adamlar yenselerde herkes onları konuşuyor yenilselerde.Peki feneri güzel bir mücadele sonucu hakkıyla yenen SİVASSPORumuz hakkında neden bir spor yorumcusu tek kelime etmiyor.Daha ne yapmamızı bekliyolar.Geçen yıl adeta bir mucize yaparak bu daracık bütçyle büyük bütçelere sahip bjk ve fb yle aynı puanda ligi bitirdik ama hakkımızda devede kulak kalacak kadar az konuştular.Şimdi bu sene çok daha iyi başladık ama gene aynısı...
Umarım ERMAN TOROĞLU beni şaşırtır ve SİVASIMIZın üstünde artık biraz daha durulur..Biz bnu fazlasıyla hak ediyoruzz |
olsun tabı yaa hedıyemız olsun onlara
|
yavaş yavaş spor yorumcularını kendi safımıza çekmemiz lazım bu tip hediyelerle. hiç olmadı sivassporun centilmen bir ekip oldugunu göstermeliyiz.
ilerde çok işimize yarayacaktır.:)))) |
erman hoca sivası ve sivaslıyı tanımıştır inşallah, istanbuldan üfürüp püfürme değil nadoluda futbolun önemini anlasınlar artık, kıyarken ezerken belki biraz daha ölçülü olurlar
|
[B]Erman Toroglu bilki, Sivasspor Formasi Herkeze Nasip Olmaz ![/B]
|
-->: Maraton`a Anlamlı Forma
Hayirli olsun diyorum, insallah iyi yerde saklar, maraton programinada basarilar dilerim.
Paylasim icin sagol. |
birgün hepsi gözlerini açmak zorunda kalacak...
o gün yakındır !!!!!!!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:37. |