![]() |
KINALI KUZUM MEHMETÇİĞİM
KINALI KUZUM MEHMETÇİĞİM
Aslanım, koçum, kınalı kuzum askerim Mehmet`im Eve al bayrağımızda sarılı mı dönecektin... Seni takvimleri sayıp kavuşunca öpecektim Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Ak sütümle besledikçe gül yüzüne doyamazdım Büyüyüp emekledikçe hiç sevinçten duramazdım Daha sonra dillendikçe dokunmaya kıyamazdım Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Okutarak güller gibi saçımı süpürge ettim Ülkene çalışmak için sana nasihatler ettim Vakit gelince sılaya göndererek asker ettim Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Şimdi cansız bedenini Mehmetçikler taşıyorlar Yürekleri parçalanıp sana selam veriyorlar Senin için Türk ulusun gözyaşları döküyorlar Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Ne olurdu büyüklerin sana sahip çıksalardı Şu terörü bitirerek senden ayırmasalardı Analar kuzularına ağıtlar yakmasalardı Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Bütün şehit anasına Allah’ım sabırlar versin Mekânları cennet olsun, günahları affedilsin Kuzuma kıyan ellerin Allah belasını versin Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Terör belası sonunda bir gün pişman olacaksın Türk ulusu cesurdur, bak, onları korkutamazsın Atatürk`ün izindedir, ülkeme dokunamazsın Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Cumhuriyet yaşayacak, Türk ulusu koruyacak Ay yıldızlı bayrağımız sonsuza dek şahlanacak Türk ulusu vatanına daha da çok sarılacak Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin SABİHA SERİN Not: Bir şehit annesinin yüreğini yüreğimde hissettim. O duygularla yüreğimden geçenleri mısralarımda sizlerle paylaştım. TERÖRÜ LANETLE KINIYORUM ....NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... |
--->: KINALI KUZUM MEHMETÇİĞİM
O köpekler değilde tabutun başında ailelerini ağlarken görünce biz kahroluyoruz allah cezanızı versin bölücü örgüt Bu vatan sizin gibi çapulculara kalmaz bu son çırpınışlarınız köpekler
|
terörü lanetlıyorum
benim yurdumda çakalların işi ne? |
Allah Rahmet Eylesin Vatan Size Minnetdar....
|
Söylenecek sözümüz , dayancak gücümüz her zaman var ! Bu ülke bizimdir bizim olucaktır .
Her ne olursan ol insan ol ! [B]Kürdüyle - Türküyle Çerkeziyle - Alevisiyle - Sünnisiyle - Hanefisiyle hepimiz biriz tek bayrak altındayız. [/B] Artık kardeş kardeşi vurmasın.Artık kardeş kardeşe el kaldırmasın ! [B]KAHROLSUN APO , KAHROLSUN PKK , KAHROLSUN PKK YARDIM VE YATAKLIK EDENLER.[/B] Er yada geç hepinizin kökünü kazıyacağız. Dediğimiz gibi söylenecek onlarca söz var ki hangisini söylesek az olur.Yinede aklımda kalan [B]İSMAİL HAKKI KONAR'ın [/B]kendi gibi büyük sözünü söyleyeceğim . [B]Vay başına o sürünün Çobanı kurt’a yoldaşsa Vay başına o milletin Önderi hainle yoldaşsa[/B] Artık kanlar akmasın er yada geç bu dava biticek , hepiniz olduğunuz yere dönüceksiniz. [B]ÖLÜNÜZÜ DİRİNİZİ HERGÜN BİRİNİZİ BİR GÜN HEPİNİZİN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ KAHROLSUN PKK KAHROLSUN APO KAHROLSUN PKK YANDAŞLAR...[/B] |
[B]yüreğimiz yanıyor yüreğimiz kahrolsun artık şu pkk..[/B]
|
ÖLÜNÜZÜ DİRİNİZİ HERGÜN BİRİNİZİ BİR GÜN HEPİNİZİN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ KAHROLSUN PKK KAHROLSUN APO KAHROLSUN PKK YANDAŞLAR
13:07 |
hep ama olan yine şehite ve ailesine oluyor devlet 2-3 karkaşa yaşatıyor sonra unutup gidiliyor 30 senedir böyle.......................
|
[B]çok değil bir kaç zaman sonra bu acılarıda bu nasırlı yürekler sararda bu ANKARA'dakiler unuturya işte insana o koyar, nede olsa tuzları kuruya, nede olsa bu ülkede şehadet şerbetini içmek için can atanlar varya nede olsa ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ diye haykıran KINALI KUZULAR VARYA..ŞEHİDİMİZE YÜCE ALLAHTAN RAHMET
yakınlarınada baş sağlığı diliyorum.. Kütüb-ü Sitte’den Esbab-ı Nüzûl bölümünden 529 no’lu hadis-i şerif: “Resulullah (sas) ashabına şöyle dedi: “Uhud’da şehid olan kardeşleriniz var ya! Allah, onların ruhlarını yeşil kuşların içine koydu. Bunlar cennetin nehirlerine giden, cennet meyvelerinden yiyen ve Arş’ın gölgesine asılmış altından kandillere girip istirahat eden kuşlardır. Şehitler böylece güzel güzel yiyip içip dinlenince şöyle dediler: Kardeşlerimize bizden kim haber götürecek ve bildirecek ki bizler Cennet’te dirileriz, rızıklanıyoruz? Bu haber gitmeli ki onlar Cennet’e karşı isteksiz olmasınlar ve harpte korkak davranmasınlar!” Allahü Teala onlara cevaben: “Sizin haberinizi Ben duyuracağım.” buyurdu ve şu ayeti indirdi: “Allah yolunda öldürülenleri ölü saymayın, bilakis onlar Rabb’leri katında diridirler. Allah’ın bol nimetinden onlara verdiği şeylerle sevinç içinde rızıklanırlar. Arkalarından kendilerine ulaşmayan kimselere, kendilerine korku olmadığını ve kendilerinin üzülmeyeceklerini müjde etmek isterler.” (Al-i İmran, 169). Zaman Ailem. [/B] |
Bu Resmi Dün Koydum Bugünde Koydum Her zamanda Koyacağım.
TÜRK'e Kefen ßiçenin öLüsünü ßuLamazLar... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:13. |