SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Taraftar sizce nasıl...? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21184)

MustafaParlak 09.10.2008 14:02

Taraftar sizce nasıl...?

[B]Ligin İlk 6 Haftası İyisi İle Kötüsü İle Bitti ve Sivas Spor Tribünleri Nasıldı Geçen seneden iyilermiydi kötülermiydi Bunun cevabını Bekliyoruz...![/B]

furkancfc 09.10.2008 14:10

--->: Taraftar sizce nasıl...?

bence çok kötü değildi.

YiĞiDo GeNçLiK

merkez-apo 09.10.2008 14:18

taraftarmı taraftar nedir????
ben seyirciyi biliyorum 2,5 yıldır dört eylüle taraftar gelmiyor seyirci ve çekirdek sevenler derneğinin üyeleri geliyor görevlerini itina ile yapıp 90 dakikada en fazla çekirdek tüketme rekorunu elinde bulundurup o rekoru kimseye bırakmıyorlar helal olsun adamlara guinnes e girecek bu gidişle

ibrahimovic7 09.10.2008 14:22

valla bitek fenerbahçe maçında dolu gibiydi başkada göremedim bitek büyük maçlar değil sivasspor büyüme aşamasında her maçta full çekmesi lazım lazımki yeni stadda yapılsın desinlerki sivasspora 4 eylül yetmiyor cehennem gibi bi stad yapsınlar. İnşallah sivassporda en kısa zamanda bi seri yakalar zirvede olur....

TracyMcGrady58 09.10.2008 14:28

-->: Taraftar sizce nasıl...?

Hangi taraftar ? :D
Kayseri macinda tribünleri görmedim birsey diyemiyecem. Bursa macinda destek yoktu. Birincisi stad dolmamisti. Baya bi bosluklar vardi. Ikincisi ses zaten hic yoktu. Gerci o günde mac saat tam iftar vaktine denk geldi. Fenerbahce macinda ses olarak daha iyiydi ama tribünler bos idi. Maraton baya bi bosluklar vardi. Havuz kale arkasi neredeyse hic seyircimiz yoktu. Artik biraz daha beklememiz lazim. Artik ramazanda bitti. Bahaneler olmamasi lazim.

yigidolar06 09.10.2008 14:33

-->: --->: Taraftar sizce nasıl...?

[QUOTE=ibrahimovic7;424469]valla bitek fenerbahçe maçında dolu gibiydi başkada göremedim bitek büyük maçlar değil sivasspor büyüme aşamasında her maçta full çekmesi lazım lazımki yeni stadda yapılsın desinlerki sivasspora 4 eylül yetmiyor cehennem gibi bi stad yapsınlar. İnşallah sivassporda en kısa zamanda bi seri yakalar zirvede olur....[/QUOTE]Sen yanlış anladın Taraftarla Seyirciyi ayırt etmelisin Tüm stad 90 dakika susmadan hep beraber 12 adam olduğumuzda bu dileklerin gerçekleşmesi için bu dileklerinde gerçek olur

yigidolar06 09.10.2008 14:46

-->: Taraftar sizce nasıl...?

Son Ankara deplasmanınıda yaşadık tam rezalet sivaslı olmak sivassporu seyretmek güzelde maçtan sonrada stadı terkederken üzülmüyeceksin hocayı topcuları eleştirmiyeceksin. işin özü şu maç başladı arkadan bana sesler geliyordu (MAÇ BAŞLADI OTURUN BEYLER GÖREMİYORUZ ) işte gerçek bu neden kaybettiğimiz apacık ortada idi

atababa111 09.10.2008 14:49

OTURUN DİYENE BÜTÜN YİĞİDOLAR OTURTSUN BE ........

atababa111 09.10.2008 14:50

FNERBAHÇE MAÇINDA YİĞİDO GENÇLİK BÖLÜMÜNÜ BEĞENDİM.BİR COŞKU VARDI .

atababa111 09.10.2008 14:50

TABİ BU %15 LİK BİR BÖLÜMÜ KAPSIYOR.DİĞERLERİ ÇEKİRDEK YİYOR.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:51.