![]() |
Bursa:2 Sivasspor:1
A Milli Takım'ın Bosna Hersek ve Estonya maçları nedeniyle lige verilen arayı "Antalya Cup Futbol Turnuvası" ile değerlendiren Bursaspor Turkcell Süper Lig'deki tek yenilgisini aldığı Sivasspor'dan rövanşı aldı. Yeşil beyazlılar Gökhan ve Volkan'ın golleriyle finale yükseldi.
Antalya'da düzenlenen "Antalya Cup Futbol Turnuvası"nda Bursaspor, Sivasspor'u 2-1 yenerek finale yükseldi. Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Sueno Otel'in sahasında yapılan maça her iki takımda yedek ağırlıklı kadroyla çıkarken, maçın ilk yarısı golsüz sonuçlandı. İkinci yarıya etkili başlayan Sivasspor, 74. dakikada Sezer ile 1-0 öne geçti. Ancak daha sonra Bursaspor, önce 81. dakikada Gökhan'ın golüyle beraberliği yakaladı, ardından da 86. dakikada Volkan'ın golüyle maçı 2-1 kazandı. Turnuvada 12 Ekim Pazar günü Bursaspor, Denizlispor'u penaltılarda 4-2 yenen Konyaspor ile karşılaşacak. ajansspor |
--->: Bursa:2 Sivasspor:1
Şaşırmadım açıkçası YeniLgiye. Düşüş oLduğu Kesin. ToparLanmamız Lazım...
|
bu skora lütfen aldanmayın hazırlık maçı yedek ağırlıklı 2 de oyuncu denedik kesinlikle aldanıp sıkılmayın yiğidolar bu haftaki ankaragücü maçını 100 de 100 alacağız inşallah....
|
Hazırlık maçlarını hiç sevmedim,sevmeyeceğim. Can sıkıcı oluyor.
|
yenilmeseydik çok iyi olurdu. belliki bursa hırsını almak istemiş istisnalar olabilir yola dewam
|
Hazırlık maçıda olsa yenilmesek güzel olurdu yedekler fırsat tepti...
Sezer gene gol atmış helal olsun.... |
[B][COLOR="Blue"]HAZIRLIK MAÇINDA HOCA YEDEKLERİ DENEMİŞ.SONUÇ NORMAL.[/COLOR][/B]
|
[B[B]]kim ne derse desin haftaya oynayacağımız ankaragücü maçı bana göre çok zor geçecek
ankaragücünüde yakından takip eden biri olarak söylüyorum bunları ankaragücü zor bir dönemden geçiyor,puan sıralamsındaki yerine aldanıp ankaragücünü küçümsememeliyiz, kazanan biz oluruz umarım...[/B][/B] |
zaten süperligde kolay maç olmadı ve olmayacak...
bunlar hazırlık maaçı sadece...hazırlık maçlarında yenmenin ve yanilmenin o kadar önemi yoktur... sivasın 2-1 yenilmesi düşüş olarak algılanmamalı... |
hocamız ligde şans vermediği oyuncuları görmek için sahaya çıkıyo yenmek için değil.yenmek için çıksak skor farklı olurdu...
DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53. |