SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   m.yıldız ilk 11 de yok! ! ! ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21202)

metincetin58 10.10.2008 20:08

m.yıldız ilk 11 de yok! ! ! !

[B]Milli Takımımızın yarın (cumartesi) akşam oynayacağı Bosna Hersek karşılaşmasındaki ilk 11’i büyük ihtimalle belli oldu.

Bu akşam yapılan antrenmandaki çift kale maçta as kadroya beyaz yelek dağıtan teknik direktör Fatih Terim, ‘beyaz’ takımda şu oyunculara yer verdi.

VOLKAN DEMİREL
SABRİ
İBRAHİM KAŞ
SERVET
HAKAN BALTA
MEHMET AURELIO
AYHAN
KAZIM
ARDA
BATUHAN
MEVLÜT

Bu arada, teknik direktör Terim, pas çalışmaları yapıldığı sırada genç forvet Batuhan ile saha içinde kısa bir süre özel görüşme yaptı. Terim'in daha sonra Mevlüt, Sabri ve Kazım ile de konuştuğu görüldü.
[/B]

by_hunter 10.10.2008 20:20

-->: m.yıldız ilk 11 de yok! ! ! !

şımarık batuhan ın ne işi varya birazsa oyuncuda karakter lazım tmm iyi oyuncu olabilir ama bu tiplerin ne yapacagı belli olmaz

bu arada 10 dk önce aynı konuyu açmıştım ama konu kaldırıldı batuhan mevzunu yazmamıştım iyi oldu benim için :D

EyüphanAydın 10.10.2008 20:22

--->: m.yıldız ilk 11 de yok! ! ! !

[B]Batuhan Karadeniz daha Mehmet Yıldız kadar tecrübesi yok ilk 11'de oynarsa gerçekten çok tuhaf olucak.

Bana göre Mehmet Yıldız ilk 11 adaylarından olmalı.[/B]

velibircan 10.10.2008 20:27

[B]MEVLÜD'LE BATUHAN

İMKANSIZ BİR KADRO BÖYLE BİR KADRO ÇIKACAĞINI ZANNETMİYORUM [/B]

GokhanTurna 10.10.2008 20:28

batuhanda ii oyuncu sanki mehmet maradona gibi oynucak yapmayın.. gereksiz tartışma olur batuhanda gelcek vaadeden futbolcu.. halil oynamasında kim oynarsa oynasın halil milli takımda yapamıo kaliteli ama uyuşmu milli takımla

sivaslı yıldız 10.10.2008 20:37

Ümit milli takıma alınmalıydı bence Batuhan..

Mehmet Yıldız'ın ilk 18'e alınması bile nimet olur .. Zira ne galatasaraylı kendisi ne fener..

by_hunter 10.10.2008 20:37

-->: --->: m.yıldız ilk 11 de yok! ! ! !

[QUOTE=rapjii;424835]batuhanda ii oyuncu sanki mehmet maradona gibi oynucak yapmayın.. gereksiz tartışma olur batuhanda gelcek vaadeden futbolcu.. halil oynamasında kim oynarsa oynasın halil milli takımda yapamıo kaliteli ama uyuşmu milli takımla[/QUOTE]

belki halil konusunda haklısın ama batuhan için çok erken yokmu başka golcu bjk da oynuyo diye aldılar kadroyo sansasyonel bi çocuk farkındaysanız cocuk dıyorum şimdi böyleyse gelecekte neler olabilir düşünün milli takıma fatih tekke de seslenebilinirde gökhan ünalda daha cok örenek nese bu kadro cıkarsa işimiz zor

TS58 10.10.2008 20:41

Mehmet YILDIZ artık Milli takımda gol atmalısın.

etzel1967 10.10.2008 20:43

bu adamın mevlütteki ısrarının nedenini bir anlayabilsem...

kangallı58 10.10.2008 20:44

-->: m.yıldız ilk 11 de yok! ! ! !

Bence TERİM Böyle bi hata yapmaz yaparsa ve takım kaybederse cok ciddi bir tepki aLır...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:20.