![]() |
Estonya-Türkiye Maçı Tahmin ve Yorumları
1- Maç Kadrosunda kim oLmalı?
2- Maç kaç kaç biter? 3- Yorum? |
--->: Estonya-Türkiye Maçı Tahmin ve Yorumları
mehmet yıldız olmalı...herşeye rağmen, hatta terim efendiye rağmen kazanırız...inşallah tabi...
|
-->: Estonya-Türkiye Maçı Tahmin ve Yorumları
insallah kazanacagiz, Ispanyayi devam takip edecegiz.
|
1- Maç Kadrosunda kim oLmalı?
[B]Mehmet Yıldız gibi bir futbolcu kadroya alınmıyorsa kesinlikle sorun var demektir.Batuhan Karadeniz daha kendi takımında oynayamıyor Milli takımda oynuyor. Bana göre Mehmet Yıldız kesin alınmalı.[/B] 2- Maç kaç kaç biter? [B]Hedef 2 maçta 6 puan almakta bu maçı 3-0 alırız[/B] 3- Yorum? [B]Allah yar ve yardımcımız olsun.[/B] |
[B][U]Kaleci:[/U] Volkan Demirel
[U]Savunma:[/U] Sabri Sarıoğlu,Servet Çetin,İbrahim Kaş,Hakan Kadir Balta [U]Orta Saha:[/U] Mehmet Aurelıo,Yusuf Şimşek,Ayhan Akman,Arda Turan [U]Hücum:[/U] Halil Altıntop,Mehmet Yıldız [COLOR="Blue"]bu kadroyla çıkarsak savunmamız formunda olursa 4-0 biter bu maç... Fatih hocanın bu kadroyla çıkacağını zannetmiyorum ama ilk 11 e yusuf ile mehmet i koymaz...[/COLOR][/B] |
ayhan akmana lanet olsun onun oynadigi mactan zevk almiyoum
|
Kaleci:Volkan
Defans:Sabri-İbrahim-Servet-Çağlar Orta Saha:Kazım-Aurelio-Yusuf-Arda Forvet:Halil(Mevlüt)Mehmet Yıldız Bu kadro ve oyuncular formda olursa ve Yusuf olursa kesin kazanırız.Hatta ben fark atacağımıza inanıyorum Her şeye rağmen Mehmet Yıldız kesin oynamalı... |
-->: Estonya-Türkiye Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]Fatih Terim gidecekse ben 5 yemeye de razıyım.[/B]
|
bence maçı 3-1 kazanırız 2. gölü mehmet atar
|
--->: -->: Estonya-Türkiye Maçı Tahmin ve Yorumlar
[QUOTE=Yiğiter;425485][B]Fatih Terim gidecekse ben 5 yemeye de razıyım.[/B][/QUOTE]
Vazgeçsen iyi edersin bu sevdadan, zira 2010'a kadar Fatih Hoca'ya esip savuracaz.. Günümüzde olursak fark atarız Estonya'ya.. Ama büyük ihtimalle de günümüzde olmayız.. 2-1 alırız diyorum ben.. Kalede Volkan'la umarım başlamayız, Halil'i de ilk 11'de görmek isterim.. Mehmet yıldız konusunu ise ağzıma bile almıyorum..:mad: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:44. |