![]() |
Divriği Eriyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/divrigi_takim.jpg[/IMG]
Sezon başında Sivasspor’a devri gündeme gelen Divriğispor kan kaybediyor. Lig’de üst üste kötü sonuçlar alan Divriğispor’da adeta tehlike çanları çalıyor. Spor kamuoyu kulübü Sivasspor’a devretmeyen yeni yönetime ise tepkili. TFF 3. Lig 4. gurupta mücadele veren Divriğispor kayıplarda. Ligin 7 haftalık peryodu geride kalırken, Divriğispor ligin dibine demir atmış durumda. 7 hafta da sadece bir kez galibiyet alabilen Divriğispor 3 puanla lig sonuncusu konumunda. Son maçında Ünyespor’a da 1-0 mağlup olan Divrispor’un bu kötü gidişat tepkiye neden olurken, önlem alınmaması halinde Sivas için büyük bir kayıp yaşanacağı düşüncesi hakim. [B]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/B] |
--->: Divriği Eriyor
[B]devretselerdi bu olmazdı kendilerini yaktılar[/B]
|
Böylesi büyük bir yanlışı nasıl yaptıklarını halen anlamış değilim.Şu andada anlamadım açıkcası.
Sivasspor'un himayesi altında olmak varken böyle birşeyi kabul etmediler.Elbette pişmanlık diz boyu olmuştur. Benim düşüncem ; [B]Tilkinin dönüp dolaşıcağı yer yine Kürkçü dükkanıdır.[/B] |
inşallah divriğispor çıkışa geçer....
|
[FONT="Arial"][QUOTE=metincetin58;425652][B]devretselerdi bu olmazdı kendilerini yaktılar[/B][/QUOTE]
aynen katılıyorum son sırada simdi 3 puan var 7 macta 6 malubiyet tek galibiyet var[/FONT] |
niye böyle oluyor ki ya biri iyiyken diğeri harap divrği ve paf takımın silkelenmeleri gerekiyor gelene geç gidene geç olmuyor waaalla.
|
[B]bence ligden bu sezon çekilmeliler yoksa düşeceğiz...[/B]
|
İŞİ ZOR UMARIM TOPARLAR DİVRİĞİ YOKSA YAZIK OLUR
BURDA HATA DİVRİĞİ YÖNETİMİNDE DEVRETMESİ LAZIMDI SİVASSPORA |
[B]sayın sarılar klübü alacağı zaman bırakmayanlar şimdi neredeler.şimdide sahip çıksınlar hadi.unutmasınlar oradan düşerlerse tekrar çıkmak çok zor.[/B]
|
divrigispor düserse hangi lige gidecek
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:09. |