![]() |
Giderken Mehmet`i de götür!!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bakante.JPG[/IMG]
Milli takım kampını ziyaret eden Başbakan'a Fatih hoca aynen böyle dedi: „Sivas’a giderken Mehmet’i de götür!“ Fatih Terimin Sivassporlu Mehmet Yıldızı Bosna maçında kadroya almayacağı günler öncesinden belliydi. Milli takım kampını ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,bütün futbolculara başarılar diledi. Bir anda Mehmet Yıldızı karşısında gören Başbakan Recep Tayyip Erdoğan “Ne haber Sivaslı Mehmet Yıldız! Pazar günü bende sizin oraya gideceğim”dedi. Başbakanın bu sözleri üzerine Teknik Direktör Fatih Terim “O zaman giderken Mehmetide götürün” diyerek oynatmayacağının sinyalini verdi. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
--->: Giderken Mehmet`i de götür!!
Mehkemede Dayın Olacak, Mehmet Yıldız Her şeyi ile örnek bir insan görev adamı ama işte fatih terim ise prim yapan kenidni foffoflayan adamları oynatıyor, mevlüt 5 tane net gol kaçırdı 90 dk oynadı, mehmet ise gierken götür diye espiri malzemesi oldu, işte Bu laf burda Geçerli Mahkemede Dayın Olacak Mehmet Yıldız...
|
Fatih hoca ya kadroya çağırmasın yada oynatsın ilk 11 de. Mevlütün kaçırdığı 3 pozisyon mehmetin olacaktı en azından birisini gol yapar zaten mevlütün attığı golü herkes atardı. Estonya maçında bari oynatsada yiğidomuzu seyredebilsek.
|
ben fatih terimi sevmem ama bu kadar saçmalayacak bir adam değildir...
diyelimki söyledi bu sadece anlık bir espiridir. bu kadr alıngan olmayalım.. :) |
[QUOTE=sensetik;425698]ben fatih terimi sevmem ama bu kadar saçmalayacak bir adam değildir...
diyelimki söyledi bu sadece anlık bir espiridir. bu kadr alıngan olmayalım.. :)[/QUOTE] espirisi ni bizde anlıyoruz tamamda. Biz zaten mevlütü oynatıp mehmete hiç mi şans veremeyecek kadar kötü bizim mehmet yıldızımız. |
-->: Giderken Mehmet`i de götür!!
kaybeden terim olur biz mehmeti çok seviyoruz
|
şaşırdım ama şakasına demiştir takımda forvet sıkıntısı var şakamı gerçekmi estonya maçında göreceğiz
|
bence söyleyemez ...............yemez çünki...................
|
Arkadaşlar ben mehmet yıldızın milli takımda oynatılmamasına tepki için facebookta bir grup açtım ,katılırsanız sevinirim:
[url]http://www.facebook.com/group.php?gid=33967032586[/url] |
[B]Mehmet'i bu kadar kadro darlığında Estonya maçında da oynatmazsa bir daha çağırdığı zamanda Mehmet Yıldız Milli Takımdan affını istesin.
Diyeceğim, bu seferde bizim Mehmet'imiz milli görevden kaçmaz. Yaw ne olur bir maçlık şans ver, bak seni nasıl mahcup edecek, Türk halkını mahcup etmeyecek. Öyle bir dediyse, şaka bile olsa çok ayıp Fatih Hocam...[/B] . |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:09. |