SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Fatih Hoca Dalgasını Geçiyor! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21239)

SivasSpor.Com 13.10.2008 08:34

Fatih Hoca Dalgasını Geçiyor!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]

[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B]

Milli takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in Milli takım kadrosunu adil biçimde yaptığına artık kimse inanmıyor.
Şu işe bakın. Mehmet Yıldız gibi adamı 18 kişilik kadroya bile almıyor ve 17 yaşındaki Beşiktaşlı Batuhan'ı sahaya sürüyor. Aynı Mehmet Yıldız,hatta şu andaki performansından biraz daha düşük olsa ve Sivasspor'da değilde 3 büyüklerden birinde oynasa,acaba Fatih Terim yine bunları yapar mı? Kesinlikle yapmaz!
Yapsa ulusal basın tefe kor oynatır! Nasıl olsa Mehmet Yıldız Sivasspor'un futbolcusu onun arkasında basını yok, oynatmasada kimse bir şey demez! Gerçi maç sonrasında azda olsa bazı spor yazarları Mehmet Yıldız 18 kişilik kadroya alınmadığı için eleştirmiş ama çok az sayıda olduğu için fazla dikkat çekmedi.
"Ben Milli formada pazarlık yaptırmam" diyecek kadar Milli formaya saygılı ve hak edenin giydiğini ima eden Fatih hoca, Bosna maçında bu inandırıcılığını tamamen kaybetti.
Dün Milli maçın konuşulduğu her yerde Mehmet Yıldız'ın kadroya alınmaması ve buna duyulan tepki vardı. Ben anlamıyorum! Sivasspor'a ve onun futbolcusuna neden bu kadar önyargı var? Benim kafamın almladığı bir başka konuda, şu anda Türkiye'de spor yazarlarının ve spor adamlarının en çok övdüğü, yere-göğe sığıdıramadığı futbolcu Sivassporlu Mehmet Yıldız.
Ancak aynı Mehmet Yıldız 18 kişilik kadroya bile alınmadığı zaman nedense, yok denecek kadar az insan bu durumu eleştiriyor. Sizi bilmem ama ben bun yapılanları gördükçe bu Milli takımdan soğuyorum! Ay-yıldızına canımız feda! Bu düşüncemi kimse yok edemez. Bununla Fatih hocanın başında olduğu Milli takımı bir birine karıştırmamak gerekir.
Fütih hocaya birde şu soruyu sormak lazım. "Fatih hoca, 17 yaşındaki Batuhan kendi takımında bile oynayamzken (bu sezon sadece bir maçta oynadı) nasıl oluyorda Milli takımın 11 kişilik kadrosuyla sahaya çıkıyor? Üstelik bunu yaparkende Mehmet Yıldız gibi 10 tane Batuhan edecek adamı 18 kişilik kadroya almıyorsun? Fatih hocaya son bir söz!
Hocam nasıl olsa,4 büyüklerden ve o takımlarda daha önce forma giymiş futbolculardan kadro kuruyorsun,sen Milli takımın değil, bu takımlardan birisinin başına yakışırsın...

SenSetik 13.10.2008 08:37

--->: Fatih Hoca Dalgasını Geçiyor!

o inattır, benim bildiğim doğrudur, başkası değil mantıoğı ile hep hareket eder..

şimdi herkes bu konuyu konuşuyorya inadına oynatmaz mehmet'i...

bakalım estonya maçında geçecekmi inadından??

ibrahimovic7 13.10.2008 08:40

bu konu çok yankı uyandırır estonya maçında oynatması şart mehmet yıldızı hemde ilk 11 de.

PACHTEN_YIGIDO 13.10.2008 09:21

batuhan sakatligi nedeniyle kadrodan cikartildi

simdi 3 forvetimiz var kadroda

HALIL ALTINTOP
MEVLÜT ERDINC
MEHMET YILDIZ

ben bildigim gibi fatih terim halil altintopu hep sonraki goller icin silah olarak kullaniyor yani hic ilk 11'e sokmuyor ki son dakikalarda yorulmayip goller atsin diye...

yani artik mehmeti simdi ilk 11'e sokmazsa daha ne diyim

FATIH HOCA BU IS SENIN IMPARATORLUGUNA YAKISMIYOR HEM BEN DEGIL BELKI DÜNDAYAKI TÜM 80 MILYON BÖYLE DÜSÜNÜYOR ARTIK SOK MEHMETI ILK 11'E AY YILDIZIN YILDIZINI YILDIZ PARLATSIN...BATUHANI BIRAK ÜMITLERDE OYNASIN...

FALÇATA 58 13.10.2008 09:54

geçsin bakalım adam ne olsa euro 2008 de başarılı oldum kötü sonuç alırsam kimse bişe demez diyor belki de

SivasLady 13.10.2008 10:28

[QUOTE=PACHTEN_YIGIDO;425706]batuhan sakatligi nedeniyle kadrodan cikartildi

simdi 3 forvetimiz var kadroda

HALIL ALTINTOP
MEVLÜT ERDINC
MEHMET YILDIZ

ben bildigim gibi fatih terim halil altintopu hep sonraki goller icin silah olarak kullaniyor yani hic ilk 11'e sokmuyor ki son dakikalarda yorulmayip goller atsin diye...

yani artik mehmeti simdi ilk 11'e sokmazsa daha ne diyim

FATIH HOCA BU IS SENIN IMPARATORLUGUNA YAKISMIYOR HEM BEN DEGIL BELKI DÜNDAYAKI TÜM 80 MILYON BÖYLE DÜSÜNÜYOR ARTIK SOK MEHMETI ILK 11'E AY YILDIZIN YILDIZINI YILDIZ PARLATSIN...BATUHANI BIRAK ÜMITLERDE OYNASIN...[/QUOTE]

[B]bu adam inadindan vazgecmezse sahaya tek forvet bile cikarir
görecegiz estonya macinda sahaya hangi kadroyla cikacak
bu seferde Mehmet`i oynatmazsa artik herkesin tepkisini görür[/B]

YigidoGenclik38 13.10.2008 10:28

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkGreen"]BU ADAM NE YAPMAYA CALISIYOR SANKİ ADAMA KÜFÜR EDER GİBİ BEBE SAHADA İLK 11 SAHADA YÜRÜYEN YUSUFU ALIYOR AMA M.YILDIZ GİBİ OYUNCUYU YEDEK KADROYA BİLE ALMIYOR ADAM DAHA NE YAPACAK Kİ YAZIKLAR OLSUN SANA f.terim yazıklarrr[/COLOR][/FONT]

yigidomustafa58 13.10.2008 13:43

[B]fatih hoca bile demiyorum fatih bey artık istifa et yeter arkadaşlar bu haksızlığa karşı birşeyler yapalım...[/B]

edebiyatisyen 13.10.2008 14:17

mehmet yıldız 4 büyüklerin birinde olsa batuhanda sivasta olsa acaba hangisini oynatır.Artık milli takımda bile torpille ve hatır için oyntılan oyuncular vardır.Üst düzey birisi arıyor ve şu oyuncuyu kadroya al diyor.artık buna inandım.

abdurrahim_58 13.10.2008 14:52

Wallaha helal olsun gercekten cok guzel bir yazı gercekten dediği gibi Fatih TERİM Milli takımın başına yakısan bir teknik adam değil ancak 3 buyuk takımdan birinin basına yakısırsın(dha cok da Salatasarayın aklin fikrin orada cunku milli takım onlardan olusuyor)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:39.