SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bir Sitem de Mehmet Demirkol'dan (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21320)

SivasSpor.Com 17.10.2008 23:47

Bir Sitem de Mehmet Demirkol'dan

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/mehmetdemirkol.jpg[/IMG]

A Milli takımımızın zayıf rakibi Estonya karşısında aldığı beraberliğin ve sahaya sürdüğü onbirin yankıları devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Macaristan basını Fatih Terim’e “Sivasspor’un golcüsü Mehmet Yıldız’ı kenarda bekletti” diyerek eleştiri yapmasından sonra, Milliyet Gazetesi spor yazarı Mehmet Demirkol’da Terim’e veryansın etti.

İşte Demirkol’un futbolcumuz Mehmet Yıldız’la ilgili yazdığı yazının özeti; “Deplasmanda ve orta sahada iyi pres yapan bir takıma karşı bu özelliklerle bir oyuncu neden kullanılmıyor? Kulübede Mehmet Yıldız varken.

Nuri Halil’e yakın durup ileride topu tutacak,adam açığını kapadığını düşünelim. 35. dakikada Nuri’nin çıkarılıp Mevlüt’ün girmesini nasıl açıklayacaksın? Bu işi öyle yıldızlarla dolu bir takımla değil, standart oyuncularla birlikte yapıp,tüm orta saha oyuncularını golcü yapan Mehmet Yıldız hasta ya da sakatmıydı? Sanmıyorum.. Terim onu kullanmak istemiyor olabilir mi? Batuhan 17 yaşında çok önemli bir maça çıkacak kadar bu pozisyonları önemsiyorsa, deplasmanda bu klasmana daha çok ihtiyaç duyarken, onu oynatmasını anlamak zor.

Evet,kim sahada yoksa “o oynasa daha iyi olur” demek birTürk spor yazarı geleneğidir,ancak burada sorun isimler değil, kategorilerdir.

Türk Milli ve hatta bütün Milli takımlar, Hakan Şükür, Fatih Tekke, Semih ve Mehmet Yıldız gibi topu ileride tutmayı bilen, orta sahasını oyuna sokan ve onlara zaman kazandıran oyunculara muhtaçtır.

Bir Batuhan hamlesi Ümit Milli takımımızı devirdi, Bir Yıldız-Tekke reddedişide A Millileri…”

[B]Hürdoğan Gazetesi[/B]

YuNuSPaSa58 17.10.2008 23:50

--->: Bir Sitem de Mehmet Demirkoldan

başka söze gerek warmı ßilmiyorum. İnş. Dünya Kupasına katılmayız.. ReziL oLmaktansa katıLamadı derler. Bu daha iyi olur..

zarabilgisayar 17.10.2008 23:53

bir gercegi fatih terim göremedi mehmetin hakkını yedi hiç sanş vermedi mevlüte 8 kere şans verdi bir tek boş kaleye gol atabildi

EyüphanAydın 17.10.2008 23:54

[B]Sadece bu yazı için demiyorum,Mehmet Demirkol Türkiyenin en iyi yazarlarından biri.

Gerek kişiliği , gerekse yorumlarıyla.Bu yorumuna katılmamak mümkün değil ! Trt'de yayımlanan programındada buna benzer ifadelerde kullanıyordu.[/B]

serdar-58 18.10.2008 02:54

--->: Bir Sitem de Mehmet Demirkol'dan

yaw bu fatih hoca ne yapıyo allah aşkına gitti batuhanı oynattı bosna maçında estonyada uğuru aldı kurtarıcı olarak mehmet yıldız yedek bekledi yuh denir buna ne diyeyim mehmetin değerini bilmeyenler utansın

izmirliyigido 18.10.2008 08:24

[B]MEHMET DEMİRKOL[/B] Türk Spor basınında ve medyasında, [B]TUNÇ KAYACI [/B]ile beraber takdir ettiğim 4 kişiden biridir. Yorumları ve açıklamalarıyla her zaman tarafsız ve dürüst olmuşlardır.

SİVASSPOR'umuzu o kadar güzel analiz ediyorlar ki, yanlışlarımızı söyledikleri zaman bile insan kızamıyor. Keşke herkes bu kadar tarafsız ve doğru insan olsalar.

Ben sitemizde onlara özel bir köşe (veya forum) açılmasını istiyorum. Ve her ikisini de ayakta alkışlıyorum.

Ve bir de diyorum ki Sivasspor.com ailesi olarak sene sonunda onlarada bir [B]plaket[/B] vererek onlara teşekkür edelim. (Rüştü ve Günay kardeşlerime duyurulur.)

.

yerliturkuaz 18.10.2008 08:51

[B]Evet Fatih Terim tarihimizde bize guzel seyler yasatti fakat bu demek oluyorki Mehmet Yildiz turunden futbolculari kadrona katmayacaksin oynatmayacaksin diye bilemiyorum artik bizim dilimizde tuy bitti bunlari soylemekten...[/B]

cenk5821 18.10.2008 09:16

bu adami cok seviyorum:) cok guzel yazmis

Yiğiter 18.10.2008 09:17

-->: Bir Sitem de Mehmet Demirkol'dan

[B]Demirkol bu adamı eleştirme bile bence!Yazık ,koskoca köşe yazını o adama ayırmışsın!Değmez ki :)[/B]

hursit0658 18.10.2008 09:22

evt güzel deyinmiş evt millitakımda olmak için birseyler gerekiyor ama nee bilinmiyor... bencede mehmet banko oynamali milli takımdaa ama anlayanaaa
YuNuSPaSa58;başka söze gerek warmı ßilmiyorum. İnş. Dünya Kupasına katılmayız.. ReziL oLmaktansa katıLamadı derler. Bu daha iyi olur.. yakışmaz bir sivaslıyaa ne olursa olun sonuçta millitakımımız mehmetsizde olsa hakkıda yense milli takımı üst yerlerde görmek her zmn iidir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:29.