![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg[/IMG]
Beşiktaş 1 - 1 SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz. Geçen sezon gösterdiği etkili performansı ile Şampiyonluk yarışını son haftalara kadar kovalayan Sivasspor bu sezonda çıkışını sürdürüyor. Bu maç için yorumlarınızı bekliyoruz. Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Taraftar nasıldı? |
-->: Maçı Değerlendirelim
Bu maçın Yorumu Sdce Su Gardas Sivastakı Maca Toplanıp Gelıcez Bıze Edılen Kufurlerın Aynısını Ve Futbolcuların analrına bacılarına besıktasa ve mustafa denızlıye ben sahsen ıst den gelıcem ve statın tıklım tıklım olacagından emınım Illa onlar kufur edıyo dıye bızde mı kufur edelım dıceksınız ama ettıgı kufurler cok agır ve kaldırılamaz ozellıkle o mehmetın anasına ve sivasa sövmeleri Acayıp zoruma gıttı Sabırsızlıkla +eyluldekı macı beklıyorum Yiğidoları Destekleyen Herkese Tesekkurler........
|
--->: Maçı Değerlendirelim
[B]Karşılığa Karşılık Verılır Dostum Hıc Merak Etme ...!![/B]
|
[B][B]Mac soluk soluga gecti. her an kalbim yerinden cikacak gibi hissettim. bugun takimin kotuleri bana gore sezer badur ve musa aydin di...herve tum da orta sahada oynadigindan dolayi etkili olamadi... defansta hayrettin diallo bilica muhtesem oynadilar.. macin yildizina bilica diyebilirim.. akin da kalede kusursuzdu....Sezer ve son saniyede faruk bayar yuzde yuzluk gol kacirip sac bas yoldurdular.. besiktas delgado sayesinde alabildi bu puani da gercekten besiktasta delgado dan baska kimse etkili olamadi... yahmin ettigim gibi 1-1 bitti:) alinan 1 puan cok iyidir... bu takim tas gibi masallah...;)umarim besiktasin sahasini kapatirlar.. cunku edilen bu kufurler saha kapatmayi gerekyiriyo... bakalim federasyon ve tahkim ne diyecekler bu ise..?
EZIKliklerini bir kez daha gorduk bu aksam!!![/B][/B] |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
beşiktaşmış taraftarıymış coskuluymus olumuneymıs sevgılerı...hepsı hıkaye yıgıdo karsısında acızlıkten tek yaptıkları kufur etmek...kufurde ztn onlar gıbı ıtlere yakısır ...sıvasa gelsınlerde ERKEK nasıl olur YİĞİT nasıl olur ogretelimm:)
|
gercekten cekısmelı bır mactı bjk nekadar ustumuze gelsede oyle cok fazla bı pozısyon bulamadı 2.yarıda sezer ve faruk bırını atsa 3 puanı almıstık.ama macın son dklarında olanlar yakısmadı ozellıkle ıbrahım toraman gelıp Mehmetı yitelemısı hıc yakısmadı bunu yapan Sıvaslı bırı olması bana hıc hos gelmedı
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ?
-Mehmet Yildiz Maçın en kötüsü kimdi ? - Sezer Badur & Herve Tum Maçta göze çarpanlar ? BJK taraftarin terbiyesizliyi... Ne gibi eksiklerimiz var ? Akin'in kaleci atislari ve paslari cok isabetsiz, lafin kisasi, berbatidi... Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? - Alacagimizi Aldik (1Puan) [/B] |
maç gayet heyecanlıydı istediğimiz puanı aldık
bu arada beşiktaş taraftarı hep bunu yapıyo KEDİ UZANAMAYACĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ bunlarınkide o hesap alayınaisyan ÖÜLÜMÜNE SİVASSPOR GERİSİ YALAN |
SİVASSPOR ÇOK İYİ TOP OYNADI.. MAÇTA SİVRİLEN BİR OYUNCUMUZ YOKTU.. HERKES GÖREVİNİ TAM ANLAMIYLA YAPTI...SON VURUŞLARDA BİRAZ DAHA BAŞARILI OLSAK MAÇI ALIRDIK.. beşiktaş taraftarı SİVASSPORUN direncini hazmedemeyerek gerçek yüzünü gösterdi.. çifkefleşti...
|
Beşiktaş'ın bütün terbiyesizliğine rağmen deplasmandan 1 puanla dönmek güzel.Tebrikler...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:24. |