SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   FTK\ Sivasspor- Konyaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21443)

GokhanTurna 25.10.2008 11:08

FTK\ Sivasspor- Konyaspor

29 Ekim Günü Grubumuzda Oynuyacağımız İlk Mac İçin Tahmin Ve Yorumlarınız..

YigidoGenclik38 25.10.2008 11:10

sivasspor-konyaspor macı yorumları

[FONT="Arial Black"][I][U]carsamba günü kü konya spor macı tahmin ve yorumlarını yazalım sizce nolur bu mac macın baslama saati 14:00 basarılar sivasspor[/U][/I][/FONT]

YigidoGenclik38 25.10.2008 11:13

--->: sivasspor-konyaspor macı yorumları

[I][U][FONT="Arial Black"]haydi sivasım gruba iyi bir baslangıc icin bu macı alalım basarılaır[/FONT][/U][/I]

kadir0911 25.10.2008 11:28

Cevap: sivasspor-konyaspor macı yorumları

[B]Insallah Konya galibiyet'ile baslayip, bu sene Türkiye Kupasinda Basarili oluruz.[/B]

Yiğiter 25.10.2008 11:32

-->: FTK\ Sivasspor- Konyaspor

[B]Bu maçta bilet fiyatları biraz daha düşük tutulursa tatil olması sebeiyle triübnler tamaen dolar ve maçı da rahat aırız..[/B]

yener_sahin 25.10.2008 11:44

--->: -->: FTK\ Sivasspor- Konyaspor

[QUOTE=Yiğiter;430373][B]Bu maçta bilet fiyatları biraz daha düşük tutulursa tatil olması sebeiyle triübnler tamaen dolar ve maçı da rahat aırız..[/B][/QUOTE]

aslında bunun taraftarı değilim.ankaragücü maçında kapalı yanı 10 ytl olmasına rağmen dolmadı.tatil olacak olması ise cidden dolacağı konusundaki endişelerimi artırdı.çünkü bizim milletimiz maç yerine tatil yapmayı tercih edecektir.biletler fiyatları bence aynı tutulmalı.

Yiğiter 25.10.2008 11:51

[B]Lig maçında bile dolmuyor işte.Biraz ucuz tutulursa bence baya bir dolar.Benim için sorun yok ben her durumda stattayım ama ben stadın dolması için diyorum..[/B]

yener_sahin 25.10.2008 11:54

--->: FTK\ Sivasspor- Konyaspor

dolsa ne oluyor koca bir kalabalık.öyle bir kalabalık ki başka takım taraftarı geliyor senin stadında sana sahip çıkıyor.dolmasın daha iyi :) benim günlüm şundan yana.orda 100 kişi olsun ama sağlam taraftar olsun.90 dk oturmasın,oturtmasın.

Yiğiter 25.10.2008 11:57

[B]Stadın dolu olması her zaman güzeldir.Düşünsene bomboş tribünler,sadece 100 kişi gelmiş ve bağırıyor.Elaleme mazkara oluruz.Tribünün bağırsın bağırmasın dolması çok önemli.Zira seyirci futbola zevk veren unsur.Seyircisiz maçların ne kadar tatsız olduğunu herkes biliyor.[/B]

yener_sahin 25.10.2008 12:00

--->: FTK\ Sivasspor- Konyaspor

aslında seyircisiz maçı futbolcular hiç sevmez.hayrettinle konuşurken bir diyaloğumuzda bu geçmişti.hayrettin yaw seyircisiz maç çok kötü oluyor insanın ağzından çıkan herşey kameralara gidiyor demişti :) ama şu varki kendi fikrim olduğu için söylüyorum.stadın dolu olup başka takım taraftarı tarafından sahip çıkılmaktansa boş kalıp 1 kişi tarafından sahip çıkılmaya tercih ederim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:34.