![]() |
FB'yi kurtaranlar Beşiktaş'ı kurtaramadı
[IMG]http://www.sivasspor.com/yazarlar/mustafa_ates.jpg[/IMG]
[B]Mustafa ATEŞ / Sivaspostası[/B] Eğer başlığa bakıp nasıl olur demeyin. Bal gibi olur. Eğer Süper ligde maçları yöneten hakemlerimiz Üç büyük korkusunu üzerinden atsınlar iddia ediyorum; 3 Büyük diye tabir ettiğimiz takımlardan biri her sezon küme düşer. Nerden mi biliyorum. Söz konusu takımların maçlarını izleyenler hakemlerin onlar için yada onların Anadolu takımları karşısında kazanmaları için nasıl çaba sarf ettiklerini hepsi görmüş, yaşamıştır. Son dakikalarda , uzatılan uzatmalarla atılan gollerle Anadolu takımları hep mağlup edilmiştir. 1-1 sona eren dün geceki Beşiktaş- Sivasspor maçında da benzer sahneler yaşanmadı değil. Maçın hakemi Halis Özkahya, Sivasspor karşısında Beşiktaş özellikle tel tel dökülünce sahneye çıktı.Ve maçın özellikle son bölümlerinde bir tek Beşiktaş forması giymediği kaldı. Her türlü takdir hakkını Beşiktaş’tan yana kullandı. Sivasspor’lu futbolcuları gösterdiği sarı kartlarla sindirmeye çalıştı. Beşiktaş’ın başına Ertuğrul Sağlam’ın yerine getirilen kurtarıcı Mustafa Denizli bile sahada maçın hakemi kadar o inanın kadar çaba sarf etmedi. Denizli,” bugüne kadar Sivasspor’a karşı İnönü’de kaybetmemiz bugünde kaybedeceğiz anlamına gelmesin.”dedi. Kesti attı.” Biz bugün kaybetmeyiz.tam aksine galibiyeti birde güzel futbolla süsleyeceğiz.”dedi. Denizli’nin söylediklerinden hangisi oldu.Hiç biri. Beşiktaş adına hem güzel futbol olmadı. Hem de Sivasspor geleneğini sürdürdü. Bu yüzden Sivaspor İnönü’yü bir başka seviyor. Her Beşiktaş deplasmanında geldiğinde Kartal’ın kanadını adeta bir bir yoluyor. Sivasspor kartal’a uçmayı unutturuyor. Sivasspor her zaman olduğu gibi kontrollü, ne yaptığını bilen futbolunu bu maçta da sürdürdü. 1-0 öne geçti. Beşiktaş’a karşı kapanmadı.Tam aksine saldırdı. Golü yedi. Savunma yapmadı. Saldırmaya, Beşiktaş kalesinde tehlikeli ataklar yapmaya devam etti. Hakemin 5 dakika olarak gösterdiği uzatma sonu da tribünleri hareketlendirdi. Beşiktaş taraftarı sahaya yabancı cisimler yağdırdı. Hakem de bundan etkilendi. 5 dakika uzatma otomatik olarak 7 dakika oldu. Bu sene uzatmanın uzatması modası çıktı. Geçen hafta hakemler uzatmanın uzatmasında Fenerbahçe’yi kurtardılar. Ancak Fenerbahçe’yi Arsenal çarptı. Bu kez de Beşiktaş’ı kurtarmak istediler. Olmadı. Hesaplar tutmadı. Bende diyorum ki eğer Türk hakemleri 3 büyüklere gösterdikleri anlayış ve toleransı Anadolu takımlarına da gösterseler, Anadolu takımları her sene şampiyon olur, 3 büyükler dediğimiz takımlardan biri de küme düşer. Yanlışım var mı? Ama Edirne’den dışarı çıkmayan hakemlerimizin yanlışını eşek taşımaz. |
Cevap: FB'yi kurtaranlar Beşiktaş'ı kurtaramadı
sonra avrupa kupalarında gidip 4 tane 5 tane 8 tane yiyip geliyorlar...
Sivasspor hangisinden daha kötü oynayabilrdi bu sene avrupada olsaydı... bizim elendiğimiz braganın uefada neler yaptığına bir baksınlar... bir sürü laf ettiler elenince.. hepside beter olur inşallah... |
--->: FB'yi kurtaranlar Beşiktaş'ı kurtaramadı
hakemler utansın onlarıda burda tutanlar utansın federasyon böyle olunca hakemi uyarmazsa eğitmezse bu gelenek malesef sürer..bizim hakeme ihtıyacımız yok sadece hakkımızı yemesınler adıl olsunlar görün SİVASSPOR U...
07 MEKAN 58 VATAN tüm yigidolara selamlar |
[B]zaten futbol dünyasinda hersey ist. takimlarina calisiyor
medya olsun hakemler olsun federasyon olsun .... insallah bir gün adalet yerini bulurda hersey esit olur herkes hakkiyla oynar ve hakkiyla kazanir[/B] |
--->: Cevap: FB'yi kurtaranlar Beşiktaş'ı kurtaram
[QUOTE=SivasLady;430898][B]zaten futbol dünyasinda hersey ist. takimlarina calisiyor
medya olsun hakemler olsun federasyon olsun .... insallah bir gün adalet yerini bulurda hersey esit olur herkes hakkiyla oynar ve hakkiyla kazanir[/B][/QUOTE] [B]AYNEN KATILIYORUM VEDE ANTI ISTANBUL ANTI CARSI DIYORUM YASASIN ANADOLU[/B] |
[B]Ben katılmıyorum Halis Özkahya son 10 dakika hariç çok güzel maç yönetti siz galiba Avrupa'da yaşanan hakem facialarını görmezlikten geliyosunuz...
Bırakın şu Türk hakemlerinide adamlar rahat rahat maç yönetsinler...[/B] |
--->: Cevap: FB'yi kurtaranlar Beşiktaş'ı kurtaram
[QUOTE=SivasLady;430898][B]zaten futbol dünyasinda hersey ist. takimlarina calisiyor
medya olsun hakemler olsun federasyon olsun .... insallah bir gün adalet yerini bulurda hersey esit olur herkes hakkiyla oynar ve hakkiyla kazanir[/B][/QUOTE] Aynen KatıLıyorum.. Bugünki Fanatik'in ßaşLıqında Galatasaray Eskişehir' Kaybetti yazıyordu. Sanki Eskişehir ßu ligin bi takımı deiL.. Sadece 3 İstanbul takımlarına endekslenmiş bir medyamız var.. HakemLeri saymıyorum ßiLe... İnş. Fenerde gs'de avrupadan ilk turda elenir.. 8eşiktaşa ahımız tuttu sıra onlarda.. |
-->: Cevap: FB'yi kurtaranlar Beşiktaş'ı kurtarama
[QUOTE=sensetik;430884]sonra avrupa kupalarında gidip 4 tane 5 tane 8 tane yiyip geliyorlar...
Sivasspor hangisinden daha kötü oynayabilrdi bu sene avrupada olsaydı... bizim elendiğimiz braganın uefada neler yaptığına bir baksınlar... bir sürü laf ettiler elenince.. hepside beter olur inşallah...[/QUOTE] [B]Bence de beter olsunlar. Haftaya Arsenal maçını ciddi manada sabırsızlıkla bekliyorum.Umarım yine uyuyup kalmam.:)[/B] |
İSTANBUL MEDYASI TARAFLI YAYINLAR VE YAZILAR YAZARAK DOGRU DÜDÜK ÇALAN HAKEMLERİ YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR.HAL BÖYLE OLUNCA HAKEMLER BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI BASKI ALTINDA KALIYOR.AYNI ŞEKİLDE FEDERASYONDA.DOGRU İŞ YAPAN BİRİ ÇIKSA HEMEN EZİLİYOR...[COLOR="Red"]PARA=GÜÇ[/COLOR]
|
ya bence hakem iyi yönetti maci sivasspor türkiyenin son iki yilda besinci büyügü... biz inönüde yenilmiyoz bjkda 4 eylülde yenilmiyo...
biz futbol oynayali, gerisi tras... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:11. |