![]() |
Maçımız Var!
[B]İstanbul'daki yiğidolar maç yapıyoruz....
23 Kasım'da Üsküdar, Selimiye Stadında Ares: Üsküdar, Karacaahmet Mezarligi civari Saat:18:00 Maçımız hem Avrupa hemde Anadolu yakasında olmak uzere iki kere düzenlenecektir... İlgilenenler isimlerini belirtsinler...[/B] |
Cevap: Maçımız Var!
[B]Bir aksilik çıkmazsa orada olmaya çalışacağım...[/B]
|
--->: Maçımız Var!
[B]Selimiye Stadı :) Orada ne deplasmanlarda maç oynadım.Hatta ve hatta okul takım maçında 2 gol 2 asistim vardır.
Elimde selimiye stadında oynadığımız maçın videoları var :D Eskilere baktıkça hey gidi günler hey diyesim geliyor. Bende varım benide yazın.Ama eğer idman veya maç günlerime gelirse gelmekte biraz zorlanırım.[/B] |
[B]1.Yerliturkuaz
2.Günay 3.EyüphanAydın ...... sıradakiler gelsin...[/B] |
Sen [B]Mustafayıda [/B]yaz :) O bensiz hiç bir yere gitmez :) [B]lisel!mustafa[/B]
[QUOTE]MAÇA GELİCEKLER'İN LİSTESİ[/QUOTE] [B]1.Yerliturkuaz 2.Günay 3.EyüphanAydın 4.lisel!mustafa[/B] |
[B]Maça gelicek kimse yok mu ? Arkadaşlar lütfen böylesi mini organizasyonlarda birbirlerimizi dahada yakından tanıma fırsatı var.[/B]
|
[I][B]bende geliom benide yazın.......[/B][/I]
|
[B]Arkadaslarin katilim az destek olalim 14 kisiyi cikartalim...[/B]
|
bende varmı benide yazın ama ben avrupa yakassında oturuyorum stadı bilmiyorum beraber gideriz
|
[B][QUOTE=58_sivas_1987;432559]bende varmı benide yazın ama ben avrupa yakassında oturuyorum stadı bilmiyorum beraber gideriz[/QUOTE]
Avrupa yakasinda oturan;ara kolaylik olsun diye bu stadi sectik zaten kolay yerde merak etmeyin arkadaslar...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:22. |