![]() |
Antalya-Sivas maçının tarihi değişti
Antalya-Sivas maçının tarihi değişti
Antalyaspor - Sivasspor maçının tarihi değiştirildi. Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında daha önce 08.11.2008 Cumartesi günü oynanacağı açıklanan Antalyaspor A.Ş. - Sivasspor maçının, 09.11.2008 Pazar günü saat 14.00'te Antalya Atatürk Stadı'nda oynanacağı açıklandı. |
--->: Antalya-Sivas maçının tarihi değişti
yer,mekan,zaman,tarih önemli değil kazanacağızz önce antalya,sonra konya,sonra lider olmak için trabzonaa
|
Çok iyi bi haber pazar olduğu iyi oldu antalyalı yiğidolara sesleniyoruz inşallah bu maça yoğun ilgi gösterirler bizim gibi. İnşallah bu maçta desteğimiz az kalmaz bu maçı almamız gerekiyor antalya da ekmek yiyoruz ama sivassporumuz için sonuna kadar destek veririz. Antalyadakiler haberleşelim Ben SÜTÇÜLER ve Çallı da kalıyorum. [email]o_d_igiy@hotmail.com[/email] maça gidecek arkadaşlar mutlaka eklesin.
|
Antalyaspor : Sivasspor Maçının tarihi değişti
Turkcell Süper Lig'in 10. haftasındaki Antalyaspor-Sivasspor maçının tarihi değiştirildi. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, daha önce 8 Kasım Cumartesi günü oynanacağı açıklanan karşılaşmanın, 9 Kasım Pazar günü saat 14.00'te Antalya Atatürk Stadı'nda yapılacağı bildirildi.
[B]Kaynak : Sporx.com[/B] |
Cevap: Antalya-Sivas maçının tarihi değişti
[B]Gene ne oyunlar dönüyor bu işin içte bir iş var ama hadi hayırlısı....[/B]
|
ya bu antalyanın baskanı ile sıvasın baskanı teyze çocukları değil mi? yanlışmı biliyorum.....
|
antalya: 1
SİVASSPORUMUZ :3 alacağız allahın izniyle |
oşsun ama bız yeterkı galıbıyet allaım da baska bıseolmasın
|
[QUOTE=cem;433464]ya bu antalyanın baskanı ile sıvasın baskanı teyze çocukları değil mi? yanlışmı biliyorum.....[/QUOTE]
yanlış biliyosun abi isim benzerliği sadece.hem sedat pekerle teyze çocukları değil mecnun başkan pekerin kız kardeşiyle evli diye biliyorum... |
-->: Antalya-Sivas maçının tarihi değişti
Hadi hayırlısı. Zor maçlardan birisi. Antalyada Şifo dopingi var..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:39. |