![]() |
Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???
Sevgili hemsehrilerim; Fenerbahceye yakınlıgıyla bılınen arkadasım ve abımın sayesınde bu duyumu aldım. Ve sizinle paylasmak ıstedım.Transfer olur yada olmaz 2-3 gune kalmaz basınada bomba gıbı dusecektır. Ögrendıgıme gore Fenerbahce Mehmet Yıldız;Musa Aydın ve Bilicayla cıddı olarak ılgılenıyormus. ayrıca devre arasında balılı eger turk statusune gecerse. bu ucluye balılıyıde dahıl etmeyı dusunuyorlarmıs. karsılıgında ıse tümer metin; gurhan gursoy; ilhan parlak(kıralık) ve can arat ile 3 mılyon euro onereceklermıs. aldıgım bılgı bu yonde. sızlerle paylasmak ıstedım. hepınıze kucak dolusu sevgıler ve saygılarımla....
|
Cevap: Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???
kümeye oynarız artık....
5 tane 3 milyon uero harcasnda bugünleri göremeyiz bir daha... inşallah yalandır...... |
--->: Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???
hımm iyi bir habere benziyor eğer doğru duuym ise olabilir. benden onay:)
|
Cevap: Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???
Mehmet YILDIZ, Musa AYDIN ve Blica işe yaramaz oyuncular ve de sadece 3 milyon euro ölemi :D sadece gülünür bu habere :D :):)
|
Hersey para deiLdir.. Ben oLsam satmam hiç birisini.. Hem Mehmet Yıldız Balili fenere gidipte napacak.. KosKoca İSpanya miLLi takımının golcüsü Guiza'yımı Kesicek.. Ki Mehmet Yıldız Kendi milli takımına ßiLe qiremiyor.. Daha doğrusu aLınmıyor... YanLısmıyım?...
|
-->: Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???
ben duydugumu sızınle paylasmak ıstedım. ama acıkcası bu transferlere razı olurmusunuz dersenız hayır derım. ıstenen oyunculara karsı bence en az 6 mılyon euroda yanına vermelerı lazım derım ben. mehmet topuza 15 mılyon euro ıstıosa kayserı yonetımı mehmet yıldızda 15 mılyon euro eder..
|
mehmet yıldız giderse isimiz cok zorr onun gibi adam zor bulunur musa ve balilide ggiderse 2 devre yi 9 sırada bitiririzzz
|
-->: Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???
arkadaşlar geçen seneden berli bu haberleri goruyoruz ama hepsi yalan çıktı artık inanmayın bunlara maksat futbolcuların aklını karıştırmak
|
yalan haber kardeşim transfer sezonuna daha çok var
|
Takımı alsaydınız barii..............
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:02. |