![]() |
yigido tezahuratlar
[FONT="Arial Black"]Bir kulubun taraftari olmak, onun için bagirmak, uzulmek, sevinmek, yollara dusup kilometrelerce yol gitmek... Bunlar hepsi futbolun yasama getirdigi ogeler. Tribunlerde yasanan tezahurat coskusu ise her zaman her taraftarin en hosuna giden unsurlardan biri olmustur. Hep bir agizdan soylenen o tezahuratlarin yarattigi atmosfer ayaklarinizi yerden keser. Ne yetistirilmesi gereken odevi dusunursunuz, ne de ay sonundaki bakkal borcunu. Burada futbolun bu guzelligini gormek istiyoruz. Fanatikligin boyutlarini ve futbolun toplumlari uyutma araci olarak kullanilmasini gormezlikten geliyoruz.
Neyleyim cebimdeki milyonlari Sen sampiyon olmayinca Bazen sevinc bazen keder Senin sevgin omre bedel **** Sozverin sozverin Gelin bize sozverin 7 den 70 e camiaya sozverin Fener'i Cim Bom'u 8jk yenelim O zaman öl deyin ölmeyeni dovelim yağmurlu bir günde görmüşüm seni üstünde çubuklu formalar vardı bir anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı kırmızı beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi kırmızı beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki **** Yalanmis anladim baska sevgiler En tatli sevgiler sendeymis meger Sampiyon olmadan olursem eger Kefenim kırmızı beyaz olsun **** Yagmurlarda camurlarda sivas tadeplasmanda sivasım sen cok yasa Canim feda olsun sana Ibrahim Tatlises'in "Gulum Benim" adli sarkisindan uyarlanmistir. **** Bu nasil bir sevda Vuruldum bir anda sivasım yine havalarda Cim Bom Kanarya Durduramaz asla sivasım artik senin Senin Avrupa Senin olsun senin olsun Taraftarin canin olsun Simsek gibi gollerinle Tüm Avrupa senden korksun Bir efsanesin sen Kalbimizdesin sen Ulkemin ustunde dogan Bir gunessin sen Umudumuzsun sen Gururumuzsun sen Avrupa'ya akip giden Bir irmaksin sen Senin olsun senin olsun Taraftarin canin olsun Simsek gibi gollerinle Tüm Avrupa senden korksun **** Gel gunduzle gece olalim Gel gokyuzunde yildiz olalim Seninle sampiyonluklara kosalim Haydi bastir sivasım **** Beraber yuruduk biz bu yollarda Beraber islandik yagan yagmurda Simdi sira geldi sampiyonluga Haydi bastir sanli sivasım **** Odam kirec tutmuyor Kumunu karmayinca Icim rahat etmiyor Fener'e atmayinca Basin yalan yaziyor Sampiyon olmayinca Icim rahat etmiyor Fener'e takmayinca **** Taraftarla el ele geldik biz bu gunlere Acisiyla tatlisiyla bir sezon gecti boyle[/FONT] |
--->: yigido tezahuratlar
[FONT="Arial Black"]arkadaslar nasııl olmus hersey sivas icinn sivasımm icinn[/FONT]
|
[FONT="Arial Black"]tek gercek sivasspor
inandık size bu sene görmek isteriz şampiyonluklar içinde şampiyon olunca tüm Türkiye inleyecek en büyük SİVASSPOR diyeeeee[/FONT] |
[B]EN büyüksün Sivassporum
Haydi Bastır sivassporum Yönetim FUTBOLCU tARAFTAR ŞAMPİYONSUN Sivasspor'um TARAFTARIZ BİZ Deliyiz Deli Reislerin Reisi Veli...! Bu alemde Tekiz Heryerdeyiz Biz Liseliyiz Bu Alemde Tekiz... Ne onda Ne bunda Ne şunda Ne bunda Hepsi Şaşıracak Şampiyon Sivas olacak. Haydi Haydi Allah Aşkına aponun Çocukları Dünsün Şaşkına. Yazılı Mazılı Hikaye Okul Bahçe şahane Pankarta Yer buldum Yapmayan İ..e SivaSakarya El ele Hep beraber tribüne.(bunu Yapacagımız günü bekliyorum.)=) SivasSpor Canımız Kırmızı Beyaz Kanımız. Yigidodur Namımız Doguştan Sivaslıyız... Ne kupa İSTER şen Gönlüm NE Kupalar lay la la lay İki dilegim sivasım İkiside Körfeze Koymak. Herzaman Tam destek Verdik sizlere Adımız Çıktı Çekirdekçiye Çekirdekçi Degil Taraftarız Biz. Bu Alemein Kralı Hep Biziz Biz...![/B] |
[B]Fanatik Olmazsa TRİBÜN OLMAZ DİYENLERDENİM...(Her TribünÜN Bir delisi Vardır...);)=)yORUMSUZDUR yORUMLAMAYIN:D[/B]
|
-->: yigido tezahuratlar
[QUOTE=YigidoGenclik38;433662][FONT="Arial Black"]
yağmurlu bir günde görmüşüm seni üstünde çubuklu formalar vardı bir anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı kırmızı beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi kırmızı beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki Beraber yuruduk biz bu yollarda Beraber islandik yagan yagmurda Simdi sira geldi sampiyonluga Haydi bastir sanli sivasım [/FONT][/QUOTE] Bunlar güzel ama yalniz yukardaki beste Besiktas'in. Onlarda duymustum en azindan :D. Alttaki besteyide Fenerbahce'nin mi bilmiyom ama o besteyi hep onlar söylüyor. Yoksa güzel bir calisma olmus. |
--->: -->: yigido tezahuratlar
[QUOTE=TracyMcGrady58;433686]Bunlar güzel ama yalniz yukardaki beste Besiktas'in. Onlarda duymustum en azindan :D.
Alttaki besteyide Fenerbahce'nin mi bilmiyom ama o besteyi hep onlar söylüyor. Yoksa güzel bir calisma olmus.[/QUOTE] ......... +54 |
[FONT="Arial Black"]biz sivassporluyuz sonuna kadar bizde bu sivasspor sevgisi varken cok engeller asarız[/FONT]
|
yaw bizim taraftarin niyee doru düzgün bi videosu yok böle atesli bir video 1 tane var oda izlesene.com da gs macindan önce sadece o var baska hic biratne yok buna bi el atsakk gfb carsinin ua nin yeri göğü inleten videolari var bizimde olsun beaa bizide tanisin avruoa
|
-->: --->: yigido tezahuratlar
[QUOTE=sivaslimete;433709]yaw bizim taraftarin niyee doru düzgün bi videosu yok böle atesli bir video 1 tane var oda izlesene.com da gs macindan önce sadece o var baska hic biratne yok buna bi el atsakk gfb carsinin ua nin yeri göğü inleten videolari var bizimde olsun beaa bizide tanisin avruoa[/QUOTE]
Dogru videomuz yoktur ama taraftarimizda yokki. Yigido genclik ve diger dernerkler haricinde bagiran taraftarimiz yok |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:29. |