![]() |
BİZANS ÇÖPLÜĞÜNDE UNUTULMAK YADA EFSANE KALMAK
bu yazdıklarım mehmet yıldız abdurrahman dereli sezer gibi yıldızlarımıza bu olayı bizzat ben deil istanbula gıdıp sonra bır cop gıbı kenara fırlatılanlar gozle gorulerek cokdefa yasanmıstır...kımler erımedıkı bu yolda:
tarık : genclerden kacılırarak alındı...en son fenerde kac mac oynadı bılen varmı...sımdı esrar kulllanmakatan cezalı... serhat :fenerın muthıs golcusu... sımdı kocaelınde... mahmut hanefi: roberto carlos gıbıydı sakaryada...sıvasta tek mac bıle oynayamadı....simdi.... okan koc:besiktasa fırtına aldık dendi ...enson manisada idi...simdi... burak yılmaz... yasin cakmak... kemal arslan:fenerdekac yıl oyndı ben adamın tek macını hatırlamıyom... ve bunun gibi yüzlerce aklıma gelmeyen futbolcu... valla biz bilmeyiz...kendileri bilir ya kal efsane ol...yada git kıyma makinesinde kıyım kıyım kıyıl... sonra 3.ligde takım ara... |
--->: BİZANS ÇÖPLÜĞÜNDE UNUTULMAK YADA EFSANE KALM
Giden gider unutmayalım şimdi sahip çıkmazsak bir daha sahip çıkacak yıldızımız olmayabilir...
ŞUNUDA BİLİN EGER SİVASSPORUMUZ O fUTBOLCULARI GÖNDERİRSE KARŞILGINI ALIR ONLARDAN...! |
-->: BİZANS ÇÖPLÜĞÜNDE UNUTULMAK YADA EFSANE KALMA
GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİN EMEĞİNE SAĞLIK
|
valla bu düzen böyle malesef her hoca ve futbolcu bu istanbul takımlarına gitmek için oynuyor.kimi tutturuyor kimi tutturamıyor.boşa nefes harcamayalım onlar bildiklerini yapacaklar.bakalım göreceğiz kimin ne olcağını hepbirlikte.
|
[B]Burda Gitsin Dİyorsunuz Gidincede KIYIM dİYORSUNUZ aNLAM VEREMİYORUM bİZİM ihtiyacımız var bu haberler Bizim oyuncularımıza zarar veriyor...![/B]
|
Cevap: BİZANS ÇÖPLÜĞÜNDE UNUTULMAK YADA EFSANE KAL
[B]Kendi kuluplerinde yıldız olan futbolcu ne hikmetse üç büyük diye tabir edilen takımlara gittikleri zaman uyum sorunu yaşıyorlar unutulup gidiyorlar[/B]
|
Cevap: BİZANS ÇÖPLÜĞÜNDE UNUTULMAK YADA EFSANE KAL
[B]Cok guzel bir konuya deginmisin arkadasim sayilan isimlerin hepsi zamaninda anadolu`nun gozbebegi futbolculari idi Bizansa gidince hepsi o coplukte kayboldular....
Birakin bizim futbolcularimizi bunlara Turk futbolunun ihtiyaci var![/B] |
Ben kimsenin gitmemesi taraftarı değilim....
Bedeli ödenen her topçu istediği takıma gidebilir.. Yeterki alttan onun yerini dolduran birileri ortaya çıksın. O yüzden alt yapı alt yapı ve sadece alt yapı diyorum, tabi bunun yanındada iyi bir scout ekibi.. Yoksa bir futbolcuyu ömür boyu bir takımda tutamazsınız.. Tabi bu demek değildirki o halde iyi para verilen her futbolcumuzu satalım!!! Akılcı davranmak gerek.. Mesela Mehmet Yıldız konusu; devre arasında satılmasına kesinlikle karşıyım. Şundanda eminimki sezon sonuna dek Mehmet in yerini dolduracak birisi elbet bulunur.. Yine tekrarlıyorum devre arası değil lakin sezon sonunda, satlan futbolcuyu aratmayacak bir ismin transfer edilmesi halinde her futbolcu satılabilir.. Kimse Sivasspor dan büyük değildir |
-->: BİZANS ÇÖPLÜĞÜNDE UNUTULMAK YADA EFSANE KALMA
ARKADASLAR BENIM SIZDEN BIR RICAM VAR
SU GÜZEL ISTANBULUMUZA NEDEN HALA ( BIZANS) DIYE HITAP EDIYORSUNUZ BENCE ORAYA HALA BIZANS DIYE YUNANLILAR HITAP EDIYOR BIZ TÜRKLER ORAYI 1453 YILINDA FETIH ETMISIZ FETHI MÜBIN SEHRI DEMISIZ YENI ISMIYLE ISLAMBOL VE YA ISTANBUL DUR BEYLER LÜTFEN 1000 YILDIR TÜRKLE YASAMIS-TÜRKLESMIS BU SEHIRE GÜZEL ISMIYLE HITAP EDELIM SULTAN FATIH IN KEMIKLERINI SIZLATMAYALIM ISTANBUL -GÜZEL ISTANBUL |
AnadoLudaki ßütün futßoLcuLar İstanßuL'un cazißesine kapıLıp qidiyo.. Önce İstanbuL Sonra Avrupa diyorLar.. Ne warsa Şu 3 ßüyütüLmüşLerde.. ßen SöyLim: para war para... ßide Fenerßahçe'de Yusuf Şimşek wardı.. Ordan gitti DenizLiSpor'a Şİmdi ßursaSporda.. Kalıp Efsane oLmayı seçmedi Yusuf'da diğerLeri qißi..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:44. |