SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   ACI GÜN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21708)

şafak58_35 16.11.2008 21:20

ACI GÜN

Sevgili arkadaşlar duymayanınız vardır eminim bütün taraftar sitelerinde bu konuda formlarda yer verilmiş bende kendi sitemde deyinmek istedim

BUGÜN BEKO BASKETBOL LİGİNDE OYNANAN BANVİT-KSK MAÇINDA BİR BENZİN İSTASYONUNDA ARKADAŞIM ÖZGÜR YAŞAMINI YİTİRDİ BEN HER NEKADAR GÖZTEPELİDE OLSAM DA ÖZGÜR ARKADAŞIMDA OLMASA YİNEDE OLMASINI İSTEMEDİĞİMİZ OLAY OLDU ÖZGÜR GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR İNSANDI BENİM GİBİ ARKADAŞLARI BÜYÜK YASTAYIZ BU BÜYÜK FUTBOL TERÖRÜNÜ KINIYORUM BİR CAN BUKADAR UCUZ OLAMAZ...

[B]SENİ UNUTMİCAZ KARDEŞİM MEKANIN CENNET OLSUN...[/B]

cenk5821 16.11.2008 21:55

--->: ACI GÜN

amin Allah ailesine sabir versin SPOR KARDESLİKTİR..

Gercekten boyle olaylar artik olmasın istiyorz.. yazık diilmi ailesine bu kdar kolaymi can almak:(:(:(

yigidomustafa58 16.11.2008 22:42

[B]Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşimizin...[/B]

[IMG]http://www.ksk.org.tr/upload/news/111620082013398333231.jpg[/IMG]

şafak58_35 16.11.2008 22:52

AYNI ZAMANDA KENDİSİ SİVASLIDIR ÖZGÜR ARKADAŞIMIZ CENAZE SİVASTA DEFİN EDİLE BİLİR GELME DURUMU OLAN ARKADAŞLAR BEN BURDAN SİZİ BİLGİLENDİRİRİM GELİRSİNİZ

kartal_69 16.11.2008 23:06

-->: ACI GÜN

YA GARDAŞ SPOR KADEŞLİKTİR KİMLE SAVAŞIYORUZ BİRAZ AKILLI OLALIM NEDEN BİR İNSAN KOLAYCA NEDENSİZ HAYATINI KAYBEDİYOR BEN BÖYLE ÇOK FANATİZME KARŞIYIM NE OLURSA OLSUN İNSANLAR ÖLMESİN GARDAŞ HERKES TAKIMINI DESTEKLESİN BİR BİRLERİYLE ŞAKALAŞSINLAR YENDİK FALAN DİYE BU İŞİN ESPİRİSİ OLSUN AMA BİZ HERZAMAN HADDİ AŞIP İNSANLARA KAST EDİYORUZ YAZIK OLSUN İNSANLIĞIMIZA HER KİM YAPIYORSA

muhsin koçak 16.11.2008 23:10

[B]maalesef duyduk.ama bunun futbolla ne ilgisi var onu anlayamadım,ayrıca bu yaşanan olay taraftar kavgası değil arkadaşlar,sapla samanı birbirine karıştırmayın lütfen.hayatını kaybeden arkadaşımıza allahtan rahmet diliyorum,türk spor camiasının başı sağolsun.:confused:[QUOTE][/QUOTE][/B]

YuNuSPaSa58 17.11.2008 00:19

vay be!!! Adam öLdürmek ßu kadar koLayLastı.. Sanki Sinek öLdürüyorLar.. Allah öLen Kardesimize rahmet eyLesin.. AiLesine sabır versin..

Eko58fb 17.11.2008 00:45

walla insan hayatı ne yazıkki bizim ülkemizde herşeyden ucuz. yaşanmaması gereken bir olay. Allah şahsın kendine rahmet, ailesine sabır ihsan eylesin

albina58 17.11.2008 03:42

Cevap: ACI GÜN

[QUOTE=şafak58_35;437530]Sevgili arkadaşlar duymayanınız vardır eminim bütün taraftar sitelerinde bu konuda formlarda yer verilmiş bende kendi sitemde deyinmek istedim

BUGÜN BEKO BASKETBOL LİGİNDE OYNANAN BANVİT-KSK MAÇINDA BİR BENZİN İSTASYONUNDA ARKADAŞIM ÖZGÜR YAŞAMINI YİTİRDİ BEN HER NEKADAR GÖZTEPELİDE OLSAM DA ÖZGÜR ARKADAŞIMDA OLMASA YİNEDE OLMASINI İSTEMEDİĞİMİZ OLAY OLDU ÖZGÜR GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR İNSANDI BENİM GİBİ ARKADAŞLARI BÜYÜK YASTAYIZ BU BÜYÜK FUTBOL TERÖRÜNÜ KINIYORUM BİR CAN BUKADAR UCUZ OLAMAZ...

[B]SENİ UNUTMİCAZ KARDEŞİM MEKANIN CENNET OLSUN...[/B][/QUOTE]

[B]Evvela merhuma rahmet dilerim.
Ancak topici açan arkadaşım,bu haberi yayınlamınızda çok büyük tezatlıklar var.
Ben göztepeliyim,o karşıyakalı diyorsunuz,
Her ne kadar tanımasamda ,çok iyi insandır diyorsunuz.

Hergün onlarca insan ölüyor,burda bu konuyu gündeme alırken,45 kişilik otobüs mola verdiğinde,bir işletmeci,bir oğlu,iki çalışanı,toplam 4 kişinin kavga etmesi,mekanın yerlebir olması enteresan,acaba kişi adetleri bunu açıklarmı?[/B]

şafak58_35 18.11.2008 20:50

--->: Cevap: ACI GÜN

[QUOTE=albina58;437630][B]Evvela merhuma rahmet dilerim.
Ancak topici açan arkadaşım,bu haberi yayınlamınızda çok büyük tezatlıklar var.
Ben göztepeliyim,o karşıyakalı diyorsunuz,
Her ne kadar tanımasamda ,çok iyi insandır diyorsunuz.

Hergün onlarca insan ölüyor,burda bu konuyu gündeme alırken,45 kişilik otobüs mola verdiğinde,bir işletmeci,bir oğlu,iki çalışanı,toplam 4 kişinin kavga etmesi,mekanın yerlebir olması enteresan,acaba kişi adetleri bunu açıklarmı?[/B][/QUOTE]

sizin anlayınışınızda sorun var ben orda ben göztepeli olsam o olmasada diyorum siz kalkmış rezalet diyorsunuz önce türkçeyi öğrenmeye çalışın sonra yorum yapın...olaylar da basında olduğu gibi değil burda taraftarı neden suçluyorsun anlamış değilim bir can gitti iyi olmuş demediğin kalmış yazıklar olsun sana

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:01.