![]() |
Marmaralı Çotanaklar slmlar
merhaba arkadaşlar giresunspor'un istanbuldaki taraftar grubu marmaralı cotanaklardan yolunuzda başarılar dilerklerimi sunuyorum slm anadolu klüplerine.
[url]www.marmaralicotanaklar.net[/url] |
--->: Marmaralı Çotanaklar slmlar
[QUOTE=ersev;441637]merhaba arkadaşlar giresunspor'un istanbuldaki taraftar grubu marmaralı cotanaklardan yolunuzda başarılar dilerklerimi sunuyorum slm anadolu klüplerine.
[url]www.marmaralicotanaklar.net[/url] TEŞEKKÜR EDERİZ KANKA.SEN DE SONUNDA FAHRİ SİVASLI ÜNVANINI ALDIN.TEBRİKLER. BİZDE MARMARALI ÇOTANAKLARI SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ. |
Cevap: Marmaralı Çotanaklar slmlar
Göstermiş olduğunuz dostane tutum için çok teşekkür ederiz. Başarılar dileriz.
|
Güngören belediye-giresunspor maçındaki marmaralı çotanakları çok beğendik.coşku ve şenlik biraradaydı.
|
G.BELEDİYE MAÇINDA BENDE YERİMİ ALMIŞTIM.GİRESUNSPORU DAHA YAKIN GÖRÜYORUM KENDİME BİR SİVASSPORLU OLARAK.YAKIN İLLERDE TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM.AYRICA SİVASSPOR TARAFTARLARININ FORMALARI VE ATKILARI İLE GİRESUN MAÇLARINA GELMELERİNDE SAKINCA YOK.GERÇİ BEN GİRESUNSPOR ATKIMI GİYİYORUM YEŞİLDİREKTE ÖZEL OLARAK YAPTIRMIŞTIM.
|
bizdende giresuna tesekkürler ve basarilar
|
[B]Aramıza Hoş Geldiniz...İyi Forumlar[/B]
|
[B][U][I]hos geldiniz arkadaslar umarım begenirsiniz begenmiyon yok ztn:D:D:D[/I][/U][/B]
|
co[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="black"][/COLOR][/B][/FONT]
------- [COLOR="black"]Yiğido Gençlik[/COLOR] |
yozgatsporlu olarak iki dost kulübümüze liglerinde başarılar dileriz şu an bizim durumumuz pek iyi değil hatta düştük sayılır 3 lige ama bir gün geri dönecez efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir sivasspor ve giresunspora gönülden başarılar diliyorum .......CADDELİ GENÇ......[url]www.yyozgatspor.org[/url] bekleriz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:05. |