![]() |
Aslan Mehmet Yıldızın Peşinde!
[CENTER][IMG]http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/12/7_235465_myildiz0212_414_232.jpg[/IMG][/CENTER]
[B]Galatasaray´da küllenmiş bir aşk yeniden doğdu. Kalli gelir gelmez transfer listesinin 1 numarasına aynı ismi yazdırdı: Mehmet Yıldız.[/B] [B]Rapor net: Olmazsa olmaz[/B] Harry Kewell, Milan Baros, Ümit Karan, Cassio Lincoln, Arda Turan ve Shabani Nonda gibi hücum özellikleri yüksek yıldızları kadrosunda barındıran Galatasaray Yönetimi; Ocak ayında flaş bir isme daha Sarı-Kırmızılı formayı giydirmekte kararlı... Karl Heinz Feldkamp; geçtiğimiz sezon ‘olmazsa olmaz’ diyerek mutlaka transfer edilmesini istediği, ancak aldıramadığı Mehmet Yıldız’ı, 3. Galatasaray macerasında takımında görmekte ısrarcı... Kalli, Başkan Adnan Polat ve kurmaylarına da bu konuda pres yapmaya başladı. [B]İki ‘Büyük’ dert var...[/B] 13 haftada 10 gol atarak ‘Gol Krallığı Yarışması’nda zirvede yer alan Mehmet Yıldız’ın İstanbul’a gelmeyi çok istemesi Cim Bom’un işini kolaylaştırıyor. Ayrıca golcü futbolcunun Sivasspor’la olan kontratının sezon sonunda bitiyor olması da pazarlıklarda Galatasaray’ın elini güçlendiriyor. İşte bu avantajlara sahip olan Sarı-Kırmızılılar’ın bir de endişesi var; Mehmet Yıldız’a hem Trabzonspor hem de Beşiktaş’ın talip olduğu biliniyor. Üç dev arasındaki kıran kırana mücadeleden hangisinin zaferle ayrılacağı merakla bekleniyor. |
Cevap: Aslan Mehmet Yıldızın Peşinde!
bu feldkamp denilen adam bi açıklamasında "ben devre arasında mehmet yıldızın alınmasını istemiştim.rakibinizin silahını almak bir taktiktir.alsaydık sivasspor bukadar ligin üst sıralarında kalamazdı"dedi.bu adamın amacı mehmeti alıp oynatmak değil sivassporumuzun gücünün azalmasını,üst sıralardan düşmesini sağlamak...
|
--->: Cevap: Aslan Mehmet Yıldızın Peşinde!
[QUOTE=tanju_58;443038]bu feldkamp denilen adam bi açıklamasında "ben devre arasında mehmet yıldızın alınmasını istemiştim.rakibinizin silahını almak bir taktiktir.alsaydık sivasspor bukadar ligin üst sıralarında kalamazdı"dedi.bu adamın amacı mehmeti alıp oynatmak değil sivassporumuzun gücünün azalmasını,üst sıralardan düşmesini sağlamak...[/QUOTE]
haklısın kardeş aynen katılıyorum.... |
--->: Aslan Mehmet Yıldızın Peşinde!
Mehmet YILDIZ'ı alsalar ne yazar. Artık SİVASSPOR formasının büyük olduğunu bütün takımlar kabullendi. Sivasspor formasını giyen bütün futbolcular birer mehmet YILDIZ ası ile yedeği ile bir bütün.Mehmet YILDIZ'ın yerinde olmayı isteyen ve SİVASSPOR'un formasını seve seveye giymek isteyen yüzlerce futboluc var. Unutmayalımkii Mehmet YILDIZ' ı Mehmet YILDIZ yapan Sivasspordur. Giderse maddi anlamda hem kendisi kazanır hemde Sivasspora kaznadırır ve bir iki yıl sonra tekrar yuvaya döner fakat ozmanda ilk 11 de banko oynarmı bilmiyorum.
|
Cevap: Aslan Mehmet Yıldızın Peşinde!
herseyin hayırlısı ama bir laf vardır gelen gideni aratıyor umarım aynı seyi yasamayız
|
bana göre m.yıldız sivasspoorun vazgeçilmezlerinden.. ama giderse dünyanın sonu değil... balili var tum var... zaten gidersede yönetim bu bölgeye iyi bir transfer yapabilir...herşey SİVASSPOR için...
SİVASSPOR YAZACAĞIZ GÖKLERDEKİ KUŞAKLARA 4 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR SÖYLEYİN O YAVŞAKLARA... 07 MEKAN 58 VATAN FORZA YİGİDO |
[B]her sene aynı muhabbet bi transfer edemediler[/B]
|
bu haberi duymaktan okumaktan kimse bikmadimi ama eger dogru ise insallah mehmet bize bunu yapmaz gitmesini istemiyoruz eger gidecekse takima para kazandiripta gitsin fisatcilarin istedigi olmasin:mad:
|
--->: Cevap: Aslan Mehmet Yıldızın Peşinde!
[QUOTE=tanju_58;443038]bu feldkamp denilen adam bi açıklamasında "ben devre arasında mehmet yıldızın alınmasını istemiştim.rakibinizin silahını almak bir taktiktir.alsaydık sivasspor bukadar ligin üst sıralarında kalamazdı"dedi.bu adamın amacı mehmeti alıp oynatmak değil sivassporumuzun gücünün azalmasını,üst sıralardan düşmesini sağlamak...[/QUOTE]
AYNEN KATİLİYORM................... |
herkes yaziyor ciziyor insallah gitmez cünkü mehmet yildiz sivasspor,un vazgecilmezlerinden bir tanesi......
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:56. |