![]() |
RAP ŞARKI YĞDO GNLK KYSR
EWET SAYGI DEĞER SİVAS'LILAR VE SİVASSPOR SEVDALILARI BEN SİVASTUNİNG SİTESİNDEN RAP CI CRAZY OSMAN 58
DUYDUM KI YİĞİDOGENÇLİK KAYSERİ GURU SİVASSPORA Bİ ŞARKI YAPMAKK İSTİOMUŞ VE BENDE OMER'LE KONUŞDUM VE BU GOREVİ ÜSTLENDİM ŞARKI 1 2 AY İÇİNDE HAZIR OLACAK. www.herkesdinlesin.com/bimonu burdan yapmış olduğum şarkıları dinleye bilirsiniz. olcay diee arkadaşlaydım onceden şimdi onu bırakdım artık tek devam ediyorum. YENİ ALBÜM 2009 DA SAYGILARIMLA CRAZY OSMAN 58 |
Cevap: RAP ŞARKI YĞDO GNLK KYSR
evet umarız güzel bir şarkı olur
|
[B][I]evet arkadaslar osman kardesimle anlastık bize sarkımızı
tskklerrr[/I][/B] |
[B]Osman abimize teşekkür ederiz.Uzun süreden yakından takip ediyorum müzikleri gerçekten çok güzel.
SivasTuning'e yaptığı müzik 10 Numara ;)[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;444240][B]Osman abimize teşekkür ederiz.Uzun süreden yakından takip ediyorum müzikleri gerçekten çok güzel.
SivasTuning'e yaptığı müzik 10 Numara ;)[/B][/QUOTE] saolasın eyüphan allah razı olsun |
[B]Osmaaan buradadamı beni buldun :) naber kardeşim merakla bekliyorum SİVASSPOR için yapacağın parçanı dilerim yarin maçada gidersin..;)[/B]
|
[B]Ellerıne Sağlık Canım Kardeşım ( Bılıyorsun) Adlı Parça Çok Güzel Bayramınıda Kutlarım Bu Arada[/B]
|
kardeş iyi hoş ama birde türkçeyi düzgün kullansan
apayrı bir dille yazmışsın yakışmaz sivaslıya |
Hade Bakalım Hayırlı Olsun ;)
|
[QUOTE=üniyigidognclk;444372]kardeş iyi hoş ama birde türkçeyi düzgün kullansan
apayrı bir dille yazmışsın yakışmaz sivaslıya[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][FONT="Comic Sans MS"][B]Katılıyorum..................................:[/B][/FONT][/FONT]mad::mad::mad: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:32. |