![]() |
Maçı Değerlendirelim
SivasSpor - Hacettepe maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.
Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Taraftar nasıldı? Taraftar nasıldı? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]
Maçın yıldızı kimdi - thum ve sylla Maçın en kötüsü kimdi -m.ali başta olmak üzere bir çok oyuncumuz istenilen düzeyde değildiler. Maçta göze çarpanlar -hacettepenin ortaya koyduğu can siperane ve bir o kadar iyi oyunları. Ne gibi eksiklerimiz var - orta sahaya mutlaka takviye yapılmalı Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler -hacettepe ortaya koyduğu oyunla en az 1 puanı hak etti bana sorarsanız,sivasspor böylesi zor bir maçtan çıkardığı bu 3 puanın önemini ilerleyen haftalarda mutlaka görecektir. Taraftar nasıldı- taraftarı uzun zamandır bu kadar canlı ve istekli görmemiştim,bence galibiyette büyük payları var. __________________[/B] |
maçın yıldızı bence bütün takım bu onurlu mücadelerinden ötürü hepsine helal olsun ve maçın yıldızı o soğukta stadda maçı izleyen taraftarlar hepsine helal olsun
|
[COLOR="black"][B]Maçın yıldızı kimdi ? [/B][/COLOR]
[B][COLOR="red"]Tum[/COLOR] [COLOR="black"]Maçın en kötüsü kimdi ?[/COLOR] [COLOR="red"]Mehmet Yıldız[/COLOR] [COLOR="black"]Maçta göze çarpanlar ?[/COLOR] [COLOR="red"]Mendonça süper oynadı. Eksiklerine ragmen hacettepe çok iyi oynadı tebrik ederim[/COLOR] [COLOR="black"]Ne gibi eksiklerimiz var ? [/COLOR] [COLOR="red"]Küçük Takımlara Karşı Pasif Oynuyoruz[/COLOR] [COLOR="black"]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [/COLOR] [COLOR="red"]Kazandıgımız için mutluyum:D:rolleyes:[/COLOR][/B] |
[B]tum nihayet bugün istenilen oyununu oynadı
ben m.aliyi begenmiyorum,her gecen haftada kötüye gidiyor,bence bu sekilde devam edecekse devre arasında istediği klübe gidebilir. hacettepede iyi direndi,onları da kutluyorum....[/B] |
[B]Maçın yıldızı kimdi ?
[COLOR="Red"]Herve Germain Tum[/COLOR] Maçın en kötüsü kimdi ? [COLOR="red"]Petkovic ve Tum Haric hepisi.[/COLOR] Maçta göze çarpanlar ? [COLOR="red"]Ligin sonuncusuna karsi cok zorlandik.[/COLOR] Ne gibi eksiklerimiz var ? [COLOR="red"]Bence ekisigimiz yok, kötü oynayarak üc puani almakda var.[/COLOR] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [COLOR="Red"]Söyledigim gibi, kötü oynayarak üc puan almakda var. Iyi oynayip, mactan puansiz ayrilmaktan daha iyi.[/COLOR] Taraftar nasıldı? [COLOR="red"]Radyo'da taraftarimizi az da olsa duydum.[/COLOR][/B] |
[B][/B]arkadaslar bu arada bursa 2-1 öne gecti
liderlik bize çok yakın artık :) |
La LA La LA LA LA LA SİVASSPORRRRRRRRRRRRR!
LİDER SİVASSPOR BAŞKA BÜYÜK YOK ! |
Maçın yıldızı kimdi ? sylla ve 58 numara HAYRETTİN YERLİKAYA
Maçın en kötüsü kimdi ? muhammed ali Maçta göze çarpanlar ? rahat yenerız görüşü vardı bunun acısını maç bitene kadar cektık Ne gibi eksiklerimiz var ? rehavet e kapılmamız eksiklık değil ama buyuk yanlıştı Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? zoır ve gzel galibiyet elde ettik Taraftar nasıldı? cok iyi MAçın kırılma anı hayrettının macın sonlarına doğru sağ kanattakı mudahalesi oldu o pozisyon gol olsa hacettepe 2 -1 öne gecerdi |
[B]Maçın yıldızı kimdi ?
[/B] - Uzun zamandan sonra gol atan ; [B]Herve TUM [/B] [B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] - Mehmet Yıldız,Mohammed Ali = Bugün ikiside çok tutuk oynadı. [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] - Bu soğuk havada seyircilerimiz'in yanlız bırakmaması. [B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] - Her geçen gün dahada çok takım olma yolunda ilerliyoruz,En yakın zamanda dahada iyi olucaktırız. [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] - Süper lig Dikkat Et! Yiğido geliyor...! [B]Taraftar nasıldı?[/B] - Bu soğuk havada seyircilerimiz'in yanlız bırakmaması en çok hoşuma giden faktördü. Teşekkür ederiz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:06. |