![]() |
Sivasspor Zirveye Yerleşti!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/kadro/sivasspor2009.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tüm dikkatleri üzerine toplayan Sivasspor, bu sezonda istikrarlı futbolunu sürdürüyor. Turkcell Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tüm dikkatleri üzerine toplayan Sivasspor, bu sezonda istikrarlı futbolunu sürdürüyor. Yiğidolar bu sezon ligde 12 hafta sonra liderlik koltuğuna oturdu. 2007-2008 futbol sezonunu Fenerbahçe ve Beşiktaş'la aynı puanda, 73 puan ve 3'lü averajla 4. sırada tamamlayan Sivasspor, ligin 15. haftasında karşılaştığı Hacettepe'yi 2-1 yenerek puanını 31'e yükseltti. Bursaspor yenilgisiyle puanı 31'de kalan Trabzonspor karşısında gol averajıyla liderlik tahtına kurulan Yiğidolar böylece Türkcell Süper Lig'de sezonun ilk devresini zirvede bitirme şansını yakalamış oldu. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde istikrarlı futbolunu sürdüren ve bu sezon oynadığı 15 maçın 9'unu kazanırken, 4'ünde berabere kaldı, 2'sinde sahadan yenik ayrıldı. İlk yenilgisini ligin 6. haftasında Ankaraspor'a karşı alan Sivasspor diğer mağlubiyetiyse 10. haftada Antalyaspor deplasmanında yaşadı. Ligin ilk haftasında Kayserispor'la sahasında Sivas'ta oynadığı karşılaşmada berabere kalan Sivasspor, evinde oynadığı diğer maçların hepsini kazandı. Ligin bitimine 2 hafta kalan zirveye yerleşen Sivasspor haftaya Gençlerbirliği deplasmanına gidecek, devrenin son maşında ise evinde Galatasaray'ı konuk edecek. |
Cevap: Sivasspor Zirveye Yerleşti!
[img]http://www.tumspor.com/manset/images/20081213173004.jpg[/img]
SÜper bir gün gecirdik hem zorda olsa kazandık hemde üstteki rakibimiz kaybetti. Artık sanmıyorum kı bir aksılık cıksın ilk yarıyı lider bitereceğiz ve inş. da sezon sonunda hak ettiğimiz yerde olucağız... |
trabzon emanete iyi baktı.anadoludan aldığı emaneti anadoluya geri verdi :)
|
[QUOTE=tanju_58;446891]trabzon emanete iyi baktı.anadoludan aldığı emaneti anadoluya geri verdi :)[/QUOTE]
bi 6 hafta da siz bırakmayın artık :) başarılar.. |
[B]biraz stres yaşasakta son dakikalarda gelen gol bütün stresimizi aldı,yerini müthiş bir sevince bıraktı..teşkkürler sivasspor.[/B]
|
inşallah daha ne zirveler göreceğiz devre arasında oyuncu satmayıp takviye yapmalı ve şampiyonluğa oynamalıyız.
|
Hayırlı uğurlu olsun sivasımıza, inşallah lig bitimine kadar inmeyiz bu koltuktan..
|
BURSA SON DAKİKADA ATTI LİDER OLDUK TEŞEKKÜRLER BURSA
TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR HER ZAMAN HERYERDE ENBÜYÜK ANADOLU ************************************************** BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN |
bize yakisiyor be guzele ne yakismaz ki baba koltuguna kuruldu o kadar
|
Averajla liderlik koltuguna idareten oturdunuz sizleri tebrik ediyorum ama şunu belirtmek isterim forumunuzda gezerken Trabzona iyi oldu hamsicikler tarzı şeyler söylemişsiniz ilkin buna çok üzüldüm Trabzona gelen arkadaslarınız beni de tanır sizin forumunuz adresini onlardan aldım duyunca üzüldüm yazık biz hakemlerle yenildik golümüz verilmedi ofsayttan gol yedik 80 dk mücadele ettik iyi oynadık gerçi iyi oynayana puan vermiyorlar ama anadolu konusunda biz çok hassasız aynı hassasıyeti sizlerden beklerdik ama eskişehirsporlular ve kocaelisporlular haricinde üzülen görmedik demek ki herşey bize karşıymış ama gün olur devran döner bir gün ''Adalet'' size de lazım olur aynı geçen sene başınıza gelenler gibi........
Saygılar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:31. |