![]() |
SERGIO ... NERDESİİİNN..?
Arkadaşlar nedendir bilmiyorum bu Sergıo'ya taktım ben yaa..Çok iyi bi oyuncu,yumuşak bilekli,zeki,akıllı ve hızlı bir oyuncu.Ancaaakkkkk devamlılık yok gibi.Bülent Hocanında TV'de dediği gibi ancak %10 verim alabildim diyor.
Bu bi çelişki bence her iki taraf içinde.Yeni gelen Bilica %100 verimle oynuyor,harika oynuyor (maşallah diyelimde) ama 2 yıldır burda olan Sergio %10 verimle oynuyor.Tabii herkes üzerine düşeni yapıyordur da benim burdan sözüm Sergio'ya..HADİ BE KARDEŞİM YETER ARTIK GÖSTER KENDİNİDE ŞU GÖZ ZEVKİMİZE GÜZELLİKLER SUNMAYA BAŞLA..Ne dersiniz arkadaşlar..Haksızmıyım..? |
Cevap: SERGIO ... NERDESİİİNN..?
OYNASA BİŞEYLER OLACAK. 3,4 MAÇ ÜSTÜSTE OYNASIN GÖR O ZAMAN ADAMI... AÇILIRR BİRAZ
|
ASLINDA BÜLENT HOCA ONU BU SEZON CUMHURİYET KUPASIN DA ŞANS VERDİ SERGİO DA GOL ATTI VE CUMHURİYET KUPASINI MÜZEMİZE GÖTÜRDÜK
ASLINDA BÜLENT HOCA SERGİO YA ŞANS VERSE ADAM COŞTURUR... İLK GELDİĞİ GÜNLER BÜLENT HOCA SERGİO YU ALEX E BENZETİYORDU ŞİMDİ İSE TAKIMDA TUTMAK İSTEMİYOR |
aslında iyi bir futbolcu ama çoktandırki yok:confused:
|
İşte meselede bu,bir anda adam silinmez yaaa.. Ne olursa olsun yabancı diyoruz,kültürü yabancı,dili yabancı,dini yabancı. Birilerinin yardımcı olması lazım,karşısına alıp konuşması lazım..Belkide bunların hepsi yapıldı ama...Sanki bi küskünlük var bu adama karşı.Kaç maçtır bakıyorum 18 kişilik kadroda bile yok..Yazık ediliyor diyorum ben...
|
Takımda sürekli oynaması gereken bir futbolcu. Seri ve de göze hoş gelen futbolu var, bileği kıvrak, pasları mükemmel veriyor. Oynadığı zamanlar takımada çok faydası oldu.
Ama ne olduysa bir türlü takıma giremiyor. Belli ki, ciddi bir durumlar var. Aslını Bülent hoca daha iyi bilir. Ama biz oynamasını çok istiyoruz. Biran önce sahalara dönmesini ve o güzel futbolundan bizi mahrum bırakmamasını istiyoruz. İligili kişiler duymuştur umarım. AYK |
sergio ilk geldiği zamanlar bülent hocamız alex tipinde bi futbolcu olduğunu söylüyordu.ama o futbolunu fazla göremedik.bunun gerekçelerinden biride takımımızın tek kişiye odaklı değilde takım halinde oynama şeklidir diye düşünüyorum.
ama saha içinde futbolu şova çevirecek birinede ihtiyacımız var açıkçası.iki hareket yaparak trübünleri coşturacak bi futbolcuyu görmek istiyoruz.şuan elimizde sergio var ama ikisenedir beklenen verim alınamıyosa doğru dürüst takımda yer alamıyosa bu futbolcu üzerinde fazla durulmaması gerekiyor.eğer böyle devam edecekse devre arasında sergio gönderilip yerine özer hurmacı tipinde bir futbolcunun alınması lazım... |
[I][B]evet epeydir göremiyoruz onu.!!!!!!!!!!![/B][/I]
|
[B]bülent hoca savaşan ve mücadele eden oyuncuları daha çok tercih ediyor,ama sergio'yu transfer eden ve alex kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu söyleyende kendisi,şimdi adama sormazlar mı bu adam bu kadar kaliteli bir oyuncuda neden oynatmıyorsun?[/B]
|
adam kadroya bile giremiyor ki oynasa keske bende isterim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:37. |