![]() |
Efsane 11 belli oldu
[img]http://fotogaleri.tumspor.com/album/3200812161149209.jpg[/img]
[B]Efsane 11 belli oldu[/B] Hürriyet Spor Gazetesi'nin son 25 yılda forma giymiş yerli futbolculardan oluşan en iyi 11'i belli oldu. İşte okurların oyları ile belli olan efsane 11: Futbol ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin Ceylan İntercontinantel'de bir araya geldiği davette son 25 yıla damgasını vuran isimler de biraraya geldi. Kadroda 5 Galatasaraylı, 3 Fenerbahçeli ve 3 de Beşiktaşlı futbolcu yeraldı. Galatasaray'da Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Arda Turan, Hakan Şükür ve bir dönem Fenerbahçe forması da giyse zirveye Galatasarayla çıkan Tanju Çolak yer aldı. Fenerbahçe'de ise şimdilerde Beşiktaş formasını da giyse adını Fenerbahçe'de duyuran Rüştü Reçber, Rıdvan Dilmen ve Oğuz Çetin, Beşiktaş'ta ise Recep Çetin, Alpay Özalan ve Sergen Yalçın efsane 11'e girdi. [B]İşte Hürriyet'in okuyucularının oylarıyla belirlediği 25 yılın efsane 11'i:[/B] [B]Kaleci:[/B] Rüştü Reçber (Fenerbahçe-Beşiktaş) [B]Sağ Bek: [/B]Recep Çetin (Beşiktaş) [B]Stoper:[/B] Alpay Özalan (Beşiktaş-Fenerbahçe) [B]Stoper:[/B] Bülent Korkmaz (Galatasaray) [B]Sol Bek:[/B] Hakan Ünsal (Galatasaray) [B]Sağ Açık:[/B] Rıdvan Dilmen (Fenerbahçe) [B]Orta Saha:[/B] Sergen Yalçın (Beşiktaş-Fenerbahçe-Trabzon-Galatasaray) [B]Orta Saha: [/B]Oğuz Çetin (Fenerbahçe) [B]Sol Açık:[/B] Arda Turan (Galatasaray) [B]Forvet: [/B]Tanju Çolak (Galatasaray-Fenerbahçe) [B]Forvet:[/B] Hakan Şükür (Galatasaray) |
Cevap: Efsane 11 belli oldu
[B]bence rıza çalımbayda bu kadroda mutlaka olmalıydı,kim neye göre belirlemiş bu kadroyu bilmiyorum,ne yani arda turan efsane mi şimdi?:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/B]
|
haklisin kardes efsane olmak icin birkac yil yetmiyor uzun yillar oynamak lazim hakan sükür gibi arda efsane degil
|
[I][B]attıgın ayakkabıya kurban olayımm hakkattennnnnnnnnn
süpersin eyüp[/B][/I] |
[B]Degerllendirmeye giren her isim dikkate alindiginda hepsi birbirinden degerli ama Riza Calimbay`inda bu kardoda olmasini beklerdik....[/B]
|
[COLOR="Red"][B][COLOR="DarkGreen"]TUGAY KERİMOĞLU GİBİ İNGİLTEREDE İLKLERİ BAŞARAN BİRİ EFSANE OLAMIYORSA
İSPANYADA TÜM STADIN ALKIŞLADIĞI NİHAT KAHVECİ YOKSA BEN BU NA ANCAK KESTANE DERİM UEFA KUPASINI ALAN KADRADON 2 KİŞİ VAR EFSANE ORDAN OLUR BAZI GERÇEKLER SİLİNEMEZ ATOM KARINCA RIZA METİN ALİ FEYYAZ BURDA EN FAZLA HAKEDEN HAKAN ŞÜKÜR VE BÜLENT KORKMAZ GERİSİ FASO FİSO OLMUŞ [/COLOR][/B][/COLOR]:D:D:D |
[B]sergene bak be kardeşim her yeri dolaşmış :)[/B]
|
[I][B]
Kaleci: Rüştü Reçber (Fenerbahçe-Beşiktaş) Sağ Bek: Recep Çetin (Beşiktaş) Stoper: Alpay Özalan (Beşiktaş-Fenerbahçe) Stoper: Bülent Korkmaz (Galatasaray) Sol Bek: Hakan Ünsal (Galatasaray) Sağ Açık: Rıdvan Dilmen (Fenerbahçe) Orta Saha: Sergen Yalçın (Beşiktaş-Fenerbahçe-Trabzon-Galatasaray) Orta Saha: Oğuz Çetin (Fenerbahçe) Sol Açık: Arda Turan (Galatasaray) Forvet: Tanju Çolak (Galatasaray-Fenerbahçe) Forvet: Hakan Şükür (Galatasaray) bu kadro olmamıs ne isi var orda ardanın anlamadım efsane diyorsunuz digerleri 20 sene futbol oynamıs ardanın yası kac bence kadro söyle olmalıydı KALE SENOL GÜNES DEFANS KASAP ERHAN DEFANS BÜLENT KORMAZ DEFANS OGÜN TEMİZKANOGLU DEFANS HAKAN ÜNSAL ORTA SAHA HAMİ MANDARALI ORTA SAHA RIDAVAN DİLMEN ORTA SAHA SERGEN YALCIN ORTA SAHA TUGAY KERİMOGLU FORVET TANJU COLAK FORVET HAKAN SÜKÜRR BENCE [/B][/I] |
hami kadroda olmalıydı bence...
sergen futbol efsanesiyse eğer bu memlekette ben futbolu sevmiyorum!!! |
[B]Bence biraz şaçma bir kadro kurulmuş.Aralarıda hak etmeyecek isimler bulunmakta diye düşünüyorum.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:19. |