![]() |
G.Birliği - SİVASSPOR FOTOLAR
[B][COLOR="DarkGreen"]Evet sabırsızlıla beklediğiniz biliyorum, sizlerde biliyorsunuz ki,Gece geç saatlerde eve geldik. 36 saat uykusuz olarak ve iş yerinde fazla ekleme imkanım yok.
Bir kaç tane atabiliyorum, akşama İnşallah hepsi eklenecek saygılarımla[/COLOR][/B] |
Cevap: G.Birliği - SİVASSPOR FOTOLAR
Bu ilk olan sırayla gelecek saygılar
[IMG]http://img266.imageshack.us/img266/9059/s6302328lo5.jpg[/IMG] |
abi valla sabırzsızlıkla bekliyordum.yorgunluğun kutsal abi.ha gayret eklede görelim fotoları :)
|
gercekten otobüste yolculuk yorucuydu bırde gece cıkmamız yola uykusuzlugu beraberınde getırdı uyumamak ıcın herkez bır ısle mesgul oluyordu gerı donerken herkez cok yordun ve sevınç içerisindeydı zafer sarhoşuydu sanki herkez ve Recep abi ona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum bizi orya götürdü ordaki sevinci coşkuyu bize yaşattı SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ABİ NOT:ŞOFÖRÜN SESİ HARBİ ÇOK GÜZELDİ :)
|
[B][COLOR="Red"]UYKUSUZLUKTAN ÖLÜYORUM[/COLOR][/B] :D:D:D:D
|
:):) nasıl uykusuzsun otobüste hep sen uyudun :)
|
[B][COLOR="DarkGreen"]Köfteler de güzeldi ekmeklerde ya keşke ayda bi ankara deplasmanı olsa dermişim[/COLOR][/B]
[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/2299/s6302469id2.jpg[/IMG] |
[QUOTE=kero_58;450644]:):) nasıl uykusuzsun otobüste hep sen uyudun :)[/QUOTE]
[B]ne zaman uyudum hatırlamıyorum yaaaa...ben sadece arka koltukları ısıtmak için uzandım...sonra gelen ya yattı yada oraya oturup kalkmadı [/B]:D :D :D |
ben geldım bı 10 dk oturdum sonra kalktım sen de ohh yayıldın abi arka kolduğa
|
teşekkürler recep abi bende aranızda olmak isterdim ama malum işler yoğun bu ara inşallah bidahaki sefere liderimizi yanlız bırakmadığınız için teşekkürler
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:38. |