![]() |
İstanbul'u İstemeleri Normal
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygunn1.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sporcuların Anadolu takımlarından 4 büyük takıma transfer olma isteklerinin son derece normal olduğunu söyledi. Bülent Uygun, Mersin Üniversitesi Yenişehir Yerleşkesi İstemihan Talay Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ''Türk Futbolunun Dünü, Bugünü, Yarını'' konulu panelde yaptığı konuşmada, Türkiye'de sporculara hakettikleri değerin verilmediğini bildirdi. Sporculara malzemelerin ve maddi kaynakların yeterli ölçüde sunulmadığını belirten Uygun, ''Sporculara, medya, halk ve devlet destek vermeli. Ancak, bu destek sadece futbolla sınırlı kalmamalı. Diğer dallar da unutulmamalı'' dedi. Kısıtlı desteğe karşın sporcuların çok ciddi başarılar elde ettiklerini ifade eden Uygun, şöyle devam etti: ''Kısıtlı imkanlara sahip Sivasspor, buna örnektir. Biz, sahada büyük bir efor sarfedip, sonuç ne olursa olsun rakip takımı karanfillerle gönderiyoruz. Bu da bir centilmenlik örneğidir ve her takımın taraftarına örnek olması gerekir. Bunu sporun her dalına uygulayabilirsek, bugün yaşadığımız bazı istenmeyen olaylar da sona erer.'' Uygun, Anadolu takımlarında forma giyen futbolcuların, genellikle yıldızları parlayınca 4 büyük takıma transfer olmak istediğinin söylenmesi üzerine, şunları kaydetti: ''Aslında hangi takımı tuttuğumuz, cebimizdeki kimliğimizde yazıyor. Yani herkes öncelikle doğup büyüdüğü kentin takımının taraftarı olmalı. Sporcuların böyle bir talebi gayet doğal. Çünkü 4 büyük takımda forma giydiğinizde, hem maddi kaygılarınız ortadan kalkıyor, hem de her gün gazetelerde haberleriniz yer alıyor ve gururunuz okşanıyor. Ama bunun şereflice olması gerekir.'' Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile ilgili bir soru üzerine de Uygun, ''Sağlam'ın haksızlığa uğradığını düşünüyorum. Çünkü kaliteli bir teknik adamdı. Sağlam, aslında sistemin kurbanlarından birisi oldu. Böyle olmasını istemezdik'' diye konuştu. |
Cevap: İstanbul'u İstemeleri Normal
[COLOR="Red"]''Sporculara malzemelerin ve maddi kaynakların yeterli ölçüde sunulmadığını belirten Uygun, ''Sporculara, medya, halk ve devlet destek vermeli. Ancak, bu destek sadece futbolla sınırlı kalmamalı. Diğer dallar da unutulmamalı'' dedi.[/COLOR]
bülen hocam senin bu ülkede insanların %99'un hangi ekonomik zorluklar içinde hayatlarını devam ettirmeye çalışdıklarından haberin yok sanırım. |
bazı haber sitelerinde bu haberlerin altına hemen fenerliler mesaj yağmuru gönderiyolar yok hocam fbye nezaman geliceksiniz yok gelicekte fbde görmek istiyoruz.bırakın hocamızın yakasını.fbye gelsinde hemen ertuğrul sağlama yapıldığı gibi 3-5 maç kaybedince kovasınız diye göndermeyiz hocamızı.bülent hocamızın daha bizde yapacakları bitmedi.hocamızın neler yapmak istediğini bilmeyen yoktur artık.onları yapsın ondan sonra ne fbye,ne bjka nede gsye göndeririz ya avrupaya ya milli takıma.istanbul takımlarına gidip yok olmasına gönlümüz el vermez...
|
Bülent Uygunda biryere gitmiyor, Mehmet Yildizda biryere gitmiyor burada gayet mutlular, seviliyorlar.
|
Bülent Uygun'un bu tür demeçlerinden nefret ediyorum.Satıyorsan sat sen de kurtul biz de kurtulalım.
|
MEHMET YILDIZ I SATMAYACAĞIZ!!!!
Sivasspor cephesi bu kez iddialı.Üst üste 2 sezondur ilk yarıyı lider kapatan Sivasspor, bu sezon geçen yılki gibi mütevazı davranmayı düşünmüyor. Turkcell'in "Başarı Ödüllendirme Sistemi" adlı yeni uygulamasının tanıtımına katılan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, burada yaptığı açaklamada şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi. Odyakmaz, aynı zamanda Mehmet Yıldız'ı satmayı düşünmediklerini, satarlarsa da fiyatının 5 milyon Avro'dan aşağı olmadığını belirtti. Başkan'ın açıklamaları şöyle: "Geçen seneki başarımızı daha anlamlı hale getirdik. Gerçi bir ayağı kısa oldu. 16 haftalık bir periyotta ilk yarıyı lider bitirdik inşallah 17. karşılaşmamızı da kazanıp onu da egale ederiz. Gerçekten çok mutluyuz, taraftarlarımız mutlu, sivas camiası mutlu. Onların mutluluğu da bizi daha da sorumlu hale getiriyor, işimize daha sıkı sarılmamızı gerektiriyor. 1 Ocak'a kadar tekliflere açığız. Gelen teklifleri değerlendireceğiz. Attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değerse eğer böyle birşey gerçekleşebilir ama ciddi bir teklif almazsak, sadece transfer olmuş olmak için olacaksa biz futbolcularımızla yolumuza devam edeceğiz. Sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. 5 milyon euro Sivasspor'u daha iyi bir takım yapmak için gerekli imkanı sağlayacaktır. Mümkün olduğu kadar takasa karşıyız. Hakemler konusunda son haftaya bakacak olursak en son konuşacak benmişim gibi gelebilir çünkü bir penaltı durumu sözkonusu bende maçı izlerken Petkoviç'in topu çeldiğini ve penaltı olmadığını düşünmüştüm ama akşam rakip futbolcunun bir bilek hareketinin olduğunu gördüm ve penaltı olduğunu gördüm. Bu Sivasspor ile alakalı değil Türk futbolunda bir hakem problemi olduğu aşikar. Bu sorunları gidermek için neler yapabiliriz bugünkü toplantıda bunları konuşacağız. Gençlerbirliği maçından sonra yaşanan tatsızlıkları bende kınıyorum ancak çok fazla uzatılmaması gerek. Her türlü statta böyle şeyler olabiliyor Bülent hocanın kızı olması tabi bizi daha çok üzdü. Herşey tatlıya bağlandı, herşey unutuldu, özürler dilendi. Dedikodu bazında hemen hemen bütün futbolculara teklif var ama resmi olarak 1-2 kulüpten geldi. Bütün bu konuşulanlar futbolcu satıcaz anlamına gelmiyor benim hayalini kurduğğum futbolculara ise bizim maddi gücümüz yetmez. Mehmet Yıldız'la beraber olup şampiyon olamayabilirsiniz, Mehmet Yıldız'ı satıp şampiyorn olamayabilirsiniz bunların hepsi imkan dahilinde olabilecek şeyler. Biz Sivas camiası adına en iyisini yapmak gayretindeyiz. Geçen sene biraz mütevazi davrandık hiçbirşey değişmedi, iddialı olursak belki birşeyler değişir. Önümüzdeki devreye geçen senekinden daha iyi hazırlanacağız" |
[B]Bülent Uygun'dan gene hem taktik hemde politik amaçlı sözler duymaya devam ediceğiz anlaşılan bakalım takımdan kimi gödereceğiz...[/B]
|
[B]Aykut kocaman ne de güzel ifade etmiş:
-İstanbul takımları deniz anadolu nehir,hepimiz denize doğru akıp duruyoruz.[/B] |
bulent hocamızın mersin e gelcegini bilseydim hemen giderdim ama hiç biryerde hiç bi bilgi verilmedi cok uzuntuluyum.mehmet yıldız da gelmiş.. bilseydim hemen giderdim.......uffffffffffffffffff.. İnş bidahaki geldiklerinde giderim:mad::mad:
|
[B]Hocamız'ın böylesi tuhaf açıklamalarını anlamış değilim! Gerçekten tuhaf bir konuşma yapmış.
Resmen bizim oyuncularımız satılıktır,gelin alın demek istemiş.Hocam lütfen uyan uyannn ![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:12. |