![]() |
Avrupa'ya Sivasspor'u Sorduk
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/takim_dunya.jpg[/IMG]
Avrupa; Türkiye Süper Ligi´nin ilk yarısını geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine zirvede tamamlayan Yiğidolar´dan habersiz! Avrupa; Türkiye Süper Ligi’nin ilk yarısını geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine zirvede tamamlayan Yiğidolar’dan habersiz! Bu testi, sadece Yunan ve İngiliz gazeteciler geçebildi. Diğerlerine ‘Lider’ kim diyoruz; ‘Fenerbahçe mi’ yanıtını veriyorlar; ‘Sivas nerede’ diyoruz, ‘Kapadokya’ya yakın mı’ diye soruyorlar. Anketimizden anlaşılacağı üzere; belli ki hiç tanınmıyorlar, ama kesin olan şu: Bülent Uygun ve askerleri gerçekten büyük iş başarıyorlar... [B]AVRUPA’NIN 10 ÜLKESİNDE SİVASSPOR’U SORDUK:[/B] [B][COLOR=#ff0000]1[/COLOR] Türkiye Süper Ligi’nde lider kim ? [COLOR=#ff0000]2[/COLOR] Sivasspor’u tanıyor musunuz? [COLOR=#ff0000]3[/COLOR] Teknik direktörünün ismi ne? [COLOR=#ff0000]4[/COLOR] Futbolcu ismi biliyor musunuz? [COLOR=#ff0000]5[/COLOR] Sivas, Türkiye’nin neresinde?[/B] [B]Rogerio Rangel Junior (Don Balon-İspanya)[/B] 1-Fenerbahçe mi? 2-Maalesef tanımıyorum. 3-Hiç bir isim aklıma gelmiyor. 4-Kimseyi tanımıyorum. 5-Bu konuda bizim Avrupa futbol otoritemiz belki daha bilgilidir. [B]Antonis Oikonomodis (Sportsday-Yunanistan)[/B] 1-Evet, Sivasspor. 2-Sivasspor’un bu başarıyı geçen yıl da yakaladığını biliyorum. 3-Bülent Uygun. 4-Tum, Mehmet Yildiz. 5-Sivas’ın Türkiye’nin merkezinde bir yerde olduğunu tahmin ediyorum. [B]Massimo Franchi (Tuttosport-İtalya)[/B] 1-Evet, geçenlerde okudum, ama tam olarak hatırlayamıyorum... 2-Kulüp hakkında hiç bir bilgim yok. 3-Bilmiyorum. 4-Futbolcularını tanımıyorum. 5-Bilmiyorum, Kapadokya’ya yakın mı? [B]Boris Bogdanov (Sport Express-Rusya)[/B] 1-Maalesef bilmiyorum. Utanıyorum. 2-İsmini duydum. 4 büyüklerden biri olmadığından eminim 3-Hayır. 4-Hayır. 5-Onu da bilmiyorum. [B]Walter Straten (Bild-Almanya)[/B] 1-Fenerbahçe mi? 2-Maalesef. 3-Hayır bilmiyorum. 4-Hiç bir isim söyleyemeyeceğim 5--Ankara’ya yakın bir yer mi? [B]Regis Dupont (L’Equipe-Fransa)[/B] 1-Hayır bilmiyorum. 2-İsmini duydum, ama bilgim yok. 3-Hayır. 4-Hayır. 5-Maalesef... Kayseri’yi biliyoruz, PS Germain ile oynadı, ama Sivas’ı hayır... [B]Amir Peleg (Yedioth Ahronoth-İsrail)[/B] 1-Cevap veremeyeceğim. 2-Evet ismini biliyorum. 3-Tabii ki hayır. 4-Türkiye Ligi hakkında haber yazdığımızda Balili’yi merak ediyoruz. 5-Maalesef...Türkiye’nin ortasında bir yer galiba... [B]Valentijn Driesen (De Telegraaf-Hollanda)[/B] 1-Maalesef bilmiyorum. 2-Evet tanıyorum. Ülke puan durumlarını incelerken görmüştüm. 3-Hayır. 4-Maalesef.. Gerçi bir dönem Hollandalı bir oyuncu vardı ama... 5-Türkiye’nin doğusunda değil mi? [B]Nuno Paralvas (A Bola-Portekiz)[/B] 1-Doğru söylemek gerekirse hayır, Trabzonspor mu? 2-Duydum, sonuçları gazetelerde görüyoruz. 3-Hayır. 4-Hayır. 5-Maalesef... [B]Benn Lytleton (Four-Four-Two-İngiltere)[/B] 1-Sivasspor. 2-Evet, geçen sezon da müthiştiler. 3-Gordon Milne mi? 4-Hayır. 5-Türkiye’nin doğusunda diye biliyorum... [B]FANATİK Mehmet DEMİRCAN[/B] |
Cevap: Avrupa'ya Sivasspor'u Sorduk
Antonis Oikonomodis
(Sportsday-Yunanistan)[/B] 1-Evet, Sivasspor. 2-Sivasspor’un bu başarıyı geçen yıl da yakaladığını biliyorum. 3-Bülent Uygun. 4-Tum, Mehmet Yildiz. 5-Sivas’ın Türkiye’nin merkezinde bir yerde olduğunu tahmin ediyorum. [B]Bu Yunanlılardan korkulur herşeyimizde gözleri var :) Türkiyede olan herşeyi bilıyorlar :) Yinede kutlamak lazım... Yavaş yavaş tüm dünya bizi tanıyacak seneye görüşürüz şampiyonlar liginde ;) YANLIŞ ANLAMAYIN AMA GELİYORUZ ![/B] |
Yakında hepsi tanıyacak rahat olsunlar..Hedef İstanbulla aynı popülariteyi yakalamak :)
|
[QUOTE=besyo_cu;452892]Antonis Oikonomodis
(Sportsday-Yunanistan)[/B] 1-Evet, Sivasspor. 2-Sivasspor’un bu başarıyı geçen yıl da yakaladığını biliyorum. 3-Bülent Uygun. 4-Tum, Mehmet Yildiz. 5-Sivas’ın Türkiye’nin merkezinde bir yerde olduğunu tahmin ediyorum. [B]Bu Yunanlılardan korkulur herşeyimizde gözleri var :) Türkiyede olan herşeyi bilıyorlar :) Yinede kutlamak lazım... Yavaş yavaş tüm dünya bizi tanıyacak seneye görüşürüz şampiyonlar liginde ;) YANLIŞ ANLAMAYIN AMA GELİYORUZ ![/B][/QUOTE] evde olup biteni ilk önce komşu öğrenir sonra mahalleye yayılır bu hesap :) |
sezon sonunda inşallah tüm dünya bizi tanıyacaktır.
|
evet az kaldı herkes duyacak "sivasspor" ismini. bület hoca dedi zaten daha uefa ve şampiyonlar ligi kupası var:D
|
futolda zamana ihtiyaç var.sivassporumuz bu sene şampiyon olursa ve avrupada güzel işler yapılırsa bizleride tanıyacaklar.....
|
önemli olan bu hepsi en azından 4 büyüğün lider olmadığını biliyor.demekki hepsinde az biseyde olsa bi intiba bırakmısız.sezon sonunda takımın malzemecisinin adını bile öğenirler.merak etmeyin.şampiyon yiğidooooooooo
|
en azından bilen birileri var:D
Walter Straten (Bild-Almanya) 1-Fenerbahçe mi? 2-Maalesef. 3-Hayır bilmiyorum. 4-Hiç bir isim söyleyemeyeceğim 5--Ankara’ya yakın bir yer mi? zuhahahahahahahahahahhaaaaaaaa:D:D |
[B]ben konuyu açtıgımda dün sabah saat 8 civarıydı;)..[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:32. |