![]() |
Haydi Mehmet Yıldız'ın satılmaması için yürüyüşe !
Mehmet Yıldız'ın satılmamasını taraftar sitesi, taraftar dernekleri ve bireysel olarak itiraz etmek için başta Sivas'ta ve İstanbul'da olmak üzere kısa süreli bir yürüyüş düzenleyelim.
Bu mesela Sivas'ta heykelde, İstanbul'da Kadıköy'de olabilir. Taşkınlık yapmadan, slogan atmadan sadece Mehmet Yıldız'ın satılmasını istemiyoruz dileklerimizi anlatan, sarı kartonlara yazılmış mecazi söylemler, bilhassa atkılar ve bayraklarla çok kısa bir protesto yapılabilir. Eğer mümkünse Atatürk heykeline bir çelenk konulabilir, yerel basına da haber verilebilir. Tabi ki yöneticilerimiz ve hocamız en iyisini ve en doğrusunu biliyorlardır mutlaka ama diğer takım taraftarlarına futbolcularımıza ne kadar sahip çıktığımızı, yöneticilerimize ise biz bu takımı ne kadar sevdiğimizi, ne kadar sahiplendiğimizi, iyi günde kötü günde hep yanında olduğumuzu göstereleim. İşi organize edecek kiş veya kişiler, kent asayişine uygun hareket etmek birinci ilkeniz olmalı. Taşkınlık yapmadan sessiz bir 5 dakikalık protesto yeterlidir. AYK |
Cevap: Haydi Mehmet Yıldız'ın satılmaması için yür
Yöneticilerimiz iyi bildiği için milliyetin manşetinde.
Fenerede teklif etmiş, istemiyoruz demişler. Sivasspor klubünün itibarını iyice sarstılar. Yorumcular "Şark kurnazı", "Uyanıklar", "Aç Gözlüler" gibi bir sürü yakışıksız ifade kullanmışlar. Yöneticiler şu siteyi okumazlarmı acaba çok merak ediyorum. Takım kaptanını ve taraftarın en sevdiği oyuncunu para için rakip takıma satmaya çalış. birde orayı burayı arayıp siz istiyormusunuz diye sorarak, sivasspor'un itibarını iyice sarsmalarına, diyecek söz bulamıyorum zatem. |
[QUOTE=Shan58;454410]Yöneticilerimiz iyi bildiği için milliyetin manşetinde.
Fenerede teklif etmiş, istemiyoruz demişler. Sivasspor klubünün itibarını iyice sarstılar. Yorumcular "Şark kurnazı", "Uyanıklar", "Aç Gözlüler" gibi bir sürü yakışıksız ifade kullanmışlar. Yöneticiler şu siteyi okumazlarmı acaba çok merak ediyorum. Takım kaptanını ve taraftarın en sevdiği oyuncunu para için rakip takıma satmaya çalış. birde orayı burayı arayıp siz istiyormusunuz diye sorarak, sivasspor'un itibarını iyice sarsmalarına, diyecek söz bulamıyorum zatem.[/QUOTE] Merak etmeyin yöneticiler okuyorlar. O yüzden biz kamuoyu oluşturmaya devam edelim. Klübe ve takıma bağlılığımızı çeşitli aktivitelerle gösterelim. Yürüyüşümüzden de, anketimizdende Ulusal ve Yerel Basının haberi olacaktır. Yeter ki biz kıpırdanalım. AYK |
İÇİ CIZ EDEN TÜM YİĞİDOLAR MEHMET YILDIZ
İÇİN 5 DAKİKANIZ YOKMU? |
[B][I]valla güzel olur
güzel olmuss ama bn kayserideyimm[/I][/B] |
bende katilmak isterdim, insallah satilmaz baska bisey diyecek yok, oralarda harcanir.
|
kesinlikle en kısa zamanda yapılmalı.................
|
[QUOTE=sinan-58;454443]kesinlikle en kısa zamanda yapılmalı.................[/QUOTE]
Yapın bir organizasyon o halde. Ben Fanatik ve Fotomaç gazetelerine haber gönderdim. Takip edeceklerini söylediler. Haydi kıpırdanalım biraz. Takıma sahip çıktığımızı gösterelim. AYK |
eger böyle bi is varsa yigido genclik sivasa cok is düsüo
|
[QUOTE=izmirliyigido;454408]Mehmet Yıldız'ın satılmamasını taraftar sitesi, taraftar dernekleri ve bireysel olarak itiraz etmek için başta Sivas'ta ve İstanbul'da olmak üzere kısa süreli bir yürüyüş düzenleyelim.
Bu mesela Sivas'ta heykelde, İstanbul'da Kadıköy'de olabilir. Taşkınlık yapmadan, slogan atmadan sadece Mehmet Yıldız'ın satılmasını istemiyoruz dileklerimizi anlatan, sarı kartonlara yazılmış mecazi söylemler, bilhassa atkılar ve bayraklarla çok kısa bir protesto yapılabilir. Eğer mümkünse Atatürk heykeline bir çelenk konulabilir, yerel basına da haber verilebilir. Tabi ki yöneticilerimiz ve hocamız en iyisini ve en doğrusunu biliyorlardır mutlaka ama diğer takım taraftarlarına futbolcularımıza ne kadar sahip çıktığımızı, yöneticilerimize ise biz bu takımı ne kadar sevdiğimizi, ne kadar sahiplendiğimizi, iyi günde kötü günde hep yanında olduğumuzu göstereleim. İşi organize edecek kiş veya kişiler, kent asayişine uygun hareket etmek birinci ilkeniz olmalı. Taşkınlık yapmadan sessiz bir 5 dakikalık protesto yeterlidir.[/QUOTE] [B][COLOR="Red"]Güzel bir düşünce katılmamak elde değil. Eğer Mehmet YILDIZ'ın kalmasını istiyorsak yürüyüş değil, eylem değil, MADDİ YARDIMDA BULUNMALIYIZ... Lafla peynir gemisi yürümüyor unutmayalım. Herşey tamamen duygusallığa bağlıdır. [/COLOR][/B] [IMG]http://img50.imageshack.us/img50/3451/destekkia4.jpg[/IMG] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:26. |