![]() |
Karim Kampta Deneniyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/karimm.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Antalya kampının oldukça olumlu geçtiğini söyledi. Futbolcularının idmanlardaki hırsının, kendisini memnun ettiği söyleyen başarılı çalıştırıcı, "Ne kadar istekli olursak, o kadar başarılı oluruz" dedi. Fransa'nın Lorient takımında oynayan 19 yaşındaki Karim'i denediklerini belirten Uygun, "Onun dışında transferde netleşen isim yok" ifadesini kullandı. [B]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Karim Kampta Deneniyor
[B]Gene buldu getirdi Bülent hocamız bakalım nasıl bir futbolcu görceğiz acaba hangi mevkide oynuyor bu.....[/B]
|
İNŞALLAH TÜM FUTBOLCULARIMIZ GİBİ ODA HIRS İSTEK VE BÜYÜK BİR ARZUYLA OYNARSA TAKIMDA KALABİLİR SİVASSPOR İÇİN HAYIRLI OLSUN
|
insallah bize guzel seyler gosterir
|
inşallah başarılı olur takıma güc katar bülent hoca bilir işini.
|
[B]Bülent hoca şimdiye kadar yüzünü karartacak bir futblcu almadı o beğendiyse iyi futbolcudur[/B]
|
arkadaslar ben fc Lorient in takima baktigimda karim diye bir oyuncu yok. B takimi ve alt yapisina da baktim ve karim diye birsey yazmiyor. benim inancima göre bulent hocanin aldigi oyuncular iyi cikti ve bu oyuncu yakmaz insallah.
ve önümuzdeki bir kac günde transfer haberleri duyariz :) |
Baktim arastirdim ama lorient takiminda karim diye oyuncu bulamadim . Acaba bu oyuncu montpellier nin oyuncusu Karim Ait Fana olabilirmi . Kendisi de 19 yasinda.
Haberi olan cevap verirse sevinirim . Saygilarla. |
bence bana sorarsan fc feyenoord dan gecen sezon kiragladigimiz karim saidi belki faydali olabilir,, FC Lorient de hicbir Karim bilmiyorum
|
Bence Karim Saidi bu takimda gerekli oyuncu degil artik .4 tane iyi defans oyuncumuz var .
Bence denedikleri oyuncu Karim Ait Fana : [url]http://www.frenchleague.com/joueur/index.asp?no_joueur=105606[/url] Ama emin degilim . |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:12. |