![]() |
Haydi İzmirli Yiğidolar Manisa-Sivasspor maçına
.
[B][COLOR="Blue"]****** HAREKET SAATİMİZ 10:00'DA KARŞIYAKA İSKELEDEN ! ****** [/COLOR][/B] [COLOR="Red"][B] !!! ..... S O N D A K İ K A .... !!![/B][/COLOR] Arabamız değiştiği için, Arabamızın kalkış saatleri değişmiştir. Yeni program aşağıda belirtilmiştir. Araba küçük olduğu için başka bir tane ayarladık. Şimdi ki araba 28 kişilik ve fiyatlarda biraz daha düştü. Arkadaşların dikkatine !.... [COLOR="Red"][B] ...... ARKADAŞLARIN BİR ÖNERİSİ VAR !.....[/B][/COLOR] Arkadaşlar bir [B]öneri[/B] var. Maça geç kalırız diyen arkadaşlar var. Karşıyaka'dan ilk hareket saatimizi 11:00 yerine 1 saat öne çekerek saat [B]10:00'da [/B]hareket edelim diyoruz !... [B]İzmir'de ve Ege Bölgesin de yaşayan Yiğidolar !..[/B] 18.Ocak.2009 PAZAR Günü saat 13.30'da oynayacağımız Manisaspor - SİVASSPOR Fortis Türkiye Kupası Grup maçına gidiyoruz. SİVASSPOR'umuzu yalnız bırakmamak için, Avrupa'ya gidişin en kolay yolu olan Kupayı alabilmek için ve tarihimizde ilkkez Türkiye Kupası kazanmak için YİĞİDOLARIMIZI yalnız bırakmayalım. Organizasyona katılacak arkadaşlar için midibüs ayarlanmıştır. Şimdilik katılım aşağıda görüldüğü gibi 25 kişi olduğu için böyle bir uygulama yapılmıştır.. Hareketten önce Karşıyaka SİDAYDER toplantı salonunda toplanılacak olup, otobüs Karşıyaka İskeleden kalkacaktır. Buca, Bornova, Narlıdere ve Balçova'dan gelecekler için de Buca Belediye önü ve Tansaş önünden kalkacaktır. [B][U]Hareket Saati ve Yeri:[/U][/B] [B]10:00[/B] - Karşıyaka İskele Önü [B]10:30[/B] - Şirinyer (Tansaş Önü) [B]10:40[/B] - Buca Belediyesi Önü Aracımızın tanınması için otobüste SİVASSPOR bayrağı olacaktır. Lütfen gelecek olanlar hareket saatinden 10 dakika evvel duraklarda bulunsun [B][U]Program:[/U][/B] [B]11.00[/B] - Bornova çıkışında özel araçlarıyla giden Yiğidolarla buluşma [B]11.45[/B] - Anemon otel önünde buluşma ve Sivassporlu futbolculara moral Fiyatı : [B]7,50 YTL [/B](Gidiş-Dönüş 1 kişi) Gelmek isteyenlerin isimlerini yazmasını rica ediyorum. [B]Gelecekler:[/B] 1- Yalçın KINIK (izmirliyigido) 2- 35fulya58 3- anilolcay (Manisa'da katılacak) 4- Gökhan Turna 5- izmirligardaş58 6- Kerem Köse 7- Ömür 8- bekirarda 9- güven3558 10- güven alim oğlu 11- Sefer bey 12- Ali bey 13- adnan5835 14- bahadır erdem 15- bahadır erdem'in kızı 16- kibrisli 17- 35gürün58 18- coosivaslicoo 19- coosivaslicoo arkadaşı 20- basayev58 21- Mesut 22- Onur Akoğlu 23- SİDAYDER'den Mehmet Yazıcı 24- SİDAYDER'den İbrahim Yılmaz 25- SİDAYDER'den 26- AYK |
Cevap: Haydi İzmirli Yiğidolar Manisa-Sivasspor ma
Merhba Yalçın Abi konuyu ben açmayı düşünüyordum sen açmışsın daha güzel olmuş ellerine sağlık abicim.Listeye beni de yaz ama ben büyük ihtimalle cuma dan manisada kalıp c.tesi maça manisadan gelirim stad da ben yardımcı olmak isterim sizlere bilet temininde sayıca çok olursak ve sorun olursa.
|
[QUOTE=anilolcay;458142]Merhba Yalçın Abi konuyu ben açmayı düşünüyordum sen açmışsın daha güzel olmuş ellerine sağlık abicim.Listeye beni de yaz ama ben büyük ihtimalle cuma dan manisada kalıp c.tesi maça manisadan gelirim stad da ben yardımcı olmak isterim sizlere bilet temininde sayıca çok olursak ve sorun olursa.[/QUOTE]
Tamam Anıl'cım. Seninle telefon irtibatında oluruz. Biletler önceden alınırsa iyi olur tabi. Gelişmelere göre ayarlarız. AYK |
Haydi Yiğidolarım haydi İzmirli Egeli Yiğidolar arkanızdayız gönlümüz sizinle ve SİVASSPOR'umuzla... Durmak yok daha yeni başladık 2 cephede savaşacağız ve Anadolu Ateşini her yerde her zaman yakacağız. Şansınız bol olsun.
|
Bende gelmeyi düşünüyorum inşallah gelmeye çalışıcam
|
[QUOTE=GokhanTurna;458153]Bende gelmeyi düşünüyorum inşallah gelmeye çalışıcam[/QUOTE]
Gökhan'cım gelmeni bekliyoruz. Hatta daha önce görüşebilirsek tanışalım isterim. Ben senin adını da yazıyorum. AYK |
Babacım beni de maça götür !... :):D:):D;)
|
AYK[/QUOTE]
[QUOTE=izmirliyigido;458141][B]İzmir'de ve Ege Bölgesin de yaşayan Yiğidolar !..[/B] 18.Ocak.2009 PAZAR Günü saat 13.30'da oynayacağımız Manisaspor - SİVASSPOR Fortis Türkiye Kupası Grup maçına gidiyoruz. SİVASSPOR'umuzu yalnız bırakmamak için, Avrupa'ya gidişin en kolay yolu olan Kupayı alabilmek için ve tarihimizde ilkkez Türkiye Kupası kazanmak için YİĞİDOLARIMIZI yalnız bırakmayalım. Katılımın çok olması durumunda her zaman olduğu gibi otobüs ayarlanacaktır. Aksi halde özel araçlarla gidilecekse de hep beraber gidilecektir. Hareketten önce Karşıyaka SİDAYDER toplantı salonunda toplanılacak olup, otobüsler Karşıyaka İskeleden kalkacaktır. Buca, Bornova, Narlıdere ve Balçova'dan gelecekler için de katılım oranına göre durak belirlenecektir. Detaylı Program daha sonra açıklanacaktır. Gelmek isteyenlerin isimlerini yazmasını rica ediyorum. [B]Gelecekler:[/B] 1- Yalçın KINIK (izmirliyigido) 2- anilolcay 3- fatihpolat(izmirligardaş589 tabiki geliorum yaaa sorulmaz bile yahuuuuu süper ya .ok sevindim şimdi bak ben organize olmasa kimse gelmese bile kafamdan tek giderim diodum yalçın abi beni hmn ekle kadroya süper olacak named hamuoçide alınırda onuda izleriz izledim onu çok klas |
[B]izmirliyigidolar yolunuz acik olsun.. Ligde lideriz Fortis Turkiye kupasinda da grup liderligini sizler coskuyla manisada kutlayin insallah.. Su takima biraz sahip cikin lutfen sevgili Izmirdeki Yigidolar.! Herkesin arayip da bulamadigi takimimiz var ama bizde taraftar bulamiyoruz ne garip degil mi :([/B]
|
izmirli yiğidoları manisada görmek istiyoruz....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:55. |