![]() |
Tahkim Cezayı Onadı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/7_189911_UYGUN280.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’a verilen bir maçlık cezayı tahkim kurulu onadı. Ligin 16. haftasında Ankara 19 Mayıs stadında oynanan Gençlerbirliği-Sivasspor maçı sonrasında,Teknik direktör Bülent Uygun’un kızı Almina’yı güvenlik güçlerinin tartaklamış ve bu yüzdende Uygun’la görevliler arasında tartışma çıkmıştı. Bunun üzerine PFDK’ye sevk edilen Uygun’a,bir maç resmi müsabakadan men cezası gelmişti. Tahkime yapılan itiraz kabul edilmeyince, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Denizlispor’la oynanacak olan kupa maçında kenarda değil, tribünde olacak. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Tahkim Cezayı Onadı
bu nasıl is ya :mad: böyle sey mi olur
|
Tahkim itirazı kabul etmedi
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gençlerbirliği maçı sonrası kızı Almina'yı tartaklayan güvenlik görevlileriyle tartışma yaşamış, bu yüzden PFDK'ya sevk edilerek bir maç ceza almıştı. Tahkim Kurulu, Uygun'un itirazını kabul etmedi ve bir maçlık cezayı onadı. Böylece Uygun, Denizlispor ile oynanacak kupa maçını tribünden izleyecek. Yöneticiler ise konuyla ilgili olarak açıklama yapmadı |
[COLOR="Red"][B]saçma sapan iş tahkim kurulunun kızına veya tff başkanının kızına birisi tokat atsa onlar mal gibi tokat adan adama mı bakacak yoksa kızını mı koruyacak hangi baba allta kalır arkadaşlar soruyorum size .bu verilen cezayı kınıyorum.[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=gül5858;458885]Tahkim itirazı kabul etmedi
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gençlerbirliği maçı sonrası kızı Almina'yı tartaklayan güvenlik görevlileriyle tartışma yaşamış, bu yüzden PFDK'ya sevk edilerek bir maç ceza almıştı. Tahkim Kurulu, Uygun'un itirazını kabul etmedi ve bir maçlık cezayı onadı. Böylece Uygun, Denizlispor ile oynanacak kupa maçını tribünden izleyecek. Yöneticiler ise konuyla ilgili olarak açıklama yapmadı[/QUOTE BU CEZAYI KINIYORUMMMM |
bu federasyon birilerinin emrindeçalışıyor onlardan başkasıda beklenmez zaten.inşallah kendi başlarına gelir aynısı bakalım ne yapacaklar..........ler.
|
[B]bu nasıl federasyon nasıl böyle bir karar alır [/B]
|
yuh tff boyle mi olur? sizin kiziniz yada oglunuz olsa nasil konusurudunuz degil mi sizde insanlik yok tff siz futboldan degil ancak para ve ceza vermeyi anlarsiniz
|
ben hemen tff sitesine gittim ve bu konu hakkinda mail cektim haberiniz olsun bulent askeri seviyorsak hemen mail atalim onun icin HADI BULENT UYGUN ICIN
|
DAHA NE DİYELİM Kİ:confused:
SAÇMA SAÇMA İŞLER YAPIYOLAR:mad: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:28. |