![]() |
NAMOUCJİ SİVASSPORDA
SİVAS’A TUNUSLU TAKVİYE!..
11 Ocak 2009 15:19 Sivasspor’un, Tunuslu Hamed Namoucji’yi transfer listesine aldığı öğrenildi. İtalyan Tuttomercatoweb.com adlı internet sitesinde yer alan habere göre, Fransa’da Lorient forması giyen ve sezon sonunda bu kulüp ile bitecek olan sözleşmesini uzatma konusunda sıkıntı yaşayan Hamed Namoucji Sivasspor’a transfer olma yolunda. 24 yaşındaki Hamed Namoucji, orta sahada hücuma yönelik oynayan bir oyuncu. Lorient, Namuochi va in Turchia? 11.01.2009 11.05 di Daniele Felicetti articolo letto 332 volte Il fantasista tunisino Hamed Namouchi (24) potrebbe trasferirsi dal Lorient al Sivasspor, attuale capolista del campionato turco. Namounchi ha il contratto in scadenza fino al 2009 con il Lorient e sono ridotte al lumicino le speranze del club transalpino di prolungare il sodalizio. Da qui il forte interessamento del Sivasspor che potrebbe concludersi positivamente nelle prossime ore. [url]http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=135718[/url] |
Cevap: NAMOUCJİ SİVASSPORDA
eğer performansını tam olarak sahaya yansıtabilir ve çabuk uyum sağlarsa çok faydalı olabilecek bir futbolcu...tam da ihtiyaç duyduğumuz bir mevkiiye alınıyor...
|
sivasspora eğer faydası dokunur sa alınsın derım yok normal olarak alınacaksa bos yere para harcamayalım
|
[B]uznu zamandır konuşlan bir isim ama her nedense hala imza atmış değil,unutmadan liğin başlamasına çok az bir zaman kaldı.[/B]
|
İNŞALLAH ODA DİĞER FUTBOLCULARIMIZ GİBİ BAŞARILI OLUR HAYIRLI OLSUN
|
Gardaş Namouchi adı bu çocuğun, Rangers'a gittiğinde geleceğin Zidane'ı deniodu, Fransız milli takımına çağrıldı, O Tunus'u seçti...Ben çoktandır takip ediyorum bu çocuğu, hep söylüyorum Alex felan yokolacak, bu çocuk 1 numara olcak...
|
aynı zidan diyorlar........................ama bakacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
dün lyon-lorient macinda ilk 11de sahaya cikmis ve 69 dakika oyunda kalmis!hala lorient te oynuyo,ne zaman gelip bizim takima katilcak?
|
gecen gün omotoyossi adli bir futbolcunun otele geldigini yazmisti otelde calisan arkadas, sonra bu bölümü kapattilar. o gelen oyuncu kimdi veya isin asli neydi bilen varmi ??????
|
[QUOTE=kadir20;459557][U]dün lyon-lorient macinda ilk 11de sahaya cikmis[/U] ve 69 dakika oyunda kalmis!hala lorient te oynuyo,ne zaman gelip bizim takima katilcak?[/QUOTE]
bu söylediğin doğrumu kardeş,eğer öyleyse bir yerlerde bir arıza var demektir.Yanılmıyorsam namoucji ikinci yarı takıma katkı sağlasın diye transferi düşülen bir oyuncu ,yönetim onu yeni sezon içinmi düşüyor acaba? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:24. |