![]() |
Aydın Sivas Yolunda!..
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/aydinn.jpg[/IMG]
Sivasspor yöneticilerinin, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'tan, teknik heyetin raporu doğrultusunda Aydın'ın Sivasspor'a kiralık verilmesi konusunda söz aldığı öğrenildi. Askerliği Sivas'a çıkan oğlu Kerim Polat'la birlikte kente gelen Adnan Polat, Sivassporlu yöneticilerle de biraraya geldi. Polat ile kırmızı-beyazlı yöneticilerin görüşmesinde Galatasaraylı futbolcu Aydın'ın Sivasspor'a kiralık verilmesi konusunun da değerlendirildiği öğrenildi. Sivasspor'un isteğine olumlu baktığı öğrenilen Adnan Polat'ın, 2 gün sonra Galatasaray teknik heyetiyle Antalya'da gidecek-kalacak futbolcularla ilgili yapacağı toplantıdan çıkacak karara göre, Aydın'ı Sivasspor'a kiralık verme konusunda söz verdiği öğrenildi. Galatasaray teknik heyetinin uygun görmesi durumunda Aydın'ın Sivasspor'a kiralık verileceği ifade edildi. Bu arada, daha önce Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberler çıkan Sivassporlu Mehmet Yıldız ile ilgili Adnan Polat ile Sivasspor yönetiminin kesinlikle bir görüşme yapmadığı da ifade edildi. |
Cevap: Aydın Sivas Yolunda
Yaw ben Aydın YILMAZ ı çok sewiyorum oyun tekniği,karizması herşeyi aynı Musa Aydın a benziyor.Bu arada GS de de ''7'' numaralı formayı giyiyor.Bir anlamda 2.Musa Sivasta diyebiliriz..:)
|
[QUOTE=mehmetyildiz58;459820]Yaw ben Aydın YILMAZ ı çok sewiyorum oyun tekniği,karizması herşeyi aynı Musa Aydın a benziyor.Bu arada GS de de ''7'' numaralı formayı giyiyor.Bir anlamda 2.Musa Sivasta diyebiliriz..:)[/QUOTE]
insallah kardes bende aydın'ın oyun anlayısını ve kendisini sewiyorum sivas'a gelirse iyi olur bencee:) bu arada memhet yıldız x sivasspor yazmıssın memhet'İ düzelt istersen... |
aydin yilmaz oyun anlayisla teknigiyle gelecekte cok iyi bir oyuncu olacak kendisinide cok seviyorum gercekten insllah gelir...
|
Cevap: Aydın Sivas Yolunda!..
evet arkadaslar dogru, 2 gün icinde netlik kazanicak bir haber,, simdiden hayirli olsun sivasimiza
|
hayırlısı olsun..................
|
inşallah alırız lazım musanın orda bi oyuncu.. sergioyu ankaragücüne vermiş bizimkiler bilmem ne kadar dogru gazeteler öle yazıyor
|
bu oyuncu super gercekten insallah cabuk gelir bize
|
inş geLir en azından yrm sezon bze katkı ypmış oLur musada soLa geçer
tbi büLent hocaya KarısmayaLım |
[B]Bence gercekleşirse 2. yardıdakı en önemli oyuncularımızdan biri olacaktır bundan hiç şüphem yok...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:12. |