SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Teşekkürler FotoMaç (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22902)

SivasSpor.Com 13.01.2009 03:37

Teşekkürler FotoMaç
 
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/FotoMac.jpg[/IMG]

Anadolunun yükselen değeri [B]Sivasspor[/B]’a hergün Tam Sayfa yer veren [B]FotoMaç[/B] Gazetesini bu örnek davranışından dolayı tebrik ediyoruz.


Ligin Flash takımı, ilk yarının Lideri, Anadolunun yükselen değeri [B]Sivasspor[/B]’umuz bunca başarısına rağmen ne yazık ki Ulusal basınımızda hak ettiği yeri bulamıyor.[B] FotoMaç[/B] Gazetesi bir ilki gerçekleştirdi ve Tam Sayfa [B]Sivasspor[/B] haberleri yayınlamaya başladı. Ulusal basınımızın [B]FotoMaç[/B] Gazetesini örnek almasını diliyoruz.

[B]Sivasspor [/B]ve [B]Yiğidolar[/B]a verdiği destekten dolayı [B]FotoMaç[/B] Gazetesi Yöneticilerine, köşesinde takımımıza yer veren Yazarlarına ve Gazete çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

[B][I]SivasSpor.Com [/I][/B]

58_sivas_1987 13.01.2009 07:11

Cevap: Teşekkürler FotoMaç
 
TEŞEKKKÜRLER FOTOMAÇ İNŞALLAH ŞAMPİYON OLUNCA DİGERLERİDE YER AYIRMAK ZORUNDA KALACAKLAR

izmirliyigido 13.01.2009 07:23

Cevap: Teşekkürler FotoMaç
 
Ben kendi adıma 6-7 yıllık alışkanlığımı değiştirdiğimi söyleyeyim. Çıktığı günden beri hiç aksatmadan günlük spor gazetesi olarak FANATİK'i alıyordum. Ne zaman ki FOTOMAÇ hergün tam sayfa SİVASSPORUMUZUN haberlerini vermeye başladı o günden beri alışkanlığımı değiştirdim ve Fotomaç alıyorum ve okuyorum.

Özellikle Sivasspor sayfasında, Doyurucu, güncel ve doğru haberler veriyor. Ve ayrıca sitemizde ([url]www.sivasspor.com[/url]) da göze batan haber ve anketleri sayfasına taşımasıda ne kadar ilgili, araştırmacı ve bize yakın olduğunu gösteriyor.

Emeği geçen herkese ve en başta Ali Erdoğan beyefendiye olmak üzere, kendi öz yazarımız Abdullah Yiğit kardeşimize de teşekkür ediyorum. Siz bizim yanımızda olun, sesimizi, rengimizi duyurun biz de her zaman sizin yanınızda oluruz.






AYK

Stephan Battal 13.01.2009 07:43

Cevap: Teşekkürler FotoMaç
 
BENDE TESEKKURLERIMI BILDIRIYORUM FOTOMAC GAZETESINE BOYLE YIGIT INSANLARIN CIKIP HAK EDENIN HAKKINI VERMESI GEREKIYOR SIVASSPORDA BASINDAN BUNU BEKLIYOR HAK ETMEDEN ISTEMIYORUZ ONCE HAK EDIP SONRADA BUNUN KARSILIGINI BEKLIYORUZ BUDA BIZIM VE TUM INSANLARIN HAKKIDIR DIYE DUSUNUYORUM (HAKKIDIR HAKKA TAPAN MILLETIMIN ISTIKLAL )HAKKIDIR YIGIDONUN HAK ETTIGI SAMPIYONLUK......................................................................................................

Rallim58 13.01.2009 08:20

Cevap: Teşekkürler FotoMaç
 
[B]Sivassporla ilgili haberlerin FotoMaç spor gazetesinde yer almasında kardeşim Abdullah Yiğit'in etkisi asla unutulmamalı. Fanatik bir Sivasspor hayranı olan Yiğit kardeşim, soyadına yakışır bir kardeşimizdir. Sivassporun 3. ligde mücadele ettiği dönemde dahi birçok basın mensubu İstanbul takımları hayranlığı beslerken Yiğit kardeşim, "Bir gün Sivasspor, sizin hayran olduğunuz takımları buraya getirecek" derdi. Birçoğu bıyık altından gülerken, O inanmıştı. Bu inançta olup yazılarını yazdığı, taraftarı olduğu takımının FotoMaç'ta yayınlanmaması düşünülemezdi. En azından Yiğit'in emeklerine saygısızlık olurdu..

Tebrikler, Abdullah YİĞİT

Tebrikler, FotoMAç spor gazetesinin yönetimi,

Tebrikler, takımının haberlerine yer veren spor gazetelerini takip ederek o gazeteyi destekleyen Yiğidolar...[/B]

ademgoze 13.01.2009 08:27

Cevap: Teşekkürler FotoMaç
 
bu olay bir devrimdi helal olsun fotomaça önceden her gazteden değişik alıyordum ama artık kesin fotomaç var aldıgım takımımdan detaylı haberler alabiliyorum .zaman gazetesinde liste açıklandı fotomaç en çok satan spor gazetesi listesindeydi

SenSetik 13.01.2009 09:09

Cevap: Teşekkürler FotoMaç
 
ben fotomaç gazetesini bu uygulamaya kadar pek almazdım.Ama şimdi sadece fotomaç okuyorum...teşekkürler fotomaç

SenSetik 13.01.2009 09:31

Cevap: Teşekkürler FotoMaç
 
[COLOR="Red"]ARKADAŞLAR BİRDE RİCAM OLACAK BÜTÜN ÜYELERİMİZDEN:[/COLOR]

[B]Sivasspor formunda [COLOR="RoyalBlue"]"bir bakışta fotomaç" [/COLOR]başlığı adında günlük fotomaç haberleri yayınlanmaktadır.lütfen her fotomaç haberini ayrı bir konu olarak açıp forum kirliliği yaratmayalım.eklenmemiş haberler varsa buraya yazalım.daha da derli toplu bir görüntü olsun..

teşekkürler..[/B]

Army 13.01.2009 10:22

Cevap: Teşekkürler FotoMaç
 
[B]Fotomaçla beraber bu uygulamaya FOTOSPOR'da başladı iki gazeteyede teşekkürler.. Darısı Fanatiğin başına diyelim ;)[/B]

Besyo_cu 13.01.2009 11:21

Cevap: Teşekkürler FotoMaç
 
[B]Fotomaç'ı yapmış oldugu bu büyük destekden ötürü kutluyorum hergün fotomaç alıyorum ve gittiğim kuafor , İnternet cafe , cafe gibi yerlerde de fotomaç almaları için uyarıyorum. Fotomaç a tüm yiğidolar olarak gereken önemi göstermeliyiz...[/B]


WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:38.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005